Menu

Hvad er en liebhaverbolig?

En høj pris bestemmer ikke alene, om en bolig er liebhaveri – selv om det ofte hænger sådan sammen. Det handler om, at din bolig skiller sig ud fra mængden

Egentlig betyder ’liebhaveri’ interesse for at samle på sjældne, kunstnerisk udførte og kostbare genstande. Det kan være smykker, ure, biler osv.

Det er nok de færreste, der ligefrem samler på boliger, men på boligmarkedet bruges betegnelsen liebhaveri også i flæng - om ejendomme eller ejerlejligheder, der på den ene eller anden måde er enestående.

En bolig behøver ikke være dyr for at være en liebhaverbolig, selvom det ofte hænger sådan sammen. Men liebhaveri kan ikke alene defineres ud fra prisen, da der er store geografiske forskelle på huspriserne.

I nogle dele af landet kan en villa til 2,5 millioner kr. være en liebhaverbolig, mens det andre steder slet ikke er muligt at finde et hus til den pris. 

I stedet for at fokusere på prisen, fokuserer vi på, om din bolig skiller sig ud fra mængden i dit lokalområde. 

Få vurdereret din liebhaverbolig

Se liebhaverboliger til salg her

Boliger med et særpræg

For os i home betyder ’liebhaveri’ som regel boliger med en særlig god beliggenhed, en særlig arkitektur, en unik historie - og i det hele taget et særpræg, ’sjæl’ eller en særlig eksklusivitet.

Men fordi der er relativt få liebhaverejendomme på markedet, handles de som regel til en højere pris end øvrige ejendomme.

Det handler altså om, at boligen er unik. Om at den er speciel – noget enestående, som dog ikke nødvendigvis kan gøres op i penge.

Strandvejsvilla, nedlagt landsted, herskabslejlighed, sommerhus i vandkanten eller skovbrynet, gammel vand- eller vindmølle, hesteejendom, arkitekttegnet hus, nyopført ejerlejlighed på havnefront, palæ i oprindelig stand der trænger til en kærlig hånd… 

Ja, kært barn kan have mange navne, når det kommer til, hvad en liebhaverbolig egentlig er og kan være.

Men vigtigst af alt; din lokale home-mægler er naturligvis ikke i tvivl, når han eller hun ser en ’ægte’ liebhaverbolig.
 
Din home liebhavermægler har selvfølgelig også helt styr på, hvordan salget af din unikke bolig skal gribes an og sørger for, at du føler dig tryg hele vejen igennem.

Kontakt din lokale home liebhaver-mægler og hør mere - helt uforpligtende og diskret - hvis du overvejer et salg af din liebhaverbolig.

Find nærmeste mægler

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

Hvor vil du købe bolig?

Hvor vil du købe bolig?

Eller

Skriv om dine ønsker

Skriv om dine ønsker

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder / inspiration om boligmarkedet. Nyhedsbrevet udkommer 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager på mail.
NB! Efter du har sendt din tilmelding, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du ved klik på linket skal bekræfte, at du fremover ønsker nyhedsbreve fra os.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på mailadressen: homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder fra os via vores nyhedsbrev, nu skal du bare læne dig tilbage og vente.

Der skete en fejl !