Menu

Køb af sommerhus

Læs mere her om regler og fordele ved køb af sommerhus

Går du med en lille drøm om at eje et sommerhus? Så læs med her – for der er mange gode grunde til at tage springet og investere:

  • Et sted at slappe af - langt væk fra de daglige gøremål
  • En alternativ opsparing/pensionsordning
  • Mulighed for at gøre sommerhuset til helårsbolig, når du skal på pension
  • Udlej sommerhuset og få en ekstra indtjening

Uanset hvad baggrunden er, så er der mange fordele ved at have et sommerhus, og Folketingets moderniseringen af planloven gør det nu endnu mere attraktivt at eje et sommerhus, da du kan udleje sommerhuset i 34 uger om året fremfor tidligere kun 26 uger.

Sommerhus som helårsbolig

Den nye planlov gør det også muligt for pensionister at bruge sommerhuset som helårsbolig efter kun et år som ejer mod tidligere otte år. Du må bo i dit sommerhus i et sommerhusområde hele året rundt, hvis du tilhører en af disse grupper:

  • Er berettiget til at modtage folkepension (typisk fra 65 år)
  • Er pensionsmodtager og fyldt 60 år
  • Er førtidspensionist
  • Er efterlønsmodtager
  • Modtager fleksydelse

home Delekøb – del sommerhus med andre

Nyd jordbær, strand og afslapning med dine venner og familie, samtidig med at I deler udgifter og praktiske gøremål. Læs mere om delekøb.

Må udlændinge købe sommerhus i Danmark?

Har du en naturlig familiemæssig tilknytning til Danmark, kan du søge dispensation i Justitsministeriet om køb af sommerhus i Danmark.

Kontakt din lokale home-mægler og hør mere om sommerhuskøb.

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.

Få VærdiTjek

Indtast info om dit hjem, upload billeder, og få en mail med en vejledende salgspris direkte fra din lokale mægler indenfor et par hverdage.

Vent venligst imens vi uploader dine billeder. Det kan tage et par minutter, hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du bestiller et VærdiTjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Få vores nyhedsbrev