Menu

home Nr. Nebel

Åbningstider

  • I juli og august holder vi lukket om søndagen.
Luk åbningstider

Velkommen hos home Nørre Nebel

Hos home i Nr. Nebel er vi specialister i salg af alle boligtyper, det skyldes bl.a. vores veluddannede personale og ikke mindst vores store lokalkendskab.

Vi vil meget gerne vise dig alle de spændende boliger, vi har til salg i vort område. Kom ind og få en snak med os, og lad os sammen finde netop den bolig, der passer bedst til dine behov.

Vi har et stærkt samarbejde på tværs af vores to forretninger og bestræber os altid på, at give dig en god oplevelse i forbindelse med køb eller salg af fritidshuse og helårshuse.

Vi dækker et stort område langs den jyske vestkyst fra Blåvand/Ho i syd til Hvide Sande i nord samt langs den sydlige del af Ringkøbing Fjord mellem Nr. Nebel og Tarm fra vores to forretninger home Nr. Nebel og home Blåvand.

Vi har ligeledes flere udstillingsskabe overalt i sommerhusområderne, ligesom vi ved Henne Strand har et permanent udstillingslokale.

Så uanset om du søger en ny bolig/fritidshus eller overvejer at sælge, er vi klar til at rådgive dig. Ring, mail eller kom ind i vores forretning i Nr. Nebel.

Vi ser frem til at møde dig.

 

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Book gratis salgsvurdering

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder dig, der overvejer at sætte din bolig til salg hos home. Såfremt du ønsker din bolig vurderet til andet formål, f.eks. familieoverdragelse, belåning mv., skal vilkårene for vurderingsopgaven aftales direkte med den lokale home-mægler.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du opretter et køberkartotek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, når der er nye boliger til salg, som matcher dine ønsker.