home Rødovre

Luk åbningstider

Velkommen hos home Rødovre

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, fører alle veje til home Rødovre. Det er der flere årsager til, og nogle af dem er: 

 • Vi har en uformel tilgang og møder dig med ”begge ben på jorden”.
 • Vores lokalkendskab er unikt og opbygget over mange års erfaring.
 • Vi er nærværende, tilgængelige, engagerede og har masser gå-på-mod.
 • Vores viden indenfor salg, køb og byggeteknik er unik.

Vi vil være den største ejendomsmæglerforretning i byen, målt på antal handler, og repræsenterer flotte salgsresultater i alle typer ejerboliger. Så uanset om du ønsker at sælge en ejerlejlighed, en villalejlighed eller et hus så kan du være sikker på at vi har den rette forudsætning for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst, fra start til solgt.

Agilitet og markedsføring udover det sædvanlige

Hos home Rødovre får du sammensat en salgsstrategi fra dag ét. På løbende salgsmøder kan vi vælge at tilpasse den efter de fornødne behov du måtte have. Hos os er boligerne opsigtsvækkende for køberne via gode og præcise annonceringer. Vi benytter de vigtigste boligportaler, store og præsentable annoncer, fremhævede onlineannoncer og så er vi stolte af vores prisvindende leads-annoncering; ”home Online Markedsføring” som bidrager med et salg op til 60% hurtigere end normalt.

Vi har derudover en flot boligudstilling i forretningen samt i den lokale filial hos Danske Bank, hvor vores boliger præsenteres. Udover at være agile i vores markedsføring, så er vi det også i vores salgsarbejde. Vi er kendt for at tænke anderledes og ”ud af boksen”, og har du selv kreative løsningsforslag til dit salg så lytter vi interesseret.

Solgt eller gratis

Når du hyrer os som din ejendomsmægler er det ud fra konceptet om ”solgt eller gratis”, hvilket betyder, at du som kunde ikke har nogle udgifter, hvis boligen mod forventning ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på egne evner, og at vi har den rette forudsætning for at sikre dig den helt bedste vurdering af din bolig.

Køberkartotek

Mange mæglere slår sig på at have det største køberkartotek, uden egentlig at kunne dokumentere det. Hos home Rødovre mener vi at fokus på køberkartotek bør rettes mod kvaliteten heri. Vi ajourfører vores kunder, i en unik landsdækkende kundeportal, minimum en gang om ugen.

Hér leder vi også efter ændrede kriterier samt nye profiler som vi kan udnytte i dit bolig salg. Vi måler kvaliteten i vores kartotek ud fra de antal handler som vi lander herfra, og tør godt at stå på mål for vores påstand om at have et kartotek som virker!

Den personlige mægler

Når du møder os første gang vil du opleve at vi er forberedte, imødekommende, kompetente, ordentlige og ærlige. Vi mener selv at det er netop sådan at fundamentet for en god bolighandel skabes. Vores ejendomsmæglere er yderst proaktive og står altid til rådighed i din bolighandel.

Alle medarbejdere gør en dyd ud af at afsøge hele købermarkedet førend at vores boligsælgere præsenteres for et afgørende købstilbud.

Vi er dit lokale ejendomsmægler team – vi vil også være dit foretrukne.

Prøv os an – det er både gratis & uforpligtende for dig.

Vores andre afdelinger i København

Skal du sælge i en anden del af København? Se alle home ejendomsmæglere i København her

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Vallensbæk – Ishøj v/ Mørch & Partnere A/S

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 17 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Købsaftale underskrevet

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Vi har været glade for samarbejdet

  "Vi har været glade for vores samarbejde med home Rødovre. home har været gode til skabe opmærksomhed omkring vores lejlighed. De har været fleksible i forhold til fremvisninger, så vi kunne få det til at passe ind i vores hverdag. Vi oplevede at de gjorde er stort stykke arbejde, for at vi kunne få solgt, så vi kunne købe vores hus".

 • Jeg har fået en god og professionel rådgivning

  "Jeg valgte at indgå et samarbejde med home Rødovre om at sælge min bolig på Rødovrevej 315, 3. 6. Jeg nåede at have få fremvisninger fra home’s køberkartotek, før home havde fundet køberen. Boligen blev solgt til en utrolig flot pris, og mægleren sørgede for, at overtagelsen landede, så mine behov blev opfyldt. Jeg har igennem salgsforløbet følt mig tryg, velinformeret og inddraget i alt, der er foregået, hvis jeg har været i tvivl om noget, har jeg fået en god og professionel rådgivning. Jeg kan varmt anbefale andre at sætte til salg hos home Rødovre".

 • Solgt på 4 uger

  "Jeg har tidligere købt en bolig igennem home. Derfor var det også et nemt valg at tage kontakt til home Rødovre, da min lejlighed skulle sælges. Hele teamet i home Rødovre har igennem hele processen været enormt gode til at rådgive, guide og håndtere hele salgsprocessen professionelt på mine vegne. Der blev lagt en god og klar plan for salget, hvilket jeg følte havde en stor impact på, hvor hurtigt salget gik igennem. Jeg har fra start til slut følt mig tryg og velinformeret fra hele teamet. Alle mand- og ikke mindst Stephan Carbone har været fuldt tilgængelige alle tidspunkter af døgnet. En meget tilfreds kunde takker mange gange for den gode og trygge oplevelse, jeg har fået hos home i Rødovre. Jeg vil varmt anbefale dem, hvis du står og skal sælge- eller købe en bolig i Rødovre eller omegn".

 • På 3 uger var der underskrevet en salgsaftale

  "Jeg fik en super behandling af home Rødovre. Teamet med Stephan Carbone i spidsen sørgede for alt, og jeg følte hele vejen igennem, at de var sælgers mand. På 3 uger var der underskrevet en salgsaftale. Skal jeg handle bolig igen, så vil jeg helt klart foretrække home Rødovre".

 • God og hurtig service og hjælp

  "Hermed vil jeg sige mange tak til jer, både fra mig og min kones side for en rigtig god og hurtig service og hjælp til at sælge vort rækkehus på adressen Madumvej 19 i Rødovre. Det var enestående hurtig og bedste service vi fik. Hermed vil vi varmt anbefale jer til alle. I har gjort det rigtig godt og hurtigt, og det tog ikke ret længe, inden vi fik en køber i køberkartoteket til vort hus, og det ser ud til, at der var en god handel for begge parter, og vi sætter meget pris på det. 1000 tak for denne gang, og vi ønsker jer det bedste".

 • Jeg vil til enhver tid anbefale home Rødovre

  "Jeg var i kontakt med samtlige ejendomsmæglere i Rødovre, da jeg skulle sætte mit hus til salg, og her kunne jeg tydelig mærke forskellen allerede fra det første opkald jeg fik fra Nikolaj Kure med hans yders professionelle, troværdige, og gennemsigtige fremgangsmåde. Jeg bliver efterfølgende bekræftet igennem hele salgsprocessen og mit tætte tillidsfulde og gnidningsløse samarbejde med Aleksandar Bruun og Nikolaj Kure, at det var det helt rigtige valg jeg havde taget. Aleksandar og Nikolaj var lettilgængelige og punktlige fra start til slut, og det har givet mig ro, og en utrolig god oplevelse! Det skal også lige siges, at jeg nåede knap nok at vænne mig til tanken om at sælge huset, før mit hus blev solgt efter få fremvisninger, og endda til fabelagtig pris! Jeg vil til enhver tid vælge home Rødovre igen og kan give de varmeste anbefalinger og ros herfra!".

 • home har været lyttende og respekteret mine ønsker til salg og fremvisninger

  "Jeg indhentede kun tilbud hos home Rødovre baseret på genbos indtryk af møder med 3 lokale mæglere. Min genbo havde forinden fået sit hus vurderet af home Rødovre og 2 andre lokale mæglere. Allerede på mit første møde blev der fremlagt en vurdering og en klar plan for salgsstrategi. Begge virkede realistiske. Jeg følte derfor ikke behov for at kontakte andre mæglere. En del af strategien var at inddrage flere butikker i salgsarbejdet og som forberedelse stillede home med 6 mæglere fra 2 butikker, der så ejendommen. Begge butikker har haft fremvisning af ejendommen. home har været lyttende og respekteret mine ønsker til salg og fremvisninger, men også kommet med gode råd og vejledning hertil. Der har været en god dialog under hele salgsforløbet og da salget nærmede sig sin afslutning, blev jeg løbende orienteret om status. Ejendommen blev udbudt til en - efter Rødovre - høj pris. Alligevel lykkedes det at sælge ejendommen til over udbudsprisen. Jeg har kun gode ting at sige om home Rødovre særligt Stephan Carbone og Nikolaj Kure, der har gjort et rigtigt flot arbejde".

