Menu

home Rønne

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Rønne

Hos home Rønne er vi klar over, at et boligsalg er en af de vigtigste beslutninger i livet, derfor sætter vi en ære i at behandle din bolighandel med respekt, tid, omsorg og opmærksomhed.

Vores ejendomsmæglere har et stort lokalkendskab, og de udøver loyalitet, flittighed og engagement i alle henseender af en bolighandel. En ejendomsmæglerforretning der gennem mange år har formidlet salg og køb af boliger og som har oparbejdet et godt renommé. Vi sørger altid for, at dit boligsalg er i trykke hænder.

Hos home Rønne sælger vi et væld af forskellige typer boliger og grunde. Disse inkluderer fritidsboliger, villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse, landejendomme samt fritidsgrunde/ helårsgrunde. Boligerne og grundene er beliggende i Bornholms mange smukke byer – bl.a. i Åkirkeby, Nylars, Lobbæk, Arnager, Allinge, Gudhjem, Sandvig, Nyker, Klemensker, m.fl.

Du finder vores boliger til salg i forretningen eller på home.dk

Du er altid velkommen til at give os et kald eller til at sende os en mail. Vi glæder os til at guide dig trygt og godt igennem din bolighandel. Du kan stole på, at vi altid gør vores bedste.

 

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.