Menu

Overvejelser før salg af bolig

Hvilke overvejelser bør du foretage dig inden din bolig sættes til salg?

Hvad sker der på boligmarkedet?

Et godt udgangspunkt, når du skal sælge din bolig, er at få et overblik over, hvad der sker på boligmarkedet lige nu. Det kan nemlig være udslagsgivende for, hvordan efterspørgslen er på din bolig.

Du kan med fordel holde dig opdateret med nyheder og artikler fra home. Vores landsdækkende netværk af ejendomsmæglere er med til at sikre dig de nyeste informationer om alt fra tilstandsrapporter til huspriser. Tilmeld dig nyhedsbrevet: 'Rundt om dit hjem' på home.dk. Så får du inspiration og nyheder fra boligmarkedet direkte i din indbakke.

Få vurderet din bolig

Når boligen skal sælges, er du selvfølgelig interesseret i, hvilken pris du kan få. Mange gange kan det være udslagsgivende for, om du vælger at sælge eller ej.
Bestil en gratis salgsvurdering, og find ud af, hvad din bolig er værd

Der er et væld af faktorer, som afgør, hvad din bolig kan sælges for. En professionel, lokal ejendomsmægler kender markedet og ved, hvad der efterspørges i området. For at kunne give en realistisk vurdering af boligens salgspris, skal mægleren bl.a. vurdere betydningen af: størrelse, indretning, boligtype, beliggenhed og stand.

Som ejendomsmægler kræver det indsigt i mange forskellige områder - alt fra indgående byggeteknisk kendskab til indblik i lokalområdet. Alt sammen viden og erfaring, der skal til for at vurdere, hvad der har betydning for udbudsprisen, og hvilke købere din bolig kunne have interesse for.

Book gratis salgsvurdering

Sådan foregår vurderingen af din bolig

Hos home får du en uforpligtende og gratis salgsvurdering af din bolig, og vi rådgiver dig om, hvordan du får det bedste ud af dit boligsalg.

Vurderingen foregår ved, at din ejendomsmægler kommer ud til dig og går boligen grundigt igennem sammen med dig.

I dialog med dig afstemmer ejendomsmægleren også, hvilke forventninger du har til vurderingen og et eventuelt salgsforløb. For at kunne give en præcis vurdering på selve udbudsprisen, skal mægleren bruge forskellige papirer. Det kan f.eks. være: BBR-ejermeddelelse, kontrolkode til realkreditlånet, oversigt over restgæld i ejendommen eller pantebreve.

På den baggrund beregner ejendomsmægleren, hvilken pris boligen bedst kan sælges til, og home laver en beregning af dit økonomiske udbytte ved salget (et salgsbudget). Derefter vil ejendomsmægleren tilbyde at gennemgå alle tal og beregninger med dig.

Fortsæt guiden med 'Hvorfor vælge en ejendomsmægler?'

 

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.

Tilmeld nyhedsbrev