Menu

Hvorfor vælge home?

Når du har besluttet dig for at sælge din bolig, er det en god idé at vælge en ejendomsmægler, som kan gøre en forskel

Vælger du at sælge din bolig gennem home, får du mange fordele. Du kan være sikker på, at din ejendomsmægler yder en målrettet indsats for at få din bolig solgt bedst muligt, hurtigst muligt. Vi sætter pris på en effektiv bolighandel. Til salg er kun næstbedst - det er solgt, der tæller!

Book gratis salgsvurdering

Markedsleder med stor erfaring i boligsalg

home er markedsledende på ejendomsmæglermarkedet i Danmark som det mest kendte brand. Vi er blandt andet kendte for at være dynamiske og innovative - og udvikler til stadighed produkter og ydelser, der på bedst mulig måde kan hjælpe vores kunder med at få solgt deres bolig. For eksempel udviklede vi 'klik-en-pris' for at få gang i dialogen med de potentielle boligkøbere.

Stærk markedsføring

På de digitale medier tilbyder vi home Online Markedsføring, hvor din bolig bliver markedsført på home.dk og en lang række danske hjemmesider og sociale medier. Alle home-forretninger har også deres egen Facebook-side med gode muligheder for lokal eksponering af din bolig. Din bolig vises naturligvis også i din lokale home forretning og nærmeste Danske Bank filialer.

Mange besøgende på home.dk

På home.dk har vi ca. 3.000.000 besøg hver måned og har flere gange vundet priser som brugernes og eksperternes foretrukne boligside. Vi udvikler løbende home.dk og arbejder på at opnå gode resultater på søgemaskiner som f.eks. Google.

Følg dit boligsalg med myhome

Som sælger hos home giver vi dig adgang til myhome som er dine egne sider på home.dk, hvor du kan følge med i dit boligsalg. Du kan f.eks. få tilbagemeldinger fra fremvisninger af din bolig, læse beskeder fra ejendomsmægleren og se hvor mange, der klikker sig ind på din bolig.

Veluddannede ejendomsmæglere hjælper dig fra A til Z

Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig som sælger at have det fulde overblik over hele processen. Derfor sørger vi for, at du får den rette rådgivning om alle faser af salget. Vi giver dig overblik over alt fra salgsstrategi og prissætning til markedsføring og jura. Vi tager hele tiden udgangspunkt i dine ønsker og behov, og sammen med dig planlægger vi et salgsforløb, som er skræddersyet til dig og din bolig.

Find nærmeste mægler

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du siger ja til et værditjek, siger du også ja til, at home må sende dig en mail, en sms eller ringe til dig, så vi kan tage en snak om dit hjem og prisen på den.

Få vores nyhedsbrev