 • Vi følte os trygge og godt vejledt i hele processen

  "Vi fik solgt vores bolig igennem home Rødovres køberkartotek efter bare 2 fremvisninger til en virkelig flot pris. Derudover hjalp de os også med at finde vores nye drømmehus igennem deres køberkartotek. Vi har haft et virkelig godt samarbejde, hvor vi følte os trygge og godt vejledt i hele salgsprocessen. Vi kan på det varmeste anbefale home Rødovre hvis man skal have solgt sin bolig".

 • Tusind tak for fantastisk god service

  "Tusind tak for fantastisk god service i forbindelse med vores salg. home har været meget nærværende, relevante og proaktive over for os. Deres køberkartotek har været helt fantastisk, og de har de helt rigtige købere. Tak for empatien og hjælpen, ikke mindst".

 • Hurtigt salg til den rigtige pris

  "Generelt meget tilfreds, meget hurtige til at sælge vores bolig, og til den rigtige pris".

 • Samtlige aftaler blev overholdt til punkt og prikke

  "Tusind tak til Martin og hans dygtige team for et hurtigt og effektivt salg! – Vi bor i Valby og fik solgt på en uge til en højere pris end de lokale mæglere havde vurderet huset til. Samtlige aftaler blev altid overholdt til punkt og prikke, og vi blev hele tiden holdt orienteret omkring forløbet. Vi kan varmt anbefale andre at sætte til salg hos home Rødovre".

 • Jeg har været tryg hele vejen

  "home Rødovre har solgt mit hus på 3 mdr. Det er et meget dygtigt og professionelt venligt team, altid positive, venlige og hjælpsomme lige meget hvem af mæglerne jeg talte med. Jeg kan varmt anbefale home Rødovre jeg har været tryg hele vejen. Tusind tak for jeres måde at være på".

 • Aftaler blev holdt til punkt og prikke

  "Vores hus blev solgt på fem dage og selvom det blev en kort proces, har vi været meget glade for den service, der er blevet ydet. Stephan Carbone og Nikolaj Kure har stået for salget, og de har været let tilgængelige i hele processen. Set udefra har det virket som om det interne samarbejde er i top, og begge var i forløbet således up to date ift. fremgang i sagen. Kommunikationen var tydelig, aftaler blev holdt til punkt og prikke og sidst men ikke mindst er de søde og rare. Vi kan varmt anbefale de to herrer til andre".

 • Super god service, UG med pil opad

  "home vil i fremtiden, hvis jeg skulle for brug for det, altid være min foretrukne samarbejdspartner, da de er dybt professionelle og virkelig sætter sig ind i dit salg og vil hjælpe dig med alt. Tusind tak for hjælpen, 5 stjerner er for lidt".

 • Jeg vil til enhver tid anbefale home

  "Jeg har været yderst tilfreds med jeres service hele vejen rundt. Jeg har været tryg fra start af og var ikke i tvivl om, at home skulle stå for mit salg. Alle involverede partere fra home har mødt mig med venlighed og troværdighed. Jeg synes, jeg er blevet inkluderet rigtig fint i salget på en sådan måde, at jeg ikke har følt mig i tvivl om noget. Jeg er blevet mødt med en forståelse for mit behov for, at få gennemgået alle dokumenter og fremgangsmåder grundigt. Det har betydet meget for mig, især fordi det er mit allerførste hussalg. home medarbejderne er altid til at træffe og vender altid tilbage på telefonen efter aftale. Jeg har virkelig følt, at home har håndteret både samarbejdet og selve salget professionelt, og vil til hver en tid anbefale home!

 • Det har været en udpræget fornøjelse af handle med home Rødovre

  "Det var været en udpræget fornøjelse af handle med Nikolaj Kure og Stephan Carbone fra home Rødovre. Nikolaj lagde strategien og gav os den overordnede rådgivning på bedste vis. Stephan fulgte alle henvendelserne til dørs og holdt næsen i sporet med fremvisning, håndtering af tilbuddene, kundepleje og løbende orientering til både os og de interesserede købere. Vi følte os i meget trygge hænder".

 • Det har været et perfekt samarbejde hele vejen

  "home Rødovre har givet os den bedste oplevelse med salg af vores bolig. De har været meget professionelle og kompetente. Det har været et perfekt samarbejde hele vejen, vi er blevet rådgivet og hjulpet under hele processen".

 • home Rødovre lagde fuld energi i sagen

  "Vort salgsforløb strakte sig over 8 måneder, et tidsforløb man normalt vil anse for at være i den lange ende. Bag det ligger den historie, at ejendommen faktisk blev solgt 3 gange, de 2 første forgæves på grund af forhold hos køber men home i Rødovre lagde fuld energi i sagen og fik under kontraktforlængelsen plejet kundeemner fra tidligere i perioden. Vi har under forløbet haft tillid til at sagen var i de bedste hænder og påskønnet den sikre kommunikation. Vi kan varmt anbefale Home i Rødovre. "

 • Boligen blev solgt på 14 dage

  "De solgte min bolig på 14 dage og til en god pris, der var i tråd med vurderingen, hvilket jeg er yderst tilfreds med. Mæglerne var dygtige til at vejlede mig og hjælpe mig igennem de spørgsmål, der opstod i forbindelse med bolighandlen. Jeg følte mig godt informeret igennem hele forløbet, hvilket gav ro på og tryghed. Tak for hjælpen".

 • Vi anbefaler home Rødovre til hver en tid

  "home Rødovre har været hurtige, grundige og præcise i deres vurdering, rådgivning og kundehåndtering. Vi fik solgt vores rækkehus meget hurtigere end forventet, til en tilfredsstillende pris og med et godt opfølgningsarbejde tillige. Vi anbefaler at benytte home i Rødovre til hver en tid!"

 • Jeg har kun ros tilovers for mine mæglere

  "Efter vores første møde var jeg overbevist om, at home skulle stå for salget. De har udvist orden, redelighed og punktlighed fra først til sidst, og jeg har været tryg hele vejen igennem. Jeg vil til enhver tid anbefale home i Rødovre, som valg af ejendomsmægler. Det har været en fornøjelse at mødes med to kompetente og altid veloplagte unge mænd. Jeg har kun ros tilovers for mine mæglere".

 • Vi har haft en gnidningsløs proces og en utrolig god oplevelse

  "Da vi skulle sætte vores hus til salg, var vi i første omgang i dialog med forskellige ejendomsmæglere. Ved mødet med Nikolaj Kure fra home, oplevede vi en jordnær og gennemsigtig tilgang til processen, der sammen med en skarp strategi for salget, gjorde, at vi følte os i trygge hænder. Efter enkelte fremvisninger, og kun en uge på markedet, er vores bolig nu solgt. Den blev solgt til en utrolig flot pris – uden afslag – og helt uden brug af annoncering. Forinden opstart af salget blev der forventningsafstemt, og disse forventninger har home levet 100% op til. Vi har haft en gnidningsløs proces, og en utrolig god oplevelse. – Vi giver derfor vores varmeste anbefalinger til home i Rødovre".

 • Solgt til udbudspris på kun 10 dage

  "Vi har netop solgt vores hus, med hjælp fra den lokale home mægler. Ejendomsmægleren tog vores besyv med, da den skulle prissættes, og vi fandt i samarbejde frem til en realistisk og yderst tilfredsstillende pris. Vi fornemmede et rigtig godt samarbejde mæglerne imellem. home har nemlig 3 butikker, som viste sig effektivt, da der også kom kunder fra nabobyerne og kiggede på boligen. Og så blev den også fremvist inden den var nået at kommet på nettet. Vi har følt os i trygge hænder fra start til slut, og det viste sig, at den professionelle og ærlige håndtering af sagen – gav et rigtig godt resultat. Vi var nemlig så heldige at stå med flere købere, og fik solgt til udbudspris på kun 10 dage. Efter vi satte til salg, opdagede vi, hvor mange fra home der arbejdede for vores hussalg, og det har vist sig at være enorm effektivt. Mange tak til home for et kanon salg, vi giver hermed vores kraftigste anbefalinger til hele teamet i Rødovre, Brønshøj og Hvidovre".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller