Menu

home Holbæk

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos ejendomsmægler home Holbæk

Hos home Holbæk er det vigtigste, at du får den bedste service fra din ejendomsmægler. Derfor er vi meget omhyggelige med at tilpasse hvert enkelt boligsalg til de individuelle behov vores kunder har, og vi sørger naturligvis for, at markedsføringen af din bolig er i top!  Vi er i kort afstand til alle boliger i området, og vi kan derfor med kort varsel have en ejendomsmægler klar til at fremvise boligen.

Hos home Holbæk sælger vi villaer, sommerhuse, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse, landejendomme samt fritids- og helårsgrunde. Disse boliger sælges i områder, der dækker postnumrene: 4300,  4330, 4340, 4350, 4390, 4420, 4440, 4450, 4520, 4532.

home køberrådgivning

Mangler du kyndig rådgivning til dit boligkøb? Så kan vi også hjælpe dig! Vi samarbejder nemlig med en køberrådgiver i en anden home forretning. homes køberrådgivere er særligt uddannede ejendomsmægler med stor erfaring i at rådgive købere.

Tag kontakt til os i dag og få en snak om din boligsituation. Vores ejendomsmæglere står klar til at assistere dig i dit boligsalg eller boligkøb – vi glæder os til at høre fra dig!

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Solgt på kun 6 dage

  "Vi har haft en rigtig god oplevelse med både køb og salg via home Holbæk. De solgte vores bolig på kun 6 dage, så vi kunne nå at holde jul i vores nye drømmehus. Vi har været meget tilfredse med Mads Jetsmar fra home, og vi havde fuld tillid til, at han kunne løse opgaven. Hele forløbet har været professionelt håndteret og vi har kun oplevet god service hos hele personalet. Vi kan bestemt anbefale home til både købere og sælgere. Tak for en hurtigt handel og godt samarbejde".

  Henrik og Birgitte Christensen

 • Mægler havde nærmest en køber med i baglommen

  "Vi har kun rosende ord om home Holbæk og den oplevelse, vi har haft ved at sælge vores hus igennem dem. Fra starten var vi ikke i tvivl om valget af ejendomsmægler, da Lars Clemmensen fra home Holbæk var forbi. Han gav os en realistisk vurdering og via homes køberkartotek, havde han nærmest en køber med i baglommen. Mads Jetsmar fremviste huset til den potentielle køber – og senere samme dag, var huset solgt. Vi har været yderst tilfredse med det hurtige og effektive salgsarbejde og kan kun anbefale andre sælgere at benytte home".

  Henrik Andersen

 • Solgt på kun 26 dage

  ”home i Holbæk har solgt mit hus på Kalundborgvej 180, Holbæk på 26 dage og hjulpet mig videre til min drømmelejlighed i Holbæks bymidte. Lejligheden var ikke til salg, men blev sat til salg, da jeg blev interesseret. En stor tak til Hans Jørgen Christensen, køberrådgiver hos home, der har hjulpet mig igennem begge handler”.

  Vita Pedersen

 • Vi er super tilfredse med home Holbæk

  "Vi har været super tilfredse med home i Holbæk. De er professionelle, og vi er gennem hele forløbet blevet godt informeret og der har været en god dialog mellem os og mægler. Vi er også rigtig glade for, at de også er behjælpelig med at finde vores nye bolig".

  Sidsel og Rune

 • Solgt på kun 16 dage

  "home solgte vores ejendom på Ringstedvej i St. Merløse på 16 dage…. flot klaret….. vi kan varmt anbefale home Holbæk til andre".

  Ingrid & Bjarne

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.