Menu

Køb bolig

Købe hus på landet, ejerlejlighed eller andelsbolig eller måske sommerhus?

Boligkøb er en stor investering

 

Boligkøb er som oftest én af de største investeringer, vi foretager os i livet. Som udgangspunkt er det vigtigt at tænke over hvilke behov, du har.

Du skal blandt andet være afklaret med:

  • Hvilken boligtype, du ønsker
  • Boligens størrelse og beliggenhed
  • Økonomi - hvad har du råd til?

Når det er afklaret, kan din søgning efter den helt rigtige bolig begynde.

Du kan få flere gode fif til dit boligkøb her.

Ejendomsmæglerne hos home kan hjælpe dig godt i gang, når du vil købe bolig. Vi hjælper dig med at finde den bolig, der bedst muligt matcher dine behov, og afklarer dine økonomiske muligheder.

Søg bolig

Book gratis salgsvurdering

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder dig, der overvejer at sætte din bolig til salg hos home. Såfremt du ønsker din bolig vurderet til andet formål, f.eks. familieoverdragelse, belåning mv., skal vilkårene for vurderingsopgaven aftales direkte med den lokale home-mægler.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du opretter et køberkartotek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, når der er nye boliger til salg, som matcher dine ønsker.

Bestil værditjek

Indtast info om din bolig og modtag en e-mail med en vejledende vurderingspris direkte fra din lokale home ejendomsmægler indenfor 2 hverdage.

Vent et øjeblik imens dine billeder uploades til home. Det kan tage et par minutter hvis billederne er store eller netforbindelsen er langsom

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Upload op til 5 billeder af din bolig.

Når du booker et værditjek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Tilmeld nyhedsbrev