home får ’en lille ny’ i Billund

Familieforøgelse: Ejendomsmæglerne Tina Brødsgaard Mathiesen og Camilla Lund Hansen åbner ny home-butik på Butikstorvet i Billund

22. august 2022

Befolkningstallet i Billund vokser efter mange fødsler og nye tilflyttere, for snart fire måneder siden fødte home-mægler Camilla Lund Hansen en lille datter, og nu er der også ’familieforøgelse’ på vej i home-kæden.

Omkring 1. oktober slår indehaver af home Grindsted-Billund, Tina Brødsgaard Mathiesen, nemlig dørene op til en ny home-butik på Butikstorvet 14G i Billund.

Det gør hun i parløb med ejendomsmægler Camilla Lund Hansen, 32 år, som bliver medindehaver af den nye home-butik i Billunds centrum.

”Vi har gennem årene solgt en del boliger i Billund og også lavet rigtig mange vurderinger for Realkredit Danmark, men nu tager vi skridtet fuldt ud. Billund er i en rivende udvikling, som vi gerne vil være tættere på, og så var det naturligt for os at flytte ind i byen, da der gennem KIRKBI A/S bød sig en attraktiv beliggenhed på Butikstorvet,” fortæller Tina Brødsgaard Mathiesen, der har været indehaver af home-butikken på Vesterbrogade 12 i Grindsted siden 2008.

Drøm om at blive selvstændig
Camilla Lund Hansen, som er udlært ejendomsmægler hos hende i 2014, bliver medejer af den nye mæglerbutik - nr. 186 i home-familien.

”Tina spurgte, om jeg ville være med til at åbne en butik i Billund. Og det var et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til, da jeg altid har haft en drøm om at blive selvstændig,” fortæller Camilla, der lige nu er på barsel med lille Laura.

Men om kort tid tager farmand over på hjemmefronten, og så er Camilla igen klar til at give den fuld gas med boligsalg sammen med kollegerne.

Hun har blandt andet tidligere været leder af EDC i Brande, men i 2021 vendte hun hjem til home Grindsted-Billund og samarbejdet med Tina i en stilling som ejendomsmægler.

”Jeg glæder mig til vores parløb. Tina er fantastisk at arbejde sammen med, og jeg synes, vi supplerer hinanden godt, samtidig med at vi i store træk er meget enige om, hvordan det skal køre i hverdagen, så kunderne får den bedste oplevelse,” fortæller Camilla, der er født og opvokset i Grindsted.

Teamwork giver succes
Vigtigst for at få succes som ejendomsmægler er teamwork, siger de to indehavere af home Billund nærmest i kor.
”Alle medarbejdere i de to home-butikker hjælper hinanden, og er samtidig alle gode til at arbejde selvstændigt. Det handler om at lykkes som hold frem for personlig succes,” fortæller Tina Brødsgaard Mathiesen.

Og den tilgang har bevist sit værd.
home Grindsted-Billund er en af de butikker i home-kæden med den absolut største andel af det lokale boligsalg – over 50 % i 7200 Grindsted. 

Faktisk er det også den suverænt bedst sælgende ejendomsmægler-butik i hele Billund kommune - allerede inden åbningen af den nye butik, som håndværkerne lige nu er i fuld gang med at gøre klar til indflytning.

Den nye home-butik i Billund betyder også, at samarbejdet med home i Vejle styrkes.
”Vi har allerede et godt samarbejde, men nu er vi endnu bedre rustet til i fællesskab at hjælpe kunderne, der bor mellem Billund og Vejle,” lyder det fra de to indehavere.

Med fødslen og dåben af ’den lille ny i Billund’ står den også på et navneskifte. home Grindsted-Billund skifter i forbindelse med åbningen i Billund navn til home Grindsted.

Foto:
Forrest fra højre: Camilla Lund Hansen og Shanthiiyaa Mahendiran. Bagerst fra højre: Tina Brødsgaard Mathiesen, Jan Poulsen, Rasmus Larsen og Birthe Krog.

Yderligere oplysninger:

Tina Brødsgaard Mathiesen
Ejendomsmægler MDE, valuar - ansvarlig indehaver
home Grindsted & Billund
tinab@home.dk
76775300 / 22441314 


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ Få VærdiTjek
Indtast info om dit hjem og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 1 til 2 gange om måneden.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!