Fra 1. række til 1. sofarække: home-mægler viser Syddjurs frem i tv

'Dobbelt up': Morten Skovholm fra home Ebeltoft og home Rønde er ny ’vandkantsmægler’ i det populære TV 2-program ’Vandkant til salg’

31. januar 2023

I denne tid kan 40-årige Morten Skovholm, ejendomsmægler og medindehaver af home Syddjurs, nærmest gå på vandet, og der er lidt sommerfugle i maven, selv om kalenderen står på vinter.

For snart lægger han fra land som ny deltager i TV 2-serien ’Vandkant til salg’, og han har det ærlig talt som en fisk i vandet med den uformelle tone i programmet, hvor vi følger en række ejendomsmæglere, der sælger huse og sommerhuse i første række til vandet rundt om i Danmark.

”De første programmer i fjerde sæson ruller over skærmen fra slutningen af marts på TV 2 Fri, og det bliver da lidt spændende at se det færdige resultat af optagelserne fra sensommeren,” fortæller den nye ’vandkantsmægler’ Morten Skovholm, der i sin første sæson medvirker i afsnit 3,4,6 og 7 af de i alt syv afsnit.

'Dobbelt up' fra home
Han gør dermed en anden home-mægler selskab i det populære program. Jonna Harbo fra home Brejning, er nærmest blevet lokal kendis i området ved Vejle Fjord efter tre sæsoner som vandkantsmægler.

”Det forstår jeg godt, hun er. Jonna gør det fantastisk i programmet og går lige ind i folk med træsko på. Da hun hørte, at TV 2 gerne ville til Djursland og optage, lagde hun heldigvis et godt ord ind for mig,” fortæller Morten, der kom igennem nåleøjet som deltager efter en prøvefilmning sidste sommer.

”Det må være gået fint nok – jeg er i hvert fald med på holdet nu,” siger han med et grin og en venlig tanke til sin homie, Jonna.

Beliggenhed i 1. række er et krav
Selv om der er næsten 160 kilometer vandkant i Syddjurs kommune, bevæger Morten sig i sin hverdag som ejendomsmægler ofte også væk fra kysten og ind i det smukke, bakkede landskab på Mols, men den går ikke i det populære tv-program.

”De boliger, vi viser frem i programmet, skal ligge i første række direkte til vandkanten,” fortæller han og forklarer videre, at det både kan være boliger, han er ved at få til salg, har til salg eller har fået solgt for nylig, der er med i programmet.

Programserien fokuserer dog ikke udelukkende på de ofte lækre boliger men i høj grad på menneskene og det daglige liv som ejendomsmægler.

”Det handler meget om interaktioner og dialoger i vores hverdag,” fortæller Morten, der ikke har noget imod at give lidt af sig selv i programmet.

Lærer ungdommen at sælge sommerhuse
Vi følger blandt andet Morten, når han besøger sælger af en fin ejendom fra vandsiden i kajak, oplærer ungdommen i kunsten at sælge sommerhuse og i, hvordan man starter butikkens home-røde Vespa scooter.

Vi ser også, hvordan et godt sommersalg fejres med fisk hentet på havnen i Ebeltoft på det ’røde lyn’.

”Jeg er glad for at være med i programmet. Jeg synes, det på bedste vis fremstiller, hvor mange fantastisk smukke steder, der er langs de danske kyster, og så er det jo også glimrende reklame for vores ’hjem’ her i det sydlige Djursland,” lyder det med et smil fra Morten Skovholm.

I forsommeren skal han igen ud sammen med tv-holdet for at optage nye programmer til næste sæson. Og det glæder han sig til.

”Det er nogle dygtige folk, og vi har det sjovt samtidig med, at der arbejdes hårdt, så det er en oplevelse, jeg ser frem til,” slutter Morten.

Se de nye afsnit af ’Vandkant til salg’ på TV 2 Fri og TV 2 Play fra slutningen af marts. Senere på året bliver programmerne genudsendt på TV 2’s hovedkanal.


Billede: Morten Skovholm fra home Syddjurs er kommet med i 'Vandkant til salg' på TV 2 Fri og TV2 Play. Foto: PR


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek
Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 1 til 2 gange om måneden.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!