Menu

Køb af sommerhus

Læs mere her om regler og fordele ved køb af sommerhus

Går du med en lille drøm om at eje et sommerhus? Så læs med her – for der er mange gode grunde til at tage springet og investere:

  • Et sted at slappe af - langt væk fra de daglige gøremål
  • En alternativ opsparing/pensionsordning
  • Mulighed for at gøre sommerhuset til helårsbolig, når du skal på pension
  • Udlej sommerhuset og få en ekstra indtjening

Uanset hvad baggrunden er, så er der mange fordele ved at have et sommerhus, og Folketingets moderniseringen af planloven gør det nu endnu mere attraktivt at eje et sommerhus, da du kan udleje sommerhuset i 34 uger om året fremfor tidligere kun 26 uger.

Sommerhus som helårsbolig

Den nye planlov gør det også muligt for pensionister at bruge sommerhuset som helårsbolig efter kun et år som ejer mod tidligere otte år. Du må bo i dit sommerhus i et sommerhusområde hele året rundt, hvis du tilhører en af disse grupper:

  • Er berettiget til at modtage folkepension (typisk fra 65 år)
  • Er pensionsmodtager og fyldt 60 år
  • Er førtidspensionist
  • Er efterlønsmodtager
  • Modtager fleksydelse

home Delekøb – del sommerhus med andre

Nyd jordbær, strand og afslapning med dine venner og familie, samtidig med at I deler udgifter og praktiske gøremål. Læs mere om delekøb.

Må udlændinge købe sommerhus i Danmark?

Har du en naturlig familiemæssig tilknytning til Danmark, kan du søge dispensation i Justitsministeriet om køb af sommerhus i Danmark.

Kontakt din lokale home-mægler og hør mere om sommerhuskøb.

Find ud af, hvad dit hjem er værd

Udfyld boksen. Så kigger vi forbi og giver dig en gratis salgsvurdering. Vi kan også hjælpe dig, hvis f.eks. din familie skal overtage hjemmet eller hvis du ønsker at låne i det. Det aftaler vi lige inden besøget.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Kom i KøberKartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i vores KøberKartotek, siger du også ja til, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du siger ja til et værditjek, siger du også ja til, at home må sende dig en mail, en sms eller ringe til dig, så vi kan tage en snak om dit hjem og prisen på den.

Få vores nyhedsbrev