Menu

home Middelfart

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Middelfart

Hos home Middelfart har vi et indgående kendskab til Middelfart og det omkringliggende område. Vi er specialister i alle faser i en bolighandel og er derfor den ideelle ejendomsmægler, du kan alliere dig med, hvad enten du påtænker at købe eller sælge. I vores forretning bliver du mødt af et veluddannet personale, som sætter en ære i at være kompetente, ordentlige og tilgængelige for dig som kunde.

Når du kontakter home Middelfart, får du en personlig ejendomsmægler, som tager hånd om din bolighandel. Det er en fordel for dig, uanset om du er køber eller sælger. Vi sætter en ære i at give dig en realistisk vurdering af din bolig, og ligeledes bestræber vi os altid på et effektivt salg – vi følger op på alle henvendelser.

Vi sørger ligeledes for tryghed i forbindelse med dit boligsalg, og du vil opleve, at der altid er sammenhæng mellem det, vi siger, og det vi gør! Alle vores ejendomsmæglere kender og har set din bolig, på den måde sikrer vi den mest professionelle fremvisning og oplevelse af din bolig.

Vi har et tæt samarbejde med en home køberrådgiver, som rådgiver omkring køb af bolig i Middelfart, Strib, Vejlby Fed, Asperup, Båring, Brenderup samt andre steder. Find boliger til salg i Middelfart-området i vores udstilling i vores forretning eller på home.dk og tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Desuden har vi et godt køberkartotek, som du med fordel kan skrive dig op i. Ved at gøre dette får du mails hver gang, der kommer en bolig til salg, som passer til dine ønsker.

Vi ønsker at være din foretrukne ejendomsmægler. Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe dig med at få købt eller solgt din bolig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Der er blevet lyttet til vores ønsker

  "home Middelfart har givet os en super god service. Der har været en god kemi, og der er blevet lyttet til vores ønsker i forhold til salget af vores hus i Strib".

  Anne Lotte Villadsen & Jan Villadsen

 • Solgt vores 3 ejendomme

  "Vi er meget tilfredse med den saglige og kompetente behandling og opfølgning, vi har fået i forbindelse med salg af vores 3 ejendomme og kan derfor varmt anbefale home Middelfart v/ Nikolaj Klinge".

  Lissi Schmidt & Henry Schmidt

 • Solgt til prisen

  ”Min lejlighed blev solgt til prisen på få dage. Jeg er meget tilfreds med home.”

  Bjarne

 • Rigtig god service

  "Vi er førstegangskøbere af hus, og vi kan kun anbefale home Middelfart. Vi har fået rigtig god service/behandling. Der har været god og hurtigt svar fra mægler Michaela, hvis vi har haft spørgsmål som skulle uddybes. Alt i alt er vi rigtig glade og tilfredse købere".

  Trine & René

 • Et hurtigt og problemløst salg

  ”De er yderste kompetente og imødekommende – altid med et smil og en frisk bemærkning. Og så sørgede de for et hurtig og problemløst salg af vores erhvervsejendom i Middelfart.”

  Michael

 • Ærligt og tillidsfuldt samarbejde

  "Vi oplevede, som både sælger og køber hos home Middelfart, et meget ærligt og tillidsfuldt samarbejde. Vi havde løbende en god og tryghedsgivende dialog med home Middelfart, det var for os med til at skabe den tillidsfulde proces. home Middelfart har med deres professionalisme, overblik og tillid været med til at gøre vores køb og salg nemt og overskueligt. Vi giver de varmeste anbefalinger til home Middelfart".

  Lisbeth & Claus

 • Professionelle og imødekommende medarbejdere

  "Vi har både købt og solgt hus gennem home Middelfart på 3 måneder. Samtlige medarbejdere har i denne forbindelse med rådgivningen af både salg og køb været meget professionelle og imødekommende".

  Sælger af Karensvej 13

 • En ejendomsmægler der kender markedet er guld værd

  "Vi kan varmt anbefale Nikolaj Klinge fra home Middelfart, han solgte vores hus på en måned, efter at huset havde ligget til salg ved anden mægler i 6 mdr. Vi blev mødt med stor professionalisme af både Stine, Michaela og Nikolaj. Der var styr på alt fra start til slut, hvilket betød alt for os. Ved vurderingen af vores hus spurgte vi ind til liggetiden, Nikolaj svarede at han forventede et salg inden 3 mdr. og han fik ret. En ejendomsmægler der kender markedet er guld værd for sælger. Tak for alt

  Carina & Brian

 • Professionel og grundig fremvisning

  Professionel og grundig fremvisning med rigtig god tid til at gennemgå salgsopstilling, hus mm.

  Helle & Anders

 • Vi var godt tilfredse

  "Ved formidling og salg af vores ejendom, har vi været godt tilfredse, og vi kan varmt anbefale dem til andre, der skal have solgt deres bolig".

  Karen Marie

 • Hurtigt salg

  "Godt gået home Middelfart. Hurtigt salg via køberkartotek".

  Mary & Erling

 • Solgt i løbet af en måned

  "Vi valgte home i Middelfart til at sælge vores sommerhus ved Vejlby Fed. Det blev solgt i løbet af en måned, så vi er meget tilfredse og næsten til prisen".

  Lis & Bent

 • Super service hele vejen

  Tak for et godt og troværdigt samarbejde både i forbindelse med salg og køb af hus. Super service hele vejen igennem.

  Sandra & Dan

 • Jeg har fået en super god og kompetent behandling

  "Jeg anbefaler rigtig gerne home Middelfart. De har givet mig en venlig, super god og kompetent behandling gennem hele salgsforløbet af mit lille sommerhus i Vejlby Fed".

  Marion

 • God og objektiv kommunikation

  "Rigtig god service i form af den store villighed og kompetente fremvisning. Der har under hele forløbet været en god og objektiv kommunikation".

  Julie & Søren

 • Den bedste mæglerforretning jeg har oplevet til dato

  "Meget venlige og imødekommende sælgere i forretningen. Gode til at informere om status m.v. Den bedste mæglerforretning jeg har oplevet til dato".

  Ellen

 • Solgt efter 3 måneder

  "Vi anbefaler home Middelfart, fordi vi har oplevet et dygtigt og professionelt personale. Vi har fået en god rådgivning, og altid et hurtigt svar på de spørgsmål, som måtte være. Efter 3 måneder var huset solgt, så vi kan kun være meget tilfredse og sige tak til home i Middelfart".

  Dorrit & Bjørn

 • Tak til home Middelfart for en stor indsats

  "Vi anbefaler home Middelfart, fordi de har en/udviser en stor professionel indgang til opgaverne og altid er smilende, venlige og imødekommende. Vor ejendom var en gammel, stor og umoderniseret ejendom, og til trods for lang liggetid og mange fremvisninger, mistede personalet ikke på noget tidspunkt fokus. Tak til home Middelfart for en stor indsats".

  Mona & Knud Erik

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.