Menu

SælgerGuide - når du skal sælge bolig

Hvad skal du være opmærksom på, når du sætter din bolig til salg?

Kom godt fra start med dit boligsalg

 

Salg af bolig kan være en uoverskuelig proces med mange ubekendte aktiviteter. Særligt hvis det er første gang, du skal sælge din bolig. Hvem gør hvad? Hvornår? Og hvorfor? home SælgerGuide giver dig overblikket over alt det, du bør forholde dig til, når du tænker på at sælge din bolig.

Brug oversigten til højre hvis du vil følge guiden - enten punkt for punkt eller klik dig direkte ind på det punkt, der er relevant for dig. Du vil blive guidet gennem de overvejelser, du skal gøre før salg af bolig, under boligsalget, og efter du har fået solgt.

Start guiden med 'Overvejelser før boligsalg' 

Når du har gjort dig de nødvendige overvejelser omkring dit boligsalg, er det ofte rart at vide noget om, hvordan din lokale ejendomsmægler konkret sælger din bolig bedst muligt. Det kan du læse meget mere om her 

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du siger ja til et værditjek, siger du også ja til, at home må sende dig en mail, en sms eller ringe til dig, så vi kan tage en snak om dit hjem og prisen på den.

Få vores nyhedsbrev