Menu

home Randers

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Randers

home Randers har en attraktivt beliggenhed i Randers midtby. I vores forretning er vores ejendomsmæglere altid til tilgængelige. Her møder vi dig med et smil, og vi giver os tid til at tage en ærlig og reel boligsnak med dig. Vi vægter tilliden mellem dig og os meget højt, vi bestræber os derfor på, at du føler dig tryg gennem alle bolighandlens faser.

Vores ejendomsmæglere er meget erfarne, og de arbejder flittigt og passioneret på at skabe de bedste rammer for dig og din bolighandel. Hos os kører vi efter konceptet ”solgt eller gratis” Du betaler derfor intet, før din bolig er solgt.

Hos home Randers sælger vi alle typer af boliger. Vi har villaer, andelsboliger, ejerlejligheder, fritidsboliger, fritidsgrunde, helårsgrunde og landejendomme til salg. Disse boligtyper har vi til salg i: Nordbyen, Vestbyen, Østbyen, Vorup, Kristrup, Paderup, Assentoft, Helsted, Hornbæk, Romalt, Skovbakken, Haslund m.fl. Alle vore boliger kan du se på home.dk eller i vores boligudstilling.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede, i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig i Randers-området.

Kontakt vores ejendomsmægler i dag, og lad os hjælpe dig med at finde et nyt hjem eller med at få solgt din bolig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • home har gjort det igen

  "Efter vi havde taget beslutning om at sælge vores hus på Djursvej Randers SV, kontaktede jeg Peder Jacobsen. Jeg kender Peder Jacobsen fra 4 tidligere handler, som alle blev udført til min fulde tilfredshed. Djursvej Randers SV, blev sat til salg den 1. september 2011 og var solgt den 30. september 2011. Nu har vi så købt en ejerlejlighed igennem home dermed den 6. handel til vores fulde tilfredshed".

  Bent & Marianne Fisker

 • En hurtig og tilfredsstillende hushandel

  "Efter en god og givende samtale med mægler Trine Sander, kunne mægler straks spore sig ind på , hvad vi ønskede. Så den 1. november overtog vi vores nye hjem i Stevnstrup. En hurtig og særdeles tilfredsstillende hushandel".

  Tove & Jimmy Rathcke

 • Huskøbet var en god oplevelse

  "Vores huskøb gennem home har været en tryg og god oplevelse. Det var især superfint med åbent hus arrangement med sælger som vært. Som købere fik vi en mulighed for at få flere oplysninger om huset og omgivelserne, oveni informationen fra home mægleren".

  Dorthe

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.