home Middelfart

Luk åbningstider

Velkommen hos home Middelfart - din lokale ejendomsmægler

Hos home Middelfart har vi et indgående kendskab til Middelfart og det omkringliggende område. Vi er specialister i alle faser i en bolighandel og er derfor den ideelle ejendomsmægler, du kan alliere dig med, hvad enten du påtænker at købe eller sælge. I vores forretning bliver du mødt af et veluddannet personale, som sætter en ære i at være kompetente, ordentlige og tilgængelige for dig som kunde.

Din personlige ejendomsmægler

Når du kontakter home Middelfart, får du en personlig ejendomsmægler, som tager hånd om din bolighandel. Det er en fordel for dig, uanset om du er køber eller sælger. Vi sætter en ære i at give dig en realistisk vurdering af din bolig, og ligeledes bestræber vi os altid på et effektivt salg – vi følger op på alle henvendelser.

Vi sørger ligeledes for tryghed i forbindelse med dit boligsalg, og du vil opleve, at der altid er sammenhæng mellem det, vi siger, og det vi gør! Alle vores ejendomsmæglere kender og har set din bolig, på den måde sikrer vi den mest professionelle fremvisning og oplevelse af din bolig.

Få også kyndig køberrådgivning

Vi har et tæt samarbejde med en home køberrådgiver, som rådgiver omkring køb af bolig i Middelfart, Strib, Vejlby Fed, Asperup, Båring, Brenderup samt andre steder. Find boliger til salg i Middelfart-området i vores udstilling i vores forretning eller på home.dk og tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Desuden har vi et godt køberkartotek, som du med fordel kan skrive dig op i. Ved at gøre dette får du mails hver gang, der kommer en bolig til salg, som passer til dine ønsker.

Kontakt os i dag

Vi ønsker at være din foretrukne ejendomsmægler. Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe dig med at få købt eller solgt din bolig.

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 26 boliger

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Alt har kørt på skinner

  "Vi anbefaler home fordi det bl.a. var hurtigt og effektivt. Fra formidlingsaftalen var underskrevet til at købsaftalen var underskrevet gik der 3½ uge. Alt har kørt på skinner, og vi har følt os meget trygge hele vejen igennem. Vi er hele tiden blevet mødt af stor hjælpsomhed, og at ingen spørgsmål er dumme spørgsmål. Der er blevet taget godt hånd om os i den for os uvante situation, det er at sælge sit hus - efter at have boet der i 36 år. Tusind tak Nikolaj".

 • Behageligt og professionelt samarbejde

  "Vi anbefaler home Middelfart, fordi de har gjort et godt stykke arbejde i forbindelse med salget af vores hus. De har været lydhøre og svaret på alle vores spørgsmål. Det har været et behageligt og professionelt samarbejde".

 • Professionelt og hurtigt salg

  "Vi har fået en god og professionel behandling samt et hurtigt salg! ( 70 Liggedage + solgt på 3 fremvisninger)".

 • Positiv behandling fra start til slut

  "Vi har mødt 3 meget venligt og meget kompetente personer hos home Middelfart. Vi har fået en positiv behandling lige fra start til slut, en fornuftig vurdering, og en endelig salgsaftale – som vi føler både vi og køber er tilfredse med. Tak for en god behandling!".

 • Tilfredse købere og sælgere

  Sælgerne Erik og Inga: "Vi har været rigtigt tilfredse med handlen. I har udvist interesse og været gode til at lytte til vores ønsker. I har været gode og hurtige!". Køberne Tommy og Nichole: "God oplevelse. Andreas har været behagelig og imødekommende, samt nem at komme i kontakt med. Han har haft stor viden omkring huset og været sød til at finde svar på vores spørgsmål. Andreas Har været god til at hjælpe et par ”nybegyndere” godt på vej til et godt huskøb!".

 • Vi kan varmt anbefale home Middelfart

  "Fantastik hurtig behandling af sagen. Sommerhuset blev solgt på kun få dage. Vi kan varmt anbefale home Middelfart!".

 • Tusind tak for en god handel

  "Tusind tak for en god handel. Alle har været meget hjælpsomme. Ingen spørgsmål har været for ”dumme”.

 • Ingen panik, home sælger huset lige om lidt

  "De er gode til deres arbejde, melder tilbage, rolige samt lyttende, så vi er kommet gennem vores hussalg på en god og rolig måde. Ingen panik, home sælger huset lige om lidt".

 • Tak for en hurtig handel og godt samarbejde

  "Så fik vi solgt efter 4 mdr. hos home i Middelfart. Vi siger tak for en hurtig handel og godt samarbejde".

 • Vi giver 5 stjerner

  "Virkelig professionelle ejendomsmæglere med fingeren på pulsen hele vejen igennem, lige til det sidste. Kan varmt anbefales fra os, vi giver 5 stjerner".

 • Salgsprocessen forløb hel fantastisk

  "Vi anbefaler home, fordi hele processen med salg af vores hus, forløb helt fantastisk. Vi har samarbejdet med top-professionelle ejendomsmæglere. Alle aftaler bliver overholdt til punkt og prikke. Huset blev solgt til vores ønskede pris på 16 dage. Alt i alt, et super godt samarbejde med home".

 • Vi anbefaler home Middelfart

  "På grund af den effektivitet og professionalisme, vi har mødt hos alle medarbejderne. Vi har solgt og købt med home Middelfart som ejendomsmæglere i begge sager. Oplevelsen har været absolut positiv. Vi har altid fået hurtigt svar på vores spørgsmål, og i hele forløbet har vi haft adgang til homes hjemmeside med alle relevante dokumenter".

 • Købt og solgt igennem home

  "Vi har oplevet et meget engageret team hos home Middelfart, hvilket betød, at vort rækkehus blev solgt på meget kort tid – og til en yderst realistisk pris. Meget afslappet forløb, hvorfor vi varmt kan anbefale home".

 • Huset blev solgt på 7 måneder

  "home Middelfart overtog salget af huset, på Ludvig Storms Vej efter 1. år hos anden mægler. Vi har oplevet personalet hos home Middelfart som professionelle, og samarbejdet med os som sælgere har været rigtig godt og positivt. Huset blev solgt på 7 mdr. hos home. Vi anbefaler meget gerne kommende sælgere til home Middelfart".

 • Der er blevet lyttet til vores ønsker

  "home Middelfart har givet os en super god service. Der har været en god kemi, og der er blevet lyttet til vores ønsker i forhold til salget af vores hus i Strib".

 • Solgt vores 3 ejendomme

  "Vi er meget tilfredse med den saglige og kompetente behandling og opfølgning, vi har fået i forbindelse med salg af vores 3 ejendomme og kan derfor varmt anbefale home Middelfart v/ Nikolaj Klinge".

 • Solgt til prisen

  ”Min lejlighed blev solgt til prisen på få dage. Jeg er meget tilfreds med home.”

 • Rigtig god service

  "Vi er førstegangskøbere af hus, og vi kan kun anbefale home Middelfart. Vi har fået rigtig god service/behandling. Der har været god og hurtigt svar fra mægler Michaela, hvis vi har haft spørgsmål som skulle uddybes. Alt i alt er vi rigtig glade og tilfredse købere".

 • Et hurtigt og problemløst salg

  ”De er yderste kompetente og imødekommende – altid med et smil og en frisk bemærkning. Og så sørgede de for et hurtig og problemløst salg af vores erhvervsejendom i Middelfart.”

 • Super service hele vejen

  Tak for et godt og troværdigt samarbejde både i forbindelse med salg og køb af hus. Super service hele vejen igennem.

 • Ærligt og tillidsfuldt samarbejde

  "Vi oplevede, som både sælger og køber hos home Middelfart, et meget ærligt og tillidsfuldt samarbejde. Vi havde løbende en god og tryghedsgivende dialog med home Middelfart, det var for os med til at skabe den tillidsfulde proces. home Middelfart har med deres professionalisme, overblik og tillid været med til at gøre vores køb og salg nemt og overskueligt. Vi giver de varmeste anbefalinger til home Middelfart".

 • Professionelle og imødekommende medarbejdere

  "Vi har både købt og solgt hus gennem home Middelfart på 3 måneder. Samtlige medarbejdere har i denne forbindelse med rådgivningen af både salg og køb været meget professionelle og imødekommende".

 • Solgt efter 3 måneder

  "Vi anbefaler home Middelfart, fordi vi har oplevet et dygtigt og professionelt personale. Vi har fået en god rådgivning, og altid et hurtigt svar på de spørgsmål, som måtte være. Efter 3 måneder var huset solgt, så vi kan kun være meget tilfredse og sige tak til home i Middelfart".

 • En ejendomsmægler der kender markedet er guld værd

  "Vi kan varmt anbefale Nikolaj Klinge fra home Middelfart, han solgte vores hus på en måned, efter at huset havde ligget til salg ved anden mægler i 6 mdr. Vi blev mødt med stor professionalisme af både Stine, Michaela og Nikolaj. Der var styr på alt fra start til slut, hvilket betød alt for os. Ved vurderingen af vores hus spurgte vi ind til liggetiden, Nikolaj svarede at han forventede et salg inden 3 mdr. og han fik ret. En ejendomsmægler der kender markedet er guld værd for sælger. Tak for alt

 • Vi var godt tilfredse

  "Ved formidling og salg af vores ejendom, har vi været godt tilfredse, og vi kan varmt anbefale dem til andre, der skal have solgt deres bolig".

 • Hurtigt salg

  "Godt gået home Middelfart. Hurtigt salg via køberkartotek".

 • Den bedste mæglerforretning jeg har oplevet til dato

  "Meget venlige og imødekommende sælgere i forretningen. Gode til at informere om status m.v. Den bedste mæglerforretning jeg har oplevet til dato".

 • Tak til home Middelfart for en stor indsats

  "Vi anbefaler home Middelfart, fordi de har en/udviser en stor professionel indgang til opgaverne og altid er smilende, venlige og imødekommende. Vor ejendom var en gammel, stor og umoderniseret ejendom, og til trods for lang liggetid og mange fremvisninger, mistede personalet ikke på noget tidspunkt fokus. Tak til home Middelfart for en stor indsats".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller