home Rønde - Syddjurs

Luk åbningstider

Velkommen til home Rønde – Syddjurs. Din lokale ejendomsmægler på Djursland

Hos home Rønde-Syddjurs hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. Det har vores ejendomsmæglere efterhånden gjort i mange år. Vi er stolte af at kunne sige, at vi er erfarne og lokale ejendomsmæglere.

Få et forspring i din bolighandel i Syddjurs

Her i forretningen er vi lokale mæglere i Rønde, men vi samarbejder tæt med vores kolleger i home Ebeltoft, og sammen har vi hele Syddjurs som vores hjemmebane, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge villa i Rønde, Knebel, Mørke, Thorsager, Ryomgård og Kolind.

Vi sælger alle boligtyper

Vi sælger villaer, rækkehuse, lejligheder, byhuse, andelsboliger, byggegrunde og fritidsboliger.
Har du en landejendom, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores ejendomsmæglere med speciale i salg af boliger i Syddjurs.

Få den bedste kundeoplevelse

Du kan forvente mere end det sædvanlige hos home Rønde - Syddjurs, da vi altid bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse i forbindelse med køb og salg af villa. Din tilfredshed er altafgørende for os. Samtidig tilbyder vi home Køberrådgivning – kompetent rådgivning, når du vil købe en bolig hos en anden mægler end home.

Vi kan endvidere tilbyde dig national og prisvindende online markedsføring. Vores fantastiske netværk, faglige stolthed og ihærdighed er med til at gøre home til dit helt rigtige valg af mægler i Rønde om omegn.

 

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 61 boliger

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Super tilfreds med hele forløbet

  ”Super tilfreds med hele forløbet, især MYHome er genialt til kommunikation, tak for handlen!"

 • Fantastisk team i Rønde

  "Fik professionel hjælp hele vejen gennem denne jungle, at sælge bolig! Uvurderlige vejledninger både ejendomsmægler og kontor kunne utrætteligt være behjælpelig og guide mig gennem hele forløbet! Fantastisk team i Rønde!".

 • Vi kan kun give de varmeste anbefalinger

  "Tak for salget af min ejendom. Hvis alle ejendomsmægler er som Line, ville der aldrig være nogle utilfredse kunder. Kan kun give Line de varmeste anbefalinger til alle potentiale kunder. Hun har kunden i fokus samt en perfekt rådgivende/anbefalinger, for at vi sammen kunne komme i mål med opgaven. Da jeg informerede Line om, at toget har forladt stationen, da vi havde et hus som vi gerne vil byde på, valgte Line en meget proaktiv fremgang. Det gav et positivt resultat, hvor salget var gennemført efter 4 dage. Line fortjener en meget højre vurdering, da hendes arbejdsindsats var over alt forventning, end dette vurderingssystem kan give".

 • Vi har fået en virkelig god betjening

  "Line var fra første dag utrolig engageret og optimistisk. Vi kunne altid få kontakt til hende - selv udenfor kontortid. Vi har fået en virkelig god betjening".

 • Stor ros herfra

  "Vi havde fornøjelsen af at handle med ejendomsmægleren Line, som var meget behagelig og professionel fra første fremvisning til salget var endeligt. Stor ros herfra".

 • Vi er ovenud tilfredse med hele salgsforløbet

  "Vi har tidligere haft ejendom til salg ved andre mæglere, hvor rådgivning og opfølgning ikke når home tilnærmelsesvis. Vi er ovenud tilfredse med hele sagsforløbet, og vil klart anbefale home til andre, der går i salgstanker".

 • Line fra home vandt vores tillid fra dag et

  "Vi vil gerne takke dig Line for en fantastisk god håndtering i forbindelse med salget af vores sommerhus. Du har håndteret salget på en overbevisende måde, og vi kan uden omsvøb sige, du vandt vores tillid fra dag et. Vi var slet ikke i tvivl om at vi skulle vælge dig ud fra de fire ejendomsmæglere vi havde ude hos os. Der skal ikke herske tvivl om, det ville blive dig, vi ville vælge, hvis vi skulle finde på at købe i Syddjurs igen, og på et eller andet tidspunkt, skulle sælge igen. Endnu engang tusind tak".

 • Det har været et noget nær perfekt forløb

  "Vi har haft et noget nær perfekt forløb med home i Rønde. På forhånd var vi lidt bævende, for hvor længe skulle der nu gå, før huset blev solgt, ville det blive et godt og trygt forløb med mægler, osv.?, men det viste sig at være skønne spildte bekymrings-kræfter 😊. Fra første møde følte vi os trygge og godt vejledt, og alt fra de indledende snakke, til beskrivelse og markedsføring af huset, til salget og det der følger efter, har været af høj klasse. Huset blev solgt til prisen på ganske kort tid til en køber, de havde kendskab til i forvejen. Vi vil derfor gerne give vores varmeste anbefalinger til teamet i home Syddjurs. Vi ved i hvert fald godt, hvor vi henvender os, hvis vi skal sælge igen".

 • Vil anbefale hende til alle vi kender

  "Vi er meget tilfredse med Lines arbejde og arrangement. Vil anbefale hendes arbejde til alle vi kender."

 • Alt fungerede til UG

  "Super god oplevelse hele vejen igennem. Meget professionelt håndteret. Alt fungerede til UG".

 • Et kæmpe 5+ herfra

  ”home i Rønde får min suveræne anbefaling til fremtidige sælgere. De er yderst professionelle, går i dybden med tingene, springer ikke over hvor gærdet er lavest, og de holder deres aftaler. 48 timer efter mit sommerhus kom på boligsiden ( en lørdag ) var huset fremvist 3 gange allerede og salgs/købsaftale blev Underskrevet til købers og min egen tilfredsstillelse....så et kæmpe 5+ herfra, kunne ikke forlange mere af et dybt professionelt team.”

 • En helt igennem god oplevelse

  "home i Rønde har solgt vores sommerhus. Det har været et fantastisk samarbejde - professionelt hele vejen igennem. Mægleren "læste" os med det samme og opfangede hvilke behov vi havde i forbindelse med salget. Det var ikke bare en standardvare, som blev langet over disken. Og kommunikationen imellem mægler og os, fungerede bare helt perfekt. En helt igennem god oplevelse!”

 • Jeg er så lykkelig over salget

  "Mit hoved er oppe i skyerne, jeg er så lykkelig over salget, at jeg nærmest ikke kan tænke klart. Jeg kan varmt anbefale home i Rønde. Jeg har følt mig tryg i hele salgsforløbet, hvor Morten, Line og resten af teamet har holdt mig i hånden. De har været super gode til at følge op på både fremvisninger og mine spørgsmål og ideer. Og ikke mindst fandt de, de rigtige købere til huset. Jeg kan kun anbefale home i Rønde. Tak for samarbejdet".

 • home Syddjurs er klart det bedste valg.......

  "home Syddjurs er klart det bedste valg, hvis man vil sælge hus i Rønde. Fantastisk service og professionelle mæglere, som fik solgt vores hus efter kun 3 fremvisninger".

 • Solgt til prisen på første fremvisningsdag

  "Vi medtog home i vores søgen efter ejendomsmægler til at sælge vores hus grundet tidligere gode erfaringer med dem. Vi fik Morten ud for at lave en salgsvurdering, og mødet med ham var meget positivt. Vi fik generelt en følelse af at blive hørt og imødekommet, og da vi var klar til at sælge, var vi ikke i tvivl om, at home skulle repræsentere os. Da huset kom på markedet, blev det solgt til prisen på første fremvisningsdag, og når vi tænker tilbage på processen, niver vi stadig os selv i armen. home og Morten har på alle måder leveret varen. Vi kan uden tøven varmt anbefale alle, der skal sælge bolig, at vælge home som deres ejendomsmægler!".

 • Super service hele vejen

  "Efter at have haft hus til salg hos andre mæglere, valgte vi at indlede samarbejde med home Rønde. Allerede inden huset kom til salg, var det solgt. Kan klart anbefale home Rønde - hvor vi har haft et fantastisk samarbejde med Morten, super service hele vejen".

 • Der har været drøn på fremvisningerne

  "Vi har boet i vores skønne hus i 18 dejlige år. Men børnene er flyttet, og vi trænger til at komme ned i noget mindre. Valget af home i Rønde har været en rigtig god oplevelse fra den første dag vi mødtes i huset. Samarbejdet med Morten og Line har været uovertruffent: Super service og venlighed hele vejen igennem. Der har været drøn på fremvisningerne, og der er blevet taget venligt hensyn til vores praktiske behov i planlægningen af samme. Altid hurtig tilbagemelding på hvert besøg og vi fornemmer klart, at der er blevet fulgt godt op på de interesserede kunder. Et hurtigt salg i et udfordret marked fortæller os, at vi valgte den rigtige mægler.Tak for en super proces!".

 • Vælg ikke den billigste løsning

  "Jeg satte mit sommerhus på Helgenæs til salg i foråret 2018. Jeg valgte den billige løsning med lavt salær og selv-fremvisning ved en mægler, der ikke havde kontakt til nærområdet. DET VAR ET FORKERT VALG. Jeg skiftede til home Rønde: SÅ skete der noget - meget professionelt og effektivt mægler arbejde. Uden mange detaljer vil jeg gerne sætte tillægsord på min oplevelse: rettidig omhu, åbenhed, aftale faste, servicemindede, kort responstid, hurtig opfølgning, imødekommende, lyttende og kvalificeret teamarbejde. Jeg er glad og køberne ligeså. STORT TAK til Home i Rønde. Det perfekte match.

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller