Erhverv til salg

Hovedgaden 36, Skarrild, 6933 Kibæk

521 m2 bolig & erhverv

Kontant 1.895.000 kr.


Boligen er opført i i 1986 i røde mursten med rødt eternittag. Boligarealet er på 122 m² + 44 m² kælder. Boligen er opvarmet ved luft/vand varmepumpe. Boligen er løbende moderniseret bl.a. med mahognivinduer, flot køkken med klinkegulve, lyst badeværelse, nyere gulve og lofter.  Indretning: vindfang, stort åbent køkken med opgang til hævet opholdsstue og nedgang til kælder, soveværelse med skabsarrangement, udgang til terrasse, 2 børneværelser samt et kontor, stort badeværelse med bruseniche og nyere badmiljø, hævet stue med lofter til kip og udgang til hævet terrasse. Kælder: stor gildesal. 

Haven er beliggende ved Skjern Å Nørrekanal med en fin træterrasse, bygget som en hylde direkte ud mod kanalen. Fint lille anneks på 17 kvm i haven, hvor man kan nyde de lune aftener. 

Boligen er beliggende i Skarrild, en landsby med ca. 300 indbyggere. Boligen er beliggende direkte ved Skjern Å Nørrekanal og ca. 250 meter fra Skjern Å. I byen ligger den kommunale skole, Skarrild skole. På skolen er der ca. 70 elever fordelt på syv klassetrin (0.-6. kl.). Derudover har Skarrild en daginstitution ved navn Kaldalen, der huser både vuggestue, børnehave og fritidshjem. Dertil ligger Min Købmand blot 50 m. fra boligen

Erhvervsdelen består af en udlejet del og en tidligere butik med direkte adgang fra kontoret. Bygningen er ligeledes opført i 1966 og tilbygget i 1979 og har et samlet areal på 339 m². erhvervsdelen er opvarmet ved oliefyr. Værkstedet er udlejet til autoværksted og indeholder smøregrav, 3 store porte, kontor og toilet. Erhvervsdelen er udlejet til kr. 48.000 + moms p.a. 
Skarrild ligger ca. 22 kilometer syd for Herning, 17 kilometer vest for Brande, 16 kilometer nord for Sønder Omme og otte kilometer sydøst for Kibæk.

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.