Drøm: home Vejen - nu et familieforetagende

Sælgeren og diplomaten: Det er så yndigt at følges ad… både i privatlivet og nu også på jobbet. Britt og Svend Kristensen overtager den lokale home-butik fra 1. april

15. marts 2022

Det er en drøm om at arbejde sammen, der går i opfyldelse, når nuværende daglig leder af home i Vejen Britt Poder Kristensen sammen med sin mand Svend Kiel Kristensen snart overtager nøglerne til home-butikken på Nørregade 5 i Vejen fra de nuværende indehavere Charlotte Lynggaard & Poul-Erik Hansen.

De har begge været utroligt glade for samarbejdet med Britt og hele teamet i Vejen men glæder sig over den nye konstellation, som de er helt sikre på løfter butikken, der allerede er i en rivende udvikling, til nye højder.

De nye indehavere er meget glade for muligheden.

Sjovt at arbejde sammen
”Vi har snakket om det over årene, at det kunne være sjovt at prøve at arbejde sammen, og nu er timingen rigtig og børnene så store, at det kan lade sig gøre,” fortæller Britt Poder Kristensen, 42 år, som siden 2010 har været daglig leder af teamet i butikken.

”Allerede for ti år siden spurgte Britt mig, ’hvorfor bliver du ikke ejendomsmægler’ – og nu gør vi det. Og vi glæder os,” fortæller Svend Kiel Kristensen, 44 år, der har mange års erfaring med salg og markedsføring fra forskellige brancher.

Han er allerede langt i at tage uddannelsen til ejendomsmægler.
”Det kan ikke være anderledes – jeg vægter det faglige niveau meget højt, så selvfølgelig skal han have mægleruddannelsen i hus,” siger Britt med et grin.

'Sælgeren' og 'diplomaten'
Ellers mener hun, at den mand, som hun mødte på Kruså-egnen i 2004 og fejrede kobberbryllup med sidste år, er guld værd i kompagniskabet om home Vejen.

”Han er en dygtig sælger, og så er han meget struktureret i sin tilgang til tingene. Samtidig er han en god menneskekender, der er god til at snakke med alle,” fortæller Britt om Svend.

Han er til gengæld rigtig glad for Britts mange års erfaring som ejendomsmægler i Vejen.
”Den er jo guld værd for mig. Og så har hun et godt overblik og er en dygtig ’diplomat’ i hverdagen. Det er en stor styrke, og jeg tror, vi kommer til at supplere hinanden godt. Vi har trods alt fire børn sammen, så jeg forventer ikke de helt store overraskelser i vores samarbejde,” siger den nye medindehaver af home-butikken med et smil.

De to ægtefolk og kolleger har efterhånden samlet hele familien i Vejen.
”Vores fremtid er her. Derfor føles det helt rigtigt at gå ’all in’ nu,” fortæller de to, der begge er aktive og engagerede i Vejens foreningsliv.

”Hele familien er ivrige brugere af det fantastiske Vejen Idrætscenter. Vi brænder virkelig for området og glæder os over vores store netværk, som vi har opbygget gennem årene,” lyder det fra Britt og Svend.

De to gange Kristensen planlægger en reception i forbindelse med overtagelsen af home Vejen, hvor kunder og venner af huset kan kigge forbi i butikken og hilse på det nye, lokale indehaverpar. Datoen ligger dog ikke fast endnu. Her bliver lejlighed til at hilse på hele teamet, der bortset fra Svend er de kendte ansigter fra butikken.


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek
Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 1 til 2 gange om måneden.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!