Menu

home Kolding - Slotsallé

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Kolding-Slotsallé

Hos home Kolding - Slotsallé har vi mere end 25 års erfaring med salg af boliger i lokalområdet. Vores forretning ligger i hjertet af Kolding, vi har dermed stor synlighed i bybilledet, og vi er således godt lokalt forankret.

Vi er utrolig stærke i vores markedsområde bl.a., fordi alle vores medarbejdere er bosiddende i lokalområdet og ikke mindst har boet i området altid. Som ejendomsmæglerforretning har vi desuden et stort netværk i lokalområdet, som kommer vores kunder til gode i forbindelse med køb/salg af bolig.

I vores boligforretning på Slotsallé bliver du mødt af kompetente og veluddannede ejendomsmæglere, der alle har mange års erfaring inden for bolighandel. Vores mæglere er meget lydhøre og handlekraftige over for forandringer - vi lytter til markedet og handler derudfra.

Vi bruger de sociale medier i vores markedsføring, herunder Facebook og Instagram, således at vores boliger når ud til flest mulig interesserede købere.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Find boliger til salg i Kolding-området i vores udstilling i vores forretning eller på home.dk. Vi har et væld af spændende boliger i Vonsild, Seest, Dalby, Tved, Rebæk, Strandhuse, Nr. Bjert, Drejens, Bramdrupdam m.fl. Ligeledes har vi et velfungerende køberkartotek, som du med fordel kan skrive dig op i online. Herved får du mails hver gang, der kommer en bolig til salg, som matcher dine ønsker og behov.

Kontakt din lokale ejendomsmægler i Kolding allerede i dag og få en uforpligtende snak om køb eller salg af bolig. Du finder vores kontaktoplysninger her på siden.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Super hurtigt salg

  "Vi har lige solgt vores hus igennem home Slotsalle. Det er 3. gang vi bruger dem og alle gange er vores hus blevet solgt super hurtigt og til en god pris Super dejligt at handle med Hanne Faaborg. Tusind tak for endnu et salg".

  Hansens

 • Solgt på ingen tid - og til prisen

  "Sidder på dejlig ferie hos min søster på Jersey. Jeg nåede lige at sætte mit hus til salg hos home, Slotsallé, inden jeg tog afsted, og mens jeg har ligget ved poolen, har Hanne og hendes dygtige folk solgt mit hus. Det er anden gang Hanne sælger hus for mig, på ingen tid og til den rigtige pris. Så der var god grund til at åbne champagnen".

  Susanne

 • Super godt forløb

  "Vi glæder os til at overtage nøglerne til sommer!! Vi har haft et super godt forløb i forbindelse med huskøbet, som vi gerne vil takke personalet hos home Slotsallé for. Særligt vil vi takke Hanne, som har været mægleren Vores børn husker specielt den flotte bil med nøglehullet på, som Hanne kører i. Så nu holder de meget øje med, om hun er på kontoret. Vores søn løb også hen og omfavnede Hanne, første gang de skulle ud og se huset med os, så det har også været en god oplevelse, at børnene har været trygge ved situationen".

  Lærke Nissen & Kasper Kastaniegaard

 • home Slotsallé fandt vores nye hus

  "Vi har brugt home - Slotsallé til at sælge vores hus, da vi for mange år siden skulle flytte til udlandet. home var en kæmpe hjælp, da vores hussalg skulle foregå fra udlandet, men vi var hele tiden i trygge hænder. Da vi skulle flytte tilbage til Kolding, var vi slet ikke i tvivl om, at det var home - Slotsallé, der skulle finde vores nye hus. Vi som både køber og sælger kan give vores bedste anbefaling".

  Michael Mølbæk

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.