Menu

Søg bolig og tjek hurtigt om du har råd

Søg bolig og tjek hurtigt om du har råd

Bliv godkendt til boligkøb online på Sunday.dk

Tjek hvordan din økonomi vil se ud i boligen

Når du som udgangspunkt kender din økonomi, så er det væsentlig nemmere at søge efter det rette hjem for dig. På Sunday.dk kan du selv beregne dine muligheder, og se, hvad den enkelte bolig vil koste dig pr. måned.

Læg dit budget på Sunday.dk

Du kan nemt lægge dit budget på Sunday.dk. Det er nemt og hurtigt, og du er sikker på at få alle de vigtige poster med. Det vil sige din opsparing, din gæld, dine indtægter og dine udgifter. Sunday udregner hvor mange penge, som du har tilovers til forbrug. Det vil sige det beløb, som du hver måned har til rådighed, når alle faster udgifter er betalt.

Det gode liv for dig

Sunday.dk fungerer både som din personlige boligberegner og som en boligside, der kan vise dig præcis, hvordan bestemte boligkøb vil påvirke din økonomi. Det handler nemlig om, hvad det gode liv er for dig. Hvor meget må din bolig fylde i budgettet, hvis du også gerne vil have råd til fritidsaktiviteter, restaurationsbesøg, rejser eller bil?

Hvem står egentlig bag Sunday?

Det gør Danske Bank. Men du behøver ikke være kunde i banken, for at bruge Sunday. Med Sunday samler vi bankens viden og erfaring i en enkel digital løsning, hvor du er i centrum.

Vi kalder det Sunday, fordi det er om søndagen, du har tid til at kigge på boliger. Her har aviserne boligtillæg. Her holder ejendomsmæglerne åbent hus. Og nu behøver du ikke vente til om mandagen med at finde ud af, om du har råd til den bolig, du har kig på. Prøv selv op Sunday.dk

Godkendt til køb

Når du finder en spændende bolig (eller flere), kan du straks søge om at blive godkendt til køb. Men bare rolig: Bare fordi du er godkendt, er du ikke tvunget til at købe boligen. Det er helt uforpligtende. Besøg Sunday.dk eller ring til os på 45 12 33 00

Gå til sunday.dk


/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info


/

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder & inspiration om boligmarkedet 10-15 gange om året.
Du kan altid framelde dig igen ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.
NB! Efter du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med et link, hvor du skal bekræfte tilmeldingen.
Hvis du oplever problemer med tilmeldingen eller har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på homeas@home.dk

Du er nu tilmeldt

Glæd dig til at få gode tips og nyheder via vores nyhedsbrev. Nu skal du bare læne dig tilbage og glæde dig!

Der skete en fejl!