Papirøen 21, 10. th., 1436 København K

234 m2 lejlighed

Kontant 30.000.000 kr.

PAPIRØEN - HAVNENS JUVEL


Københavns nye bykvarter i hjertet af havnen

Velkommen til Papirøen!
En urban oase omkranset af vand på alle fire sider, hvor mennesker mødes for at koble af, opleve kultur, spise god mad, bo – og nyde udsigten over vandet og indre København.
Øen har i godt 300 år lagt opdæmmet jord til en lang række vigtige funktioner for byen: fra skibsværft til krigshospital, kanonopbevaring, kuldepot og papirlager. I dag husker de fleste københavnere bedst tiden med oplagring af papir, som gav Christiansholm dens nuværende kaldenavn: PAPIRØEN.
Først for få år siden blev øen tilgængelig for almindelige københavnere, og især øens midlertidige madmarked blev en stor succes. I godt 300 år var øen et lukket område - skiftevist ejet af staten, søværnet, industrien og havnen – og i løbet af meget kort tid blev PAPIRØEN et nyt kulturelt centrum og en populær udflugtsdestination.
I de kommende år skal PAPIRØEN på endnu en rejse, når øen udvikles til et nyt bykvarter med nyskabende arkitektur, et vandkulturhus, internationalt hotel, madhal, boliger og unikke kulturtilbud. Det hele omgivet af en ny havnepromenade med rekreative aktiviteter.
Øen er placeret på den nye akse af oplevelser, gastronomi og kultur, der forbinder det klassiske København med alle de nyere tilbud på Holmen og Refshaleøen.
Med et indbydende miks af kultur, madkoncepter og rekreative aktiviteter bliver PAPIRØEN Københavns nye urbane åndehul omkranset af vand – på inderhavnens bedste beliggenhed.

Læs mere om øen og hele byggeriet på www.papiroeen.dk, og se samtlige boliger, der er til salg på www.papiroeen-boliger.dk/ledige-boliger.
*Billederne og visualiseringerne er ikke nødvendigvis fra eller af den pågældende bolig
JaAltan
JaElevator
6Antal rum
2023Byggeår

Økonomi

Kontantpris

30.000.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

31.022 kr.

Udbetaling

1.500.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

171,072 / 138.807 kr.

Tjek boliglån

Se projektet for denne bolig

Projektboligen er en del af projektet Papirøen.

Se hele projektet

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Heidi Krogh Andersen
home Sydhavnen & Projektsalg

Projektsalg, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

hekan@home.dk

33 33 03 05

33 33 03 05