Menu

Hvorfor vælge home?

Når du har besluttet dig for at sælge din bolig, er det en god idé at vælge den ejendomsmægler, som kan gøre en forskel

Et effektivt salg af din bolig

Vælger du at sælge din bolig gennem home, får du mange fordele. Du kan være sikker på, at din ejendomsmægler yder en målrettet indsats for at få din bolig solgt bedst muligt, hurtigst muligt. Vi sætter pris på en effektiv bolighandel, har kontakten til køberne og vægter en løbende dialog, så du kan følge salget af din bolig helt tæt. Til salg er for os kun næstbedst - det er solgt, der tæller.

Book gratis salgsvurdering

Markedsleder med stor erfaring i boligsalg

Vores ambition er at have tilfredse kunder - og det er måske derfor, home på landsplan er en markedsledende ejendomsmæglerkæde. Vi er størst målt på værdien af de omsatte boliger, og kendskabet til home er større end kendskabet til andre mæglerkæder (Kilde: TNS Gallup ultimo 2014).

Vi er blandt andet kendte for at være dynamiske og innovative - og udvikler til stadighed produkter og ydelser, der på bedst mulig måde kan hjælpe vores kunder med at få solgt deres bolig. For eksempel udviklede vi 'klik-en-pris' for at få gang i dialogen med de potentielle boligkøbere.

Vælger du home, når du skal sælge din bolig, kan du være sikker på at få en erfaren og professionel ejendomsmægler, som ved, hvad der skal til for at sælge netop din bolig. Ikke to handler er ens - men vi har sikkert prøvet en bolighandel, der ligner.

Stærk markedsføring

Den enkelte home mægler er bakket op af et af Danmarks mest omfattende salgs- og markedsføringskoncepter. Det sikrer din bolig den bedste eksponering. Vi udarbejder en plan for, hvordan vi annoncerer og sælger din bolig mest effektivt.

På de digitale medier tilbyder vi online markedsføring, hvor din bolig bliver markedsført online og dermed får bedre visning - såvel på home.dk som på TV2.dk. Og med Boligvideo kan køberne kan se en video af din bolig - såvel på deres computer, som på deres smartphone. Boligvideo kan blandt andet tilgås via QR-koder i avisannoncerne. På den måde skabes en stærk sammenhæng mellem de trykte og de digitale medier.

Alle home-forretninger har også deres egen Facebookside - og du har mulighed for at få vist din bolig frem her.

Din bolig vises naturligvis også i din lokale home forretning og nærmeste Danske Bank filialer.

Mange besøgende på home.dk

På home.dk har vi ca. 3.000.000 besøg hver måned og har flere gange vundet priser som brugernes og eksperternes foretrukne bolighjemmeside i Danmark. Vi udvikler løbende vores websider og arbejder på at opnå gode resultater på søgemaskiner som f.eks. Google. Vi vil skabe de bedste muligheder for, at de potentielle købere kan søge og finde din bolig.

Følg dit boligsalg med myhome

Som sælger hos home giver vi dig adgang til myhome som er dine egne sider på home.dk, hvor du kan følge med i dit boligsalg. Du kan f.eks. få tilbagemeldinger fra fremvisninger af din bolig, læse beskeder fra ejendomsmægleren og se hvor mange, der klikker sig ind på din bolig.

Veluddannede ejendomsmæglere hjælper dig fra A til Z

Du møder altid professionelle og veluddannede ejendomsmæglere hos home, som er klædt på til at håndtere din bolighandel fra A til Z.

Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig som sælger at have det fulde overblik over hele processen. Derfor sørger vi for, at du får den rette rådgivning om alle faser af salget. Vi giver dig overblik over alt fra salgsstrategi og prissætning til markedsføring og jura. Vi tager hele tiden udgangspunkt i dine ønsker og behov, og sammen med dig planlægger vi et salgsforløb, som er skræddersyet til dig og din bolig.

Landsdækkende ejendomsmæglerkæde med godt lokalkendskab

Forretningerne hos home er placeret i alle større byer i landet. Vi lægger vægt på at have et godt lokalkendskab, så vi kan rådgive både køber og sælger bedst muligt.

Som landsdækkende kæde samarbejder vi på tværs af hele landet. Vi har derfor kontakt til potentielle købere fra hele landet, som er på vej til at flytte til din by. Det landsdækkende samarbejde betyder også, at vi kan hjælpe dig, hvis du vil sælge bolig ét sted i landet - og købe bolig et andet sted i landet.

Find nærmeste mægler

Vi er først tilfredse, når du anbefaler os til andre

Vi vil arbejde hårdt for at blive din foretrukne ejendomsmægler, derfor bliver salgsløsningerne bedst muligt tilpasset til dine behov. Vi er først tilfredse, når vi har solgt din bolig - og du er så tilfreds, at du anbefaler os til andre.

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du siger ja til et værditjek, siger du også ja til, at home må sende dig en mail, en sms eller ringe til dig, så vi kan tage en snak om dit hjem og prisen på den.

Få vores nyhedsbrev