Menu

home Nivå - Kokkedal

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Nivå-Kokkedal

home Nivå – Kokkedal er den bedst sælgende ejendomsmæglerforretning i lokalområdet. Vores ejendomsmæglere bor alle lokalt og har derfor altid et godt indblik i det lokale boligmarked. Forretningen har eksisteret i 28 år, og på den baggrund er vi godt forankret i byen.

Vi har et solidt køberkartotek samt en stor kundekontakt. Desuden har vi de korteste liggetider og de mindste prisnedslag i forhold til vores konkurrenter i området.

Hos home Nivå – Kokkedal sigter vi efter et højt serviceniveau. Vores medarbejderstab er altid positive og målrettede – det vil du opleve, når du har haft en dialog med os. Mange af vores kunder er familier, der har købt og solgt flere gange hos os. Vi er stolte af at være et ejendomsmæglerteam, som vores kunder husker og vender tilbage til.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede, i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Boligerne, vi har til salg, kan findes i: Vejenbrød, Fredensborg, Humlebæk, Gamle Nivå og i Karlebo. Se boligerne på vores webside eller i vores forretning. Overvejer du at sælge din bolig? Så kontakt os i dag og få en gratis og uforpligtende salgsvurdering!

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Hurtigt, nemt og effektivt

  "Hurtig, nemt og effektivt køb. Fik link via køberkartotek, dagen efter var huset set og "købt". Og nu glæder jeg mig bare til at flytte ind".

  Nina

 • Mæglerskifte førte til hurtigt salg

  "Efter 6 måneder hos anden mægler i Hørsholm i ren solo opvisning og intet salg, besluttede jeg mig hurtigt for Kim Svane og Crew. Et valg jeg var ked af...... ikke at have taget 6 måneder tidligere. Her blev man mødt af empati, forståelse og rigtig god indsigt i markedet i bl.a. Nivå.. noget som jeg fejlagtigt troede at den anden mægler også besad. Her en lille måned efter, med 6 fremvisninger 3 bud og nu et salg senere kan jeg jo næsten ikke få mine arme ned. Tusind tak Michael for kampen... og det ekstra arbejde du har lagt i.. godt nok er Charlotte altså stadig den sødeste, men du kan dit kram og du har fået mig i mål med salget.. min anmeldelse er helt klart... lad være med at vælge andre! HOME i Nivå, er den der skal sælge boliger i Nivå".

  Esben Meldgaard

 • Tilfreds sælger

  "Tak for en yderst professionel mægling. Det gik jo over al forventning!".

  Casper

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.