Menu

home Nr. Nebel

Åbningstider

  • I juli og august holder vi lukket om søndagen.
Luk åbningstider

Velkommen hos home Nørre Nebel

Vores ejendomsmæglere i Nr. Nebel byder dig velkommen i vores forretning.
Her arbejder vores mæglere hver dag hårdt på at indfri dine boligdrømme.

Din ejendomsmægler i Nr. Nebel kan tilbyde dig en tryghed i din bolighandel, hvad enten du skal sælge eller købe en bolig. Vi er specialister i salg af alle boligtyper, som bl.a. skyldes vores veluddannede personale og ikke mindst vores store lokalkendskab.

Vores mæglere har et stærkt samarbejde på tværs af vores to forretninger og bestræber os altid på, at give dig en god oplevelse i forbindelse med dit boligkøb.

Vi dækker et stort område langs den jyske vestkyst fra Blåvand/Ho i Syd til Hvide Sande i Nord samt langs den sydlige del af Ringkøbing Fjord mellem Nr. Nebel og Tarm fra vores to mæglerforretninger home Nr. Nebel og home Blåvand.

Vores ejendomsmægler i Nr. Nebel vil meget gerne vise dig alle de spændende boliger, vi har til salg i vores område. Kom ind og få en uforpligtende snak med os, og lad os sammen finde netop den bolig, der passer bedst til dine behov.

Så uanset om du søger en nyt hjem eller fritidshus, eller overvejer at sælge, er vi klar til at rådgive dig. Ring, mail eller kom ind og hils på vores mæglere i vores forretning i Nr. Nebel. Vi ser frem til at møde dig.

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.