home åbner 4. butik i Aarhus Syd: I smørhul uden lokal mægler i snart 40 år

home Malling-Beder: Malling får igen sin egen ejendomsmægler - og tidspunktet er det helt rigtige: Giber Ringvej booster boligsalg, og Malling får flere indbyggere

23. januar 2023

Det burde være sket for lang tid siden, men nu sker det; Malling får sin ejendomsmæglerbutik, når home snart slår dørene op til home Malling-Beder på Stationspladsen 5H.

Dermed har Malling igen en lokal ejendomsmæglerbutik - for første gang siden midten af 1980’erne.


Indehaverne og ejendomsmæglerne Torben Skov Lauridsen og Jesper Grøne Andersson, der også står bag home-butikken i Højbjerg, home Viby-Hasselager og home Tranbjerg-Solbjerg glæder sig over, at det endelig er lykkes at finde et butikslokale med den helt rigtige beliggenhed midt i Malling.

”Vi bliver den første mæglerforretning med adresse i Malling i 40 år, og vi kommer til at bo i et lille smørhul – lige ved Letbanen, overfor Malling Kro og ved Bichel Vine, som trækker mange kunder,” lyder det fra ejendomsmægler Torben Skov Lauridsen og slår fast:
”På den berømte Hammerslags-skala er beliggenheden en klar 5'er i Malling.”

Lige nu er håndværkerne i fuld gang med at indrette lokalerne efter homes indretningskoncept, så de bliver lyse og venlige og med gode mødefaciliteter. Butikschef bliver ejendomsmægler Thomas Lignell med 28 års erfaring som mægler med boligsalg i Aarhus Syd.

Det helt rigtige tidspunkt at åbne i Malling

Mæglerne kan kontaktes nu, selv om butikken først er klar til påske - og home er allerede godt hjemme i Malling og Beders boligmarked.

”Vi har jo gennem årene solgt en del boliger i både Malling, Beder, Mårslet og Ajstrup, men nu går vi altså ’all in’ med en butik i Malling. I stærkt samarbejde med vores øvrige tre butikker, når vi ud til endnu flere købere,” fortæller Torben Skov Lauridsen og tilføjer, at der er store forventninger til den nye butik og fremtiden for Malling og Beder.

Aarhus Kommunes beslutning om udstykning af op imod 600 fremtidige grunde i Malling betyder, at det netop nu er det helt rigtige tidspunkt at slå sig ned i byen med ny mæglerbutik. Oven i det er den nye Giber Ringvej allerede en kæmpe booster for salget i Malling og Beder.

”Nu er infrastrukturen på plads, og der er meget bedre trafiksammenhæng i Sydbyen med bl.a. nemmere adgang til E45. Det har vi ventet på i 30 år,” siger indehaver Torben Skov Lauridsen.

Navnet på den nye home-butik, der er nummer 187 i rækken, er ingen tilfældighed.

”Man plejer jo som regel at sige Beder-Malling i daglig tale, men nu siger vi altså Malling-Beder, fordi vi får ’hjem’ i Malling, men vi er lige så opsatte på at servicere boligejerne i Beder på bedste vis," lyder det med et smil.

Ekstra fordel for sommerhuskøberne og -sælgerne

Butikken holder åbent alle ugens dage - undtagen søndag, hvor den står på fremvisninger rundt i området for interesserede købere.

For folk med sommerhus – eller lyst til et – er det en klar fordel.

Sommerhusene i Ajstrup har nemlig brug for en lokal kædemægler, som holder åbent hver lørdag – også i højsæsonen. Så kan turisternes 'skiftedag' bruges til at kigge på sommerhus mellem to lejere, mens rengøringen er i gang, forklarer folkene bag den nye butik.

Med hele fire forretninger i Aarhus Syd kan kunderne glæde sig over, at home oven i den normale mægler-ekspertise og service også kan tilbyde specialister i boliglandbrug, projekter, andelsboliger m.m.

Boligejere og boligkøbere kan allerede nu kontakte ejendomsmæglerne i den nye home-butik på mailen malling@home.dk eller finde dem på hjemmesiden: https://home.dk/malling-beder/Foto: Indehaverne Jesper Grøne Andersson (tv.) og Torben Skov Lauridsen sammen med butikschef Thomas Lignell (th.) foran den nye homebutik i Malling, home Malling-Beder. Foto: PR


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek
Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 1 til 2 gange om måneden.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!