home Ringe billede
 • Algade 13A
 • 5750 Ringe
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra Servicecenter Syddanmark v/ home Servicecenter Syddanmark A/S

Velkommen hos home Ringe - din lokale ejendomsmægler

Hos home Ringe hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. home Ringe er et stærkt mæglerteam med engagement, energi og erfaring inden for alle typer af ejendomssalg. Det vigtigste for os er kundeservice i topklasse. Vores strukturerede arbejdsgange og stærke samarbejde med vores forretning i Faaborg gør det muligt at tilbyde dig som kunde en tæt dialog, ro og plads til dit boligsalg.

Lokale mæglere

Her i forretningen er vi lokale mæglere i Ringe, men betragter hele Midt-/sydfyn som vores hjemmebane, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge villa i Ringe, Årslev, Sdr. Nærå, Kværndrup, Gislev, Ryslinge, Nr. Søby, Nr. Lyndelse, Broby eller Ferritslev.

Køberkartotek

Hos home Ringe ajourfører vi vores kunder i en unik landsdækkende kundeportal, som vi kan udnytte i dit boligsalg. Vi tilbyder en markant online og lokal markedsføring i forbindelse med køb og salg af villaer, således at disse når ud til flest mulige potentielle købere.

Vi sælger landbrugsejendomme, fritidshuse og lejligheder, men har du en villa, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores mægler med speciale i salg af villa i hele Ringe.

Kontakt os i dag

Vi er dit lokale ejendomsmægler team – kom godt hjem.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 73 boliger

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyhed

Åbent hus med tilmelding

Nyeste erhvervssager til salg/leje

Se alle erhvervssager

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Vores oplevelse med home har været helt fantastisk

  "Vores oplevelse med home i Ringe har været helt fantastisk. Lige fra første møde har vi været ovenud tilfredse med den gode service, og især den grundige, løbende orientering fra mæglerne var vi rigtig glade for. Hele atmosfæren omkring møderne var meget nede på jorden, og det er tydeligt, at mæglerne har et virkelig godt lokalkendskab. Vores hus nåede kun at være til salg i cirka to måneder, inden det blev solgt næsten uden afslag, og på den tid var der ni fremvisninger og åbent hus to gange. Der bliver lagt rigtig meget arbejde i hvert enkelt arrangement, og mæglerne er virkelig gode til at give detaljerede beskrivelser af reaktionerne fra de besøgende".

 • Ejendomsmæglerskifte førte til hurtigt salg

  ”Det har været en rigtig behagelig oplevelse at have home i Ringe til at stå for salget af mit hus, for det er tydeligt at mærke, at hele det unge, energiske team virkelig brænder for deres arbejde. Alle ejendomsmæglerne kommer ud og ser huset, så alle kender sagen til bunds, og desuden er de allesammen både gode til at kommunikere og til at komme bredt ud i forhold til annonceringen. Efter at have haft huset til salg i syv måneder hos en anden mægler, fik home i Ringe det solgt på kun halvanden måned, så jeg er rigtig godt tilfreds.”

 • Huset blev solgt hurtigt - med budrunde

  ”Vi havde egentlig bare fået home Ringe ud for at få lavet en kreditvurdering for banken. Men da den søde unge mand fra home Ringe kom, faldt vi fuldstændig for hans rare væsen, og vi besluttede os for at sætte vores hus til salg med det samme. Mathias, Oliver og deres kolleger har været rolige hele vejen, og de har været ærlige. Faktisk blev udbudsprisen også sat lidt lavere end vi havde regnet med. Til gengæld blev huset solgt hurtigt uden afslag – tværtimod med budrunde. home Ringe fortjener guldstjerner. De er dygtige unge mænd, men ikke for unge. De har gjort deres arbejde så godt og lyttet til os. De er ganske enkelt bare gode, og vi er SÅ tilfredse!”.

 • home hjalp med at få det hele til at gå op

  "Vores oplevelse med home Ringe har udelukkende været positiv. Vi kunne virkelig mærke, at mæglerne ville os det bedste. Det er også helt tydeligt, at de kæmper hårdt for sagen, og at de giver ikke op, før salget er i hus. Mathias holdt endda fremvisning for os på sin fødselsdag. Mæglerne var gode til både at tage kontakt til os og til at lytte, når vi henvendte os. Den løbende kontakt giver en fornemmelse af tryghed og overblik, og den var meget vigtig for os. Der er jo en hel del at holde styr på i forhold til både tidsplan, økonomi og meget andet i forbindelse med et slag, og alt det hjalp home Ringe med at få til at gå op for os. Endda i løbet af en hurtig og effektiv proces".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller