Flot moderne familievilla med god beliggenhed

Flot moderne familievilla med god beliggenhed

Når kun det bedste er godt nok

Flyt direkte ind i en velindrettet og moderne familievilla, opført med lækre detaljer, spændende vinkler og materialer i høj kvalitet. Villaen her har en attraktiv beliggenhed på Ørskovvænget, hvor villaen er placeret sidst på en lukket stikvej, med grønne områder på den ene side og Engbjerg skolens arealer til modsatte side. Her bor man i et godt og familievenligt kvarter, hvor både hækken, stisystemerne og vejene ER etableret.
Sælgers sans for klassiske kvalitetsmaterialer, gør denne villa udsøgt. Du finder bl.a. Vola armaturer også i brusenicher, Miele hvidevarer, Corian køkkenbordplader, Qooker, travertingulve med Up-light i gang, 6 Velux ovenlys vinduer i stuen med motor og indbyggede gardiner, glatte gipslofter med masser af Ferdinand Porsche spots.       
Selve villaen har god plads, og rummer hele 226 kvm bolig. En lys og indbydende bolig, med flere spændende rumudnyttelser. Alrummet er centrum i boligen, og herfra forbindes alle rummene. Villaen har overalt gode, store vinduespartier, med masser af lysindfald. I alrummet strømmer lyset yderligere ind gennem 6 store el-drevne ovenlysvinduer, som skaber et lyst og indbydende centrum i villaen. Rumoplevelsen forstærkes af, at lofter er ført helt til kip, et kompromisløst og dyrt valg, men med stor effekt. Indretningen er særdeles rummelig og funktionel, for villaen her har nemlig 4 gode værelser foruden et forældresoveværelse med walk-in-closet og privat badeværelse med spabad og bruser. I børnenes afsnit er der faste skabe i alle værelser og også eget badeværelse med bruser. Fra garagen går man tørskoet ind til boligens bryggers, der er et separat rum, så sko og jakker ikke ligger fremme.  . Herfra bevæger man sig ind i en Hall i børnenes afdeling af huset, hvor der er adgang til de 4 værelser samt et badeværelse. Fra denne Hall kan man ligeledes gå direkte til villaens store alrum. 

Ved ankomst til villaen mødes man af en stor flisebelagt indkørsel og en dobbelt garage med el-port. Garagen er fuldt isoleret, og indrettet med epoxymalede gulve, et udnyttet stort loftsrum og afløb i gulvet, f.eks. hvis man ønsker at vaske indendørs. Et meget anvendeligt rum til både depot, hobbyaktiviteter eller festlige sammenkomster. Til boligen er der yderligere et 16 kvm udhus til haveredskaber mv. På begge sider af huset er der anlagt gode terrasseområder, og på syd terrassen finder man også en el-drevet markise, hvis solen bliver for skarp. 
Villaen indgår i en grundejerforening, hvor de ti deltagende huse på stikvejen har bl.a. egen tilhørende legeplads. Kvarteret er dejlig roligt, og med meget lidt trafik. Engbjerg skolen ligger få meter fra villaen, og indkøb og sportshal kan nås på under 10 min. til fods eller på cykel. 

Vis mere
 • Adresse Ørskovvænget 69, Snejbjerg
 • Postnr & By 7400 Herning
 • Ejendomstype Villa
 • Kontantpris 5.000.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 3.153 kr.
 • Boligareal 226 m2
 • Grundareal 1.525 m2
 • Antal rum 6
 • Byggeår 2008
 • Energimærke B
Erik Thalund

Erik Thalund

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler, MDE

(+45) 96 27 45 00

home Herning
v. Ib Stampe & Erik Thalund
Dalgas Plads 7B
7400 Herning
herning@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Ørskovvænget 69, Snejbjerg
7400 Herning

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønske dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sagsnr.: 7070000272
Ørskovvænget 69, Snejbjerg
7400 Herning

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Åbent hus med tilmelding

Ørskovvænget 69, Snejbjerg
7400 Herning

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.