Menu

Hvor meget må din drømmebolig koste?

Med Sunday kan du hurtigt finde de økonomiske rammer for din boligsøgning

Det er altid nemmest, hvis du kender din økonomi fra starten, når du skal finde en ny bolig. Det betyder som regel en tur forbi banken – men du kan også blive godkendt til at købe på Sunday.dk, der fungerer som en personlig boligberegner.

Hvor meget kan jeg låne?

Det er et vigtigt spørgsmål for de fleste, som overvejer at købe en bolig. Og svaret afhænger selvfølgelig af din økonomi. Det vil sige din opsparing, din gæld, dine indtægter og dine udgifter.

Men det handler også om, hvad det gode liv er for dig. Hvor meget må din bolig fylde i budgettet, hvis du også gerne vil have råd til fritidsaktiviteter, god mad, rejser eller bil? Det er lige så vigtigt at overveje, når du skal godkendes til at låne.

Læg dit budget på Sunday.dk

Hvis du gerne vil kende dine lånemuligheder, før du taler med bankrådgiver, kan du lægge dit budget på boligsiden Sunday.dk. Det er nemt og hurtigt, og du er sikker på at få alle de vigtigste poster med. Sunday udregner dit rådighedsbeløb – det tal, som er afgørende for, hvor meget du kan låne.

Sunday.dk fungerer både som din personlige boligberegner og som en boligside, der kan vise dig præcis, hvilke boliger du har råd til at købe. Du kan også se, hvordan bestemte boligkøb vil påvirke din økonomi.

Det er Danske Bank, som driver Sunday.dk – men den er åben for alle og gratis at bruge. Og når du har lagt dit budget og evt. fundet en bolig, bestemmer du selv, hvordan du vil fortsætte.

Sådan bliver du godkendt til at låne

Du bestemmer selv, om du vil tage dit budget fra Sunday.dk med i banken – eller du hellere vil have en købsgodkendelse fra Danske Bank direkte via Sunday.dk.

Ring på 70 15 15 16 og hør mere – eller gå direkte til sunday.dk.

home samarbejder med Danske Bank og Realkredit Danmark.

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til at home må sende dig en mail, når der er en interessant bolig.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du siger ja til et værditjek, siger du også ja til, at home må sende dig en mail, en sms eller ringe til dig, så vi kan tage en snak om dit hjem og prisen på den.

Få vores nyhedsbrev