Menu

Salg af bolig

Sådan foregår det, når du sætter til salg hos home

Vi ved, at det er en stor beslutning at vælge en ejendomsmægler. Valget handler i høj grad om tillid, og tillid kommer ikke fra tekster eller tal. Tillid opstår ved at mødes.

Dit boligsalg hos home starter med et personligt møde hjemme hos dig. Det er gratis og helt uforpligtende for dig.

Når vi foretager vurderingen af boligen, ser vi bl.a. på boligens stand og beliggenhed, tidligere salgspriser, områdets prisniveau og andre lignende boliger til salg i området samt flere andre ting. Vi taler desuden med dig om dine forventninger til salget og hvilke tanker du har gjort dig i forhold til prisniveauet af boligen.

Vi stiller vores viden til rådighed og giver dig et grundigt indblik i markedet: Er der købere? Hvor lang tid tager salget? Hvad bliver boligerne solgt for i området? Hvor lang tid vil det tage at sælge boligen og flere andre ting.

Find nærmeste mægler

Book gratis salgsvurdering

I home er vi mest af alt lokale ejendomsmæglere med en stor viden om det lokale boligmarked og en bred kontakt til købere der, hvor du bor. Men vi har også en kædes styrke med forretninger i alle større byer i hele landet gennem mere end 25 år og et landsdækkende samarbejde omkring salg af boliger til købere, som ikke bor i lokalområdet.

Så uanset om du skal sælge villa eller rækkehus, sommerhus eller ejerlejlighed, om det er andelsbolig, projektbolig eller liebhaverbolig du vil sælge, så kan vi hjælpe dig med at få solgt din bolig bedst muligt.

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du siger ja til et værditjek, siger du også ja til, at home må sende dig en mail, en sms eller ringe til dig, så vi kan tage en snak om dit hjem og prisen på den.

Få vores nyhedsbrev