Martin fejrer 10 år med 1.000 bolighandler

Jubilæum: Den 39-årige ejendomsmægler har gennem årene været ’på besøg’ i flere tusinde frederikshavnske hjem. Han er så småt blevet frederikshavner og glæder sig over byens og home-butikkens udvikling

9. juni 2022

Frederikshavn har ca. 16.000 ejerboliger og igennem sine ti år i home Frederikshavn har ejendomsmægler Martin Kanstrup i hele træskolængder været involveret i omkring 1.000 bolighandler i kommunen – og rigtig mange af dem de seneste par år.

Faktisk har han som ejendomsmægler et rigtigt godt billede af, hvordan frederikshavnerne bor.

”Jeg har jo været på vurderinger og fremvisninger i endnu flere hjem, og jeg tør godt sige, at folk i Frederikshavn generelt bor pænt og passer rigtig godt på deres hjem,” fortæller Martin Kanstrup, der startede som ’lærling’ i home Frederikshavn under den tidligere indehaver Jens Jørgensen, da butikken lå i Danmarksgade.

I dag har home Frederikshavn hjemme på Parallelvej 27, siden 2016 har indehaverne heddet Kasper Lykke Nielsen og Nicklas Lind Pedersen, som også står bag home Skagen, og Martin Kanstrup er i dag uddannet ejendomsmægler og daglig leder og partner i home Frederikshavn.

Han husker de første år efter finanskrisen, hvor der var smalhals på boligmarkedet.

”Der var ikke så mange bolighandler, og der var prisfald, men siden er det gået støt og roligt fremad, da først efterdønningerne var overstået,” fortæller Martin Kanstrup, som egentlig er fra Struer og også har boet en årrække i Ikast, inden han i 2010 flyttede til Aalborg for at læse til finansøkonom.

Frederikshavn er også blomstret de seneste ti år, og det har haft en positiv effekt på boligmarkedet i kommunen, understreger han.

”Havneudvidelsen, den nye biograf og ikke mindst udstykningen af en masse byggegrunde, har været med til at holde på borgere og trukket nye til, og det har medvirket til vækst på Frederikshavns boligmarked – både i handler og priser,” lyder det fra den lokale home-mægler, der også var med på home-kædens Talenthold for unge mæglere i 2014.

home i Frederikshavn har også oplevet fremgang med Martin ved roret – en tredjeplads er byttet ud med en førsteplads. Ifølge Boligsiden.dk er Martin og kollegerne i dag byens bedst sælgende ejendomsmægler.

”Det er jeg selvfølgelig glad for og stolt af. Vi er et stærkt team, der arbejder hårdt, og vi gør meget ud af en god dialog med vores kunder og sætter en ære i at yde god service,” fortæller Martin om baggrunden for førerpositionen.

Han vil på ingen måde betegne sig selv som ’indfødt’ frederikshavner, men er faldet rigtig godt til sammen med sin kæreste Kristine, der er psykolog, deres datter Astrid på 2 år og hunden Alfred.

”Jeg flyttede fra Aalborg til Elling for seks år siden, og vi er faldet rigtig godt til. Jeg kan rigtig gode lide området og mentaliteten her, der minder om egnen, hvor jeg kommer fra. Her er et mere roligt tempo end i Aalborg, og der er bedre tid til at tage en kop kaffe sammen med kunderne og snakke om løst og fast – det kan jeg godt lide,” fortæller Martin Kanstrup.

Han har solgt mange lækre og specielle boliger gennem de ti år i home Frederikshavn, men den han husker bedst, er et hus i Gl. Kilden med en meget velbevaret og stadig rigt udsmykket nazi-bunker i baghaven.

Foto: home

Læs også: 

Nu åbner home Aabybro-Brovst

’Dream team’ i home Aars

Pernille bliver partner i home Møn


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek
Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 1 til 2 gange om måneden.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!