Menu

home Ringsted

Luk åbningstider

Velkommen til home Ringsted - din lokale ejendomsmægler

Vi har fungeret som lokal ejendomsmægler i Ringsted siden 1990 og vi har derfor en solid erfaring i bolighandel i lokalområdet og ikke mindst et fantastisk lokalkendskab.

Lokalt forankret

Du finder vores flotte og velbeliggende forretning midt i Ringsted Centrum. I forretningen har vi udstillinger af vores boliger såvel ude som inde. Disse boligudstillinger medvirker til at få det maksimale ud af dit boligsalg.

Vi tilbyder desuden markedsføring af din bolig gennem Boligvideo, og gennem lokal annoncering i Ringsted Weekend. Vi har en professionel fotograf tilknyttet vores forretning, som tager flotte billeder af din bolig, således at boligen viser sig fra den bedste side, når den bliver markedsført.

Grundig og kyndig køberrådgivning

Vi har et stærkt samarbejde med en home køberrådgiver, som rådgiver omkring køb af bolig på Bjergbakken, i Kaserne-området, Kærehave, Fuglebakken, Korsevænget og Kærup samt andre lokale steder.

Find rækkehuse, villaer, ejerlejligheder m.fl. til salg i Ringsted-området i vores udstilling i forretningen eller på home.dk og tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele, du kan opnå ved køb af bolig.

Vores ejendomsmæglere tager gerne en seriøs og uforpligtende boligsnak med dig. Du skal blot ringe til os eller lægge din vej forbi forretningen.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • home Ringsted holder hvad de lover

    "home Ringsted har med succes solgt vores dejlige rækkehus på meget kort tid - og samtidig solgt os vores drømmehjem. Vi er utroligt glade for hjælpen hele vejen igennem og vil til enhver tid anbefale Dennis og resten af teamet.”

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller