Duo overtager i Gentofte og Vangede: Sebastian og Mathias skal sælge barndommens gader

Ejendomsmæglerne og vennerne Sebastian Cederholm og Mathias Wiegell deler fortid, familieliv og fælles forretningsdrømme som de nu indfrier som nye indehavere i butikkerne home Gentofte og home Vangede

2. november 2022

De vender hjem til Gentofte, ejendomsmæglerne Sebastian Cederholm og Mathias Wiegell, der fra d. 1. november er nye lokale indehavere af home Gentofte og home Vangede.

De to kolleger - og ikke mindst venner - flytter arbejdsadresse efter tre succesfulde år på Amager, henholdsvis som indehaver og partner i home Amagerbro – Islands Bygge, når de nu tager skridtet og samarbejdet fuldt ud som homes nye Gentofte-duo.


Det er drømmen, der åbner sig

For Mathias og Sebastian er det på mange måder at vende hjem til barndommens og ungdommens gader. Og det er drømmen som ejendomsmæglere, der åbner sig.

”Det er bare noget andet at være mægler et sted, du kender fra barnsben. Når jeg går rundt, kigger jeg ind i haver, hvor jeg har leget som barn. Her er masser af minder, og det giver en anden følelse for et område,” fortæller 30-årige Mathias Wiegell.

Han er konfirmeret i Gentofte Kirke, nabo til home-butikken, første fritidsarbejde var i SuperBrugsen på Hovedgaden, han har fægtet på topplan og instrueret i årevis hos Hellerup Fægteklub, og forældrene bor stadig i barndomshjemmet på Gisselfeld Alle.


Gentofte føles som hjem

”Gentofte er mit hjem, og jeg føler mig hjemme på en måde, som jeg ikke gør noget andet sted, jeg har boet. At drive en ejendomsmæglerforretning i netop Gentofte har været en drøm fra ’day one’, da jeg startede som praktikant,” slår han fast.

Sebastian Cederholm, også 30 år, er født på Amager, men han er vokset op i Charlottenlund, har gået i folkeskole i Hellerup og spillet håndbold i flere år i den lokale klub.

Og faktisk deler duoen også ungdomsår fra tiden på Ordrup Gymnasium, hvor Sebastian gik på årgangen over Mathias – dog uden at kende hinanden.

”Hvis vi lægger det hele sammen, så har vi et enormt kendskab til Gentofte Kommune,” konstaterer Sebastian Cederholm.


Nørder med flid og forskelligheder

Der gik ikke længe fra Mathias’ første arbejdsdag med Sebastian, til kollegaskabet var fyldt med ’vild god kemi’. Et stærkt venskab er vokset frem, og de har længe delt ideer og drømme med hinanden.

I det hele taget er værdierne på plads – både i butikken og i privaten. Arbejdet og familielivet er vævet godt og grundigt sammen.

Privat har de adresse i samme række af huse - med småbørn, der leger sammen, og deres partnere er veninder.

De mange fælles holdepunkter i fortiden og nutiden kombinerer de med ’et godt teamwork og enormt meget flid’. Hvor den ene tager over, når den anden har brug for at slippe.

”Vi er både meget ens og meget forskellige. Forskellighederne betyder, at vi arbejder sindssygt godt sammen. Vi er gode til at lytte til hinanden – og det er med gode resultater,” noterer Mathias.

Sammen har de løftet sælgertilfredsheden fra halvgodt til tæt på topkarakter i Amager-butikken, og i det hele taget ligger det dem meget på sinde, at deres kunder skal gå herfra og mærke, at home har gjort alt.

”Vi er nogle nørder begge to. Vi kan godt lide at lære og forbedre os,” siger Sebastian.


Ambulanceredder og garder til tjeneste

Sebastian er – trods sin unge alder – ikke gået den lige vej ind i mæglerfaget. Faktisk var han ambulanceredder, indtil storebroren Nicolai Cederholm inspirerede ham til at søge ind i branchen.

”Jeg kan lide at arbejde med mennesker, og det gør man både som redder og som ejendomsmægler, men jeg har aldrig fortrudt mit skifte,” siger han, der blev yngste indehaver i home som 26-årige i 2019.

Mathias har en rank fortid som garder i Den Kongelige Livgarde med sig, så han kan også noget med at redde og beskytte mennesker.

’Ordentlighed og troværdighed’ er ikke bare ord, der strøs ud med løs hånd på vejen, hvor de kommer.

”Vi siger tingene lige ud af posen, så de kan stole på os – og siden se – at det er rigtigt, hvad vi har sagt,” siger Mathias.

Sebastian tilføjer.

”Vi går meget op i kvalitet. Vi siger ikke bare det, kunderne vil høre – men vi siger det, der er rigtigt.”

Det er ingen hemmelighed, at tingene ikke længere kører som i coronatiden med mange købere og mange handler.


Får nøglerne i en usikker tid

Men hvad tænker den unge duo med småbørn og store forpligtelser på hjemmefronten om at få nøglerne på et tidspunkt med nye tider på boligmarkedet?

”Det kunne være sjovere, hvis markedet var bedre, men der er altid folk, der har brug for en god ejendomsmægler, og det handler for os om at gribe muligheden, når den er der. Det her er vores drømme, der skal realiseres – nu skal det være. Vi må bare tro på os selv og tænke på, hvad vi allerede har præsteret sammen, ” siger Mathias.

Han bliver ikke modsagt af Sebastian.

”Vi har gjort det rigtig godt og løftet butikken på Amagerbro fra 35 handler til 104 handler. Vores egen indsats er jeg slet ikke nervøs for,” slår Sebastian fast.

Først for er dog at indrette sig godt i home Gentofte på Gentoftegade 27a og home Vangede på Mosegårdsvej 1, som de overtager efter Rudolph de Klauman.

Og de kommer ikke kun til at lægge arm med andre lokale mæglere, det er også planen at komme i det lokale fitness-center til fysiske prøvelser og networking efter fyraften.

 

Læs også: 

Ny medejer af home Bornholm

Simon hjælper mægler-spirer: ”Jeg vil skabe en bedre uddannelse”

Efter tusinder af nye lejligheder: Aarhus Ø huser snart den første mæglerbutik

 


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek
Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 1 til 2 gange om måneden.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!