Menu

Hvor meget må din drømmebolig koste?

Med Sunday kan du hurtigt finde de økonomiske rammer for din boligsøgning

Det er altid nemmest, hvis du kender din økonomi fra starten, når du skal finde ny bolig. Det betyder som regel en tur forbi banken – men du kan også blive godkendt til at købe på Sunday.dk, der fungerer som en personlig boligberegner.

Hvor meget kan jeg låne?

Det er et vigtigt spørgsmål for de fleste, som overvejer at købe en bolig. Og svaret afhænger selvfølgelig af din økonomi. Det vil sige din opsparing, din gæld, dine indtægter og dine udgifter. Men det handler også om, hvad det gode liv er for dig. Hvor meget må din bolig fylde i budgettet, hvis du også gerne vil have råd til fritidsaktiviteter, god mad, rejser eller bil? 

Læg dit budget på Sunday.dk

Hvis du gerne vil kende dine lånemuligheder, før du taler med bankrådgiver, kan du lægge dit budget på boligsiden Sunday.dk. Det er nemt og hurtigt, og du er sikker på at få alle de vigtigste poster med. Sunday udregner dit rådighedsbeløb – det tal, som er afgørende for, hvor meget du kan låne.

Sunday.dk fungerer både som din personlige boligberegner og som en boligside, der kan vise dig præcis, hvilke boliger du har råd til at købe. Du kan også se, hvordan bestemte boligkøb vil påvirke din økonomi.

Det er Danske Bank, som driver Sunday.dk – men den er åben for alle og gratis at bruge. Og når du har lagt dit budget og evt. fundet en bolig, bestemmer du selv, hvordan du vil fortsætte.

Sådan bliver du godkendt til at låne

Du bestemmer selv, om du vil tage dit budget fra Sunday.dk med i banken – eller du hellere vil have en købsgodkendelse fra Danske Bank direkte via Sunday.dk.

Ring på 70 15 15 16 og hør mere – eller gå direkte til sunday.dk.

home samarbejder med Danske Bank og Realkredit Danmark.

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Få vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder / inspiration om boligmarkedet. Nyhedsbrevet udkommer 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af det nyhedsbrev, du modtager på mail.
NB! Efter du har sendt din tilmelding, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du ved klik på linket skal bekræfte, at du fremover ønsker nyhedsbreve fra os.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på mailadressen: homeas@home.dk