Menu

home Ringe

Luk åbningstider

Velkommen hos home Ringe - din lokale ejendomsmægler

Hos home Ringe hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. home Ringe er et stærkt mægler team med engagement, energi og erfaring inde for alle typer af ejendomssalg. Det vigtigste for os er kundeservice i topklasse. Vores strukturerede arbejdsgange og stærke samarbejde blandt vores tre forretninger på Sydfyn gør det muligt at tilbyde dig som kunde en tæt dialog, ro og plads til dit boligsalg.

Solgt eller gratis
Når du hyrer os som din ejendomsmægler er det ud fra konceptet om ”solgt eller gratis”, hvilket betyder, at du som kunde ikke har nogle udgifter, hvis boligen mod forventning ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på egne evner, og at vi har den rette forudsætning for at sikre dig den helt bedste vurdering af din bolig.

Lokale mæglere
Her i forretningen er vi lokale mæglere i Ringe, men betragter hele Midt-/sydfyn som vores hjemmebane, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge villa i Ringe, Årslev, Sdr. Nærå, Kværndrup, Gislev, Ryslinge, Nr. Søby, Nr. Lyndelse, Broby eller Ferritslev.

Køberkartotek
Hos home Ringe ajourfører vi vores kunder i en unik landsdækkende kundeportal, som vi kan udnytte i dit boligsalg. Vi tilbyder en markant online og lokal markedsføring i forbindelse med køb og salg af villaer, således at disse når ud til flest mulige potentielle købere.

Vi sælger landbrugsejendomme, fritidshuse og lejligheder, men har du en villa, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores mægler med speciale i salg af villa i hele Ringe.

Kontakt os i dag
Vi er dit lokale ejendomsmægler team – kom godt hjem.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Huset blev solgt hurtigt - med budrunde

    ”Vi havde egentlig bare fået home Ringe ud for at få lavet en kreditvurdering for banken. Men da den søde unge mand fra home Ringe kom, faldt vi fuldstændig for hans rare væsen, og vi besluttede os for at sætte vores hus til salg med det samme. Mathias, Oliver og deres kolleger har været rolige hele vejen, og de har været ærlige. Faktisk blev udbudsprisen også sat lidt lavere end vi havde regnet med. Til gengæld blev huset solgt hurtigt uden afslag – tværtimod med budrunde. home Ringe fortjener guldstjerner. De er dygtige unge mænd, men ikke for unge. De har gjort deres arbejde så godt og lyttet til os. De er ganske enkelt bare gode, og vi er SÅ tilfredse!”.

  • home hjalp med at få det hele til at gå op

    "Vores oplevelse med home Ringe har udelukkende været positiv. Vi kunne virkelig mærke, at mæglerne ville os det bedste. Det er også helt tydeligt, at de kæmper hårdt for sagen, og at de giver ikke op, før salget er i hus. Mathias holdt endda fremvisning for os på sin fødselsdag. Mæglerne var gode til både at tage kontakt til os og til at lytte, når vi henvendte os. Den løbende kontakt giver en fornemmelse af tryghed og overblik, og den var meget vigtig for os. Der er jo en hel del at holde styr på i forhold til både tidsplan, økonomi og meget andet i forbindelse med et slag, og alt det hjalp home Ringe med at få til at gå op for os. Endda i løbet af en hurtig og effektiv proces".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller