Menu

Sådan sælger vi din bolig

Det er en stor beslutning at skifte bolig. Derfor kan du her læse om, hvad du skal være særligt opmærksom på

Sælg før du køber

Mange starter med at finde drømmeboligen og tænker først senere på salget. home anbefaler som udgangspunkt, at du sælger din nuværende bolig, inden du skriver under på en købsaftale.

Start med at få vurderet din bolig. Det er gratis og uforpligtende, og din home ejendomsmægler laver et salgsbudget, der viser, hvad du har tilbage, når alle udgifter er betalt. Det er rart at vide under alle omstændigheder.

Book gratis salgsvurdering

Indgåelse af formidlingsaftale

Når beslutningen om at sælge er truffet, og du har valgt ejendomsmægler - indgås der en formidlingsaftale mellem dig og mægleren.

Når du har valgt home, gennemgår ejendomsmægleren formidlingsaftalen med dig, og du kan får svar på eventuelle spørgsmål. Aftalen om salg underskrives af dig og din home ejendomsmægler. Er I to ejere, skal I begge skrive under. Samtidig med aftalen får du en beregning, der viser din fortjeneste ved at salget.

Formidlingsaftalen beskriver i detaljer, hvordan home skal sælge din bolig. Den omfatter blandt andet oplysninger om boligens salgspris, ejendomsmæglerens honorar for at sælge boligen, aftale om tilstandsrapport, elinstallationsrapport, energimærke samt formidlingsaftalens varighed (typisk 6 måneder).

Skal du gøre noget ved boligen?

Som regel kan det godt betale sig at udbedre småskavanker, før salgsarbejdet begynder. De små detaljer kan have stor betydning, når køber skal tage den endelige beslutning.

home kan hjælpe dig med en nærmere vurdering af, hvad der eventuelt kan gøres, for at boligen fremstår attraktiv for flest mulige købere.

Se din bolig med køberens øjne og sæt dig i købers sted. Det kan være ubetydelige ting for dig, der kender boligen, men være det, der afskrækker en køber.

Markedsføring af din bolig

Et godt og hurtigt salg af din bolig afhænger først og fremmest af en effektiv markedsføring. Det gælder om, at nå ud til så mange potentielle købere som muligt. Hos home får du adgang til de meste effektive markedsføringskanaler.

  • For det første sender vi salgsopstillingen på boligen til de købere i vores KøberKartotek, der ønsker en bolig som din. Der kan meget vel være interesserede købere både lokalt og fra andre dele af landet.
  • Din bolig lægges på home.dk, som er en af Danmarks største og mest besøgte ejendomsmægler hjemmesider med op til 350.000 besøgende hver uge.
  • Boligen kommer i "home" vores egen boligavis som udkommer i regionale udgaver både øst og vest for Storebælt.
  • Din bolig udstilles hos din lokale home mægler og hos lokale afdelinger af vores samarbejdspartnere Danske Bank og Realkredit Danmark.
  • Boligannoncer indrykkes i relevante lokale medier, fx lokalaviser eller lokale/regionale dagblade.
  • På de digitale medier tilbyder vi online markedsføring, hvor din bolig bliver markedsført online og dermed får bedre visning - såvel på home.dk som på andre af Danmarks mest besøgte websider. Og med Boligvideo kan køberne kan se en video af din bolig - såvel på deres computer, som på deres smartphone. Boligvideo kan blandt andet tilgås via QR-koder i avisannoncerne. På den måde skabes en stærk sammenhæng mellem de trykte og de digitale medier.

Sammen med din ejendomsmægler aftaler du, hvor, hvornår og hvordan din bolig skal annonceres for at blive set af flest købere. Oftest vil en kombination af trykte medier og Internettet være den optimale løsning på et effektivt salg.

Fremvisningerne tager home ejendomsmægleren sig af, det er her, mulige købere for alvor vælger til eller fra. Vi forsøger at aftale tidspunktet med dig i så god tid som muligt. Som sælger med adgang til myhome kan du altid se, hvilke fremvisninger og andre aktiviteter, som ejendomsmægleren har planlagt. Efterfølgende får du besked om forløbet af fremvisningen.

Et Åbent hus arrangement kan være en god, lidt mere uforpligtende, måde at vise boligen frem for mulige købere på. home ejendomsmægleren er til stede og kan besvare spørgsmål fra interesserede købere - og samtidig fremhæve boligens kvaliteter. 

Fortsæt guiden med 'Når køber er fundet'

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du siger ja til et værditjek, siger du også ja til, at home må sende dig en mail, en sms eller ringe til dig, så vi kan tage en snak om dit hjem og prisen på den.

Få vores nyhedsbrev