Menu

home Holte

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Holte

Hos home Holte har vi mange års erfaring med bolighandel i Holte og opland, hvilket kommer vores købere og sælgere til gode, da vores ejendomsmæglere har erfaringen og ekspertisen til at kunne rådgive på professionel vis.

Hos os kan du få en realistisk salgsvurdering af din bolig. Vi har et indgående kendskab til boligmarkedet i lokalområdet, og vi kan på den baggrund fastsætte en fornuftig pris på din bolig. Find ud af, hvor meget din bolig er værd ved at kontakte home Holte i dag.

I forbindelse med køb af bolig, tilbyder vi home køberrådgivning. Vores køberrådgivning er erfarne ejendomsmæglere, der kan hjælpe dig med fra A-Z, når du skal købe bolig.

Find boliger til salg på home.dk - vi har et stort landsdækkende køberkartotek, hvor du kan blive skrevet op. Herved får du automatisk besked pr. mail, hver gang der dukker en bolig op, som matcher dine boligdrømme. Eller kom forbi vores boligforretning og se vores udstilling af boliger, vi har til salg i Rudersdal, Furesøen, Vejlesø, Geelsskov, Holte Midtpunkt, Søllerød, Vedbæk, Nærum og mange andre populære steder i området.

Kontakt vores ejendomsmægler i dag på telefon: 45410144, hvis du ønsker at få en salgsvurdering, eller hvis du ønsker at drøfte boligkøb. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

  • Forældrekøber fra Brønshøj støttede sig op ad homes køberrådgiver

    En forældrekøbslejlighed kan ofte være et rigtigt godt alternativ, hvis man søger en god studiebolig. Den løsning kom Inge Otto Hansen og hendes datter Marie også frem til, efter forgæves at have forsøgt at lokalisere en lejebolig. Under denne proces fik familien kontakt til homes køberrådgiver Lars Sørensen, som lovede at assistere, når den rigtige bolig dukkede op. Og det gjorde den på Brønshøjvej, hvor familien var på fremvisning. Nu har familien overtaget lejligheden, og de har masser af ros til Lars Sørensen for rådgivningen. ”Han var rigtig god og tålmodig, når vi skulle have forklaret noget, vi ikke forstod. Generelt har vores dialog været god, og vi har følt os i trygge omgivelser sammen med Lars”.

    Inge Otto

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Gem til køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.