home Hvidovre

Luk åbningstider

Velkommen hos home Hvidovre - din lokale ejendomsmægler

Når du skal vælge en kompetent ejendomsmægler til at få din bolig solgt, fører alle veje til home Hvidovre. Det er der flere årsager til, og nogle af dem er: 

 • Vi har en uformel tilgang og møder dig med ”begge ben på jorden”.
 • Vores lokalkendskab er unikt og opbygget over mange års erfaring.
 • Vi er nærværende, tilgængelige, engageret og har masser ”gå-på-mod”.
 • Vores viden indenfor salg, køb og byggeteknik er unik.

Vi vil være den største ejendomsmæglerforretning i byen, målt på antal handler, og repræsenterer flotte salgsresultater i alle typer ejerboliger. Så uanset om du ønsker at sælge en ejerlejlighed, en villalejlighed eller et hus så kan du være sikker på at vi har den rette forudsætning for at kunne hjælpe og vejlede dig bedst, fra start til solgt.

Agilitet og markedsføring udover det sædvanlige

Hos home Hvidovre får du sammensat en salgsstrategi fra dag ét. På løbende salgsmøder kan vi vælge at tilpasse den efter de fornødne behov du måtte have. Hos os er boligerne opsigtsvækkende for køberne via gode og præcise annonceringer.

Vi benytter de vigtigste boligportaler, store og præsentable avisannoncer, fremhævede onlineannoncer og så er vi stolte af vores prisvindende leads-annoncering; ”home Online Markedsføring” som bidrager med et salg op til 60% hurtigere end normalt. Vi har derudover en flot boligudstilling i forretningen samt i den lokale filial hos Danske Bank, hvor vores boliger præsenteres.

Udover at være agile i vores markedsføring, så er vi det også i vores salgsarbejde. Vi er kendt for at tænke anderledes og ”ud af boksen”, og har du selv kreative løsningsforslag til dit salg, så lytter vi interesseret.

Solgt eller gratis

Når du hyrer os som din ejendomsmægler er det ud fra konceptet om ”solgt eller gratis”, hvilket betyder, at du som kunde ikke har nogle udgifter, hvis boligen mod forventning ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på egne evner, og at vi har den rette forudsætning for at sikre dig den helt bedste vurdering af din bolig.

Køberkartotek

Mange mæglere slår sig på at have det største køberkartotek, uden egentlig at kunne dokumentere det. Hos home Hvidovre mener vi at fokus på køberkartotek bør rettes mod kvaliteten heri. Vi ajourfører vores kunder, i en unik landsdækkende kundeportal, minimum en gang om ugen. Hér leder vi også efter ændrede kriterier samt nye profiler som vi kan udnytte i dit bolig salg. Vi måler kvaliteten i vores kartotek ud fra de antal handler som vi lander herfra, og tør godt at stå på mål for vores påstand om at have et kartotek som virker!

Den personlige mægler

Når du møder os første gang vil du opleve at vi er forberedte, imødekommende, kompetente, ordentlige og ærlige. Vi mener selv at det er netop sådan at fundamentet for en god bolighandel skabes. Vores ejendomsmæglere er yderst proaktive og står altid til rådighed i din bolighandel. Alle medarbejdere gør en dyd ud af at afsøge hele købermarkedet førend at vores boligsælgere præsenteres for et afgørende købstilbud.

Vi er dit lokale ejendomsmægler team – vi vil også være dit foretrukne.

Prøv os an – det er både gratis & uforpligtende for dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Ejendommen blev solgt til den aftalte pris

  "Da jeg tidligere skulle sælge min ejendom, benyttede jeg mig af home og Teis, og da det gik helt problemfrit og med en super dialog og rigtig gode tilbagemeldinger, var valget nemt, da jeg skulle sælge mit barndomshjem, tog jeg igen fat i home og Teis og ejendommen blev solgt til den aftalte pris".

 • Vi vil selvfølgelig vælge home igen

  "Vi købte vores hus for mange år siden af home Hvidovre, så da vi skulle sælge igen, var vi ikke i tvivl om, det skulle være home, der skulle sælge vores hus igen. Huset blev solgt af Teis fra home og efter flere fremvisninger og søgen i markedet fandt Teis fra home vores nye hjem, som vi nu er i fuld gang med at istandsætte. Skulle vi på et eller andet tidspunkt sælge igen – vil vi selvfølgelig vælge home og Teis igen. De varmeste anbefalinger herfra".

 • Det er ejendomsmægleren, som gør hele forskellen

  "Vi valgte Kenneth Sørensen som ejendomsmægler, fordi din argumentation og attitude gav os indtryk af en analytisk sans med en forståelse for markedet og dets spilleregler og muligheder. Samtidig udstrålede du et “personligt drive” og en optimisme, der gav os tillid til, at du kunne sælge vores hus. Den forventning, synes vi, du levede helt og holdent op til, så vi er meget tilfredse med, at vi valgte dig som ejendomsmægler. Det er vores erfaring fra tidligere, at det er den konkrete ejendomsmægler, som gør hele forskellen, og ikke hvilken ejendomsmæglerkæde han/hun er en del af.”

 • home indfriede vores tårnhøje forventninger

  ” Vi købte grunden for flere år siden af home. Derfor benyttede vi da også home til at sælge huset, da vi skulle videre i livet. Vi havde tårnhøje forventninger til home, og naturligvis indfriede de disse. Tusinde tak for jeres salgsarbejde og jeres venlige måde at være på.”

 • home løste salgsopgaven til vores fulde tilfredshed

  "Vi satte vores rækkehus til salg hos home Hvidovre, da vi var blevet tilbudt drømmelejligheden. Vi har boet i huset i mange år, hvorfor det også var med vemod, at vi skulle sælge. home løste salgsopgaven til vores fulde tilfredshed, og samspillet i mellem Kenneth og de øvrige mæglerne var eminent. Tusinde tak til home for deres arbejde!”

 • home indfriede mine største ønsker

  "home fandt drømmelejligheden til mig og solgte mit hus. Overskrifterne fortæller ALT – home indfriede mine største ønsker! Tusind tak for en gedigen indsats! De bedste anbefalinger fra mig.”

 • Solgt på kun 24 timer!

  "Tak til jer i home Hvidovre for at I hurtigt solgte vores lejlighed, I fik det gjort så hurtigt og effektivt. Vi er mægtigt imponeret over jeres gode arbejde og den tætte kontakt med jer under processen. Vi fik endda flere penge end lejligheden var sat til salg til, hvilket er en bonus, vi slet ikke havde forventet. Vi er glade, tilfredse og lettede over, at det var JER der skulle sælge vores lejlighed, for den fik I solgt på kun nogle få dage. Vi vil begge med hånden på hjertet trygt anbefale jer/home Hvidovre til andre der skal sælge bolig".

 • Ikke kærlighed ved første blik - men det blev det

  "Vi havde egentlig ikke booket huset til fremvisning, men et par dage før kom opslaget på nettet, og vores kontakt fra home var hurtig til at føje boligen til vores liste over fremvisninger. Vi må indrømme, at det egentlig slet ikke var sådan et hus, vi gik efter, og da vi stod udenfor huset og ventede på mægler, var det ikke kærlighed ved første blik. MEN det blev det :-).Bettina Nielsen var en rigtig god, venlig og entusiastisk mægler, der var god til at se mulighederne i huset og kom med ideer til modernisering, næsten før vi trådte ind. Bettina anbefalede os efter fremvisningen at gå en tur ned til vandet. Det var et godt tip, for der er man jo helt solgt. Sikke en beliggenhed. Så gik turen videre til en masse andre fremvisninger hos andre mæglere - men huset spøgte hele dagen og dagene efter. Da vi bad om en ekstra fremvisning to dage efter, var det heldigvis ikke noget problem. Her havde vi indkaldt forstærkning fra en byggesagkyndig og en arkitekt. Igen var Bettina sød og imødekommende, og selvfølgelig super informativ vedr. de spørgsmål vi måtte have. Efter fremvisningen blev vi informeret om, at der var kommet et bud på huset, så hvis vi var interesseret, burde vi gøre det meget snart. Herefter gik det slag i slag, og Bettina var en stor hjælp undervejs - også om aftenen. Med alt det taget i betragtning, kan vi selvfølgelig kun anbefale home Hvidovre - og Bettina Nielsen".

 • Vi både købte og solgte gennem home Hvidovre

  "Vi havde en rigtig god oplevelse hos home Hvidovre, da vi både købte og solgte gennem dem. Under hele forløbet følte vi os i trygge hænder og godt vejledt både i vores købs- og salgsproces. home var altid klar til at lave en ekstra service ifm. besøg i ny bolig inden overtagelsen, så fx håndværkere kunne vurdere arbejde. Der var altid mulighed for at stille spørgsmål, når der skulle holdes styr på alle dokumenter m.v., som kan virke uoverskuelige i salg og køb af bolig. Vi kan på det varmeste anbefale home Hvidovre ifm. køb/salg af ejendomme".

 • Flot arbejde af home Hvidovre

  "Jeg satte min lejlighed til salg hos home Hvidovre, hvilket jeg ikke har fortrudt! Mæglerne formåede på trods af en ”rodet” lejer og midt i feriesæsonen at sælge min lejlighed til den udbudte pris – på kun ca. 2 måneder. Jeg har løbende fået tilbagemeldinger på de mange fremvisninger hvilket har givet mig en god ro i maven igennem hele forløbet. Stor tak til home Hvidovre for det flotte arbejde!".

 • home fandt køberen via et yderst velfungerende Køberkartotek

  "home Hvidovre var fra første møde meget positive omkring vores boligsalg. Vi gjorde det klart for mæglerne fra start af, at vi ønskede den højest mulige salgspris samt et kort men effektivt salgsforløb. Det skulle heller ikke tage home mere end ca. 14 dage, før de ringede og fortalte, at de nu havde 2 bud på vores lejlighed, og endda til over udbudsprisen! Flot arbejde samt de bedste anbefalinger fra en glad og tilfreds sælger!".

 • Endnu engang levede de op til vores forventninger

  "Vi købte lejligheden af home Hvidovre for 19 år siden. Dengang havde vi en god oplevelse og har derfor valgt home Hvidovre til at sælge vores dejlige lejlighed. Endnu engang levede de op til vores forventninger og solgte lejligheden på kort tid og til en rigtig god pris. Vi kan varmt anbefale home i Hvidovre".

 • Solgt på 3 uger til en pris langt over det forventelige

  "home Hvidovre solgte min ejendom på blot 3 uger og til en pris langt over det forventelige. Jeg har følt mig yderst godt behandlet, ligesom jeg har været i trygge hænder igennem salgsforløbet. En stor ros til home Hvidovre for det professionelle salgsarbejde samt den gode vejledning i forbindelse med mit salg".

 • Tak for kampen

  "Vi havde haft vores elskede ejendom til salg hos 2 andre mæglere fra Hvidovre, desværre uden et salg. Vi kontaktede herefter Kenneth Sørensen fra home og fik en fornuftig dialog om det videre salgsforløb – denne gang hos home Hvidovre! Det lykkedes da også Kenneth og home at sælge ejendommen. Vi vil gerne sige tak for kampen og for resultatet".

 • Tak for et hurtigt salg

  "Salget af vores lejlighed på Stillidsvej 1A stuen var helt igennem en positiv oplevelse. Tusind tak til alle i home Hvidovre for jeres venlige og positive måde at være på, og tak for et hurtigt salg.”

 • Solgt efter kun 14 dage

  "Jeg kontaktede home for salg af min lejlighed og allerede efter 14 dage var lejlighede solgt til den udbudte pris. Jeg kan kun varmt anbefale home".

 • I trygge hænder igennem hele salgsforløbet

  "Vi henvendte os til home og følte, vi var i trygge hænder igennem hele salgsforløbet, og ejendommen blev solgt inden for en måned og endnu over den udbudte pris. Vi kan varmt anbefale home".

 • home overgik alle vores forventninger

  "Det hele startede med en uforpligtende vurdering af vores hus på Tavlekærsvej 31. Mægleren fra home virkede kompetent og meget optimistisk, hvilket vi var glade for. Det skulle også hurtigt vise sig at Kenneth fra home havde ret, da han efter kun ca. 25 dages salgsarbejde ringede med beskeden om, at nu var huset solgt – og så endda til en væsentligt højere pris end den udbudte. Vi er begge super glade for samarbejdet med jer og vi vil ”med hånden på hjertet” anbefale jer til alle der skal sælge bolig".

 • home Hvidovre løftede opgaven - FLOT!

  "Vi havde vores hus til salg i 6 måneder hos en anden lokal ejendomsmægler, dette resulterede ikke i et salg. Vi skiftede derefter til home, som allerede fra start formåede at skabe en masse fremvisninger på vores hus. Der skulle da heller ikke gå meget mere end 1 måned, før home havde fundet køberne. Vi har været yderst tilfredse med forløbet hos home".

 • Lejlighed solgt på 1. fremvisning til prisen

  "Jeg fik solgt min lejlighed på 1. fremvisning til den aftalte pris, og jeg fik indfriet mit ønske om lang overtagelsesdag, så jeg og min familie havde god tid til at finde den helt rigtige bolig. Her var home også en rigtig god sparingspartner, selvom vi ikke fandt boligen hos home. Jeg kan kun give home de bedste anbefalinger. Vi var i trygge hænder fra start til slut".

 • Solgt på en uge til prisen

  "Vi valgte home Hvidovre, da vi skulle sælge vores hus på Søbyvej 6, som vi købte af dem for 13 år siden. home havde forinden solgt vores tidligere bolig og flere boliger i området. Der gik en uges tid fra huset blev sat til salg og til det var solgt til den udbudte pris. Vi kan varmt anbefale home".

 • Solgt og købt via home Hvidovre

  "Vi valgte desværre at sætte vores hus til salg hos en anden ejendomsmægler i Hvidovre dog uden de store resultater. Efter 6 måneder hos mægleren valgte vi at skifte til home. home fandt hurtigt en køber til vores hus og fik forhandlet en god pris ”hjem” til os! home Hvidovre fandt også det helt rigtige hus til os og hjalp os dermed igennem både salg og køb af bolig! Vi vil anbefale home Hvidovre til alle der ønsker et effektivt salgsteam og en professionel og tryg behandling"

 • home solgte mit hus, men jeg var på ferie i Thailand

  "Jeg har kun ros tilovers for home Hvidovre. Det var med stort vemod, at jeg satte mit hus igennem mange år til salg. Det var derfor ekstra vigtigt for mig, at jeg havde tillid til ejendomsmægleren. home stillede hurtigt med et hold af interesserede købere og forhandlede meget professionelt en rigtig god pris hjem til mig. Under min ferie i Thailand fik jeg en besked fra home om at køberne havde underskrevet købsaftalen, og at denne nu blot afventede min underskrift – jeg er dybt taknemmelig!”

 • Solgt på 3 uger

  "Jeg valgte home Hvidovre, da jeg skulle sælge mit hus på Argos Alle. home havde forinden solgt flere boliger i området, og jeg fik hurtigt opfattelsen af, at det var en mægler, der kendte sit lokalområde. Der gik en uges tid, fra huset blev sat til salg til det første åbne hus, hvor ejendommen var velbesøgt. I det hele taget præsterede home fra start af rigtig mange fremvisninger af ejendommen. Efter 3 uger blev huset solgt - 105.000 kr. over den aftalte udbudspris".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 1. Eller