Menu

Sådan får du din egen home forretning!

Er du klar til at få foden under eget bord, uden at satse hele butikken?

Du synes måske ovenstående lyder lidt kryptisk, men fakta er, at hos home er det talentet der tæller, og ikke tegnebogen.

Med dette in mente søger vi efter de bedste inden for ejendomsmæglerfaget, der har det drive og det initiativ der skal til, for at vi sammen lykkes med visionen: at være den foretrukne ejendomsmægler.

I home ligger det os meget på sinde, at vi er sammen om at lykkes. Du vil som selvstændig franchisetager i home opleve både støtte og opbakning fra hovedkontoret, da vi ved, en god start er altafgørende for succes.

Hos os får du lov at være herre i ejet ”home”, men med en stærk støtte i ryggen indenfor IT, markedsføring, ledelse, pressehåndtering og meget andet.

Vi er tæt knyttet til Danske Bank koncernen og har et givende forretningsmæssigt samarbejde.

Vi har løbende generationsskifte og søger også nye forretningsmuligheder, hvor vi mangler dygtige franchisetagere til at drive en sund forretning. Så mener du, at det er dig, vi står og mangler i Danmarks mest ambitiøse mæglerkæde, så tøv ikke med at tage kontakt og høre nærmere om dine muligheder.

Vil du som os være kundernes foretrukne ejendomsmægler i Danmarks stærkeste ejendomsmæglerkæde?

Kontakt

Markedschef Torben Scherff på toshe@home.dk | mobil 22 73 66 29
Markedsansvarlig Marika Bjørn Henriksen på mabh@home.dk | mobil 22 81 19 30

Vi glæder os til at tale med dig.

Alle henvendelse behandles selvfølgelig fortroligt.

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev