Menu

home Herning

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Herning

Hos home Herning har vi altid en kompetent og veluddannet ejendomsmægler klar til at betjene dig. Mange af vores ejendomsmæglere har over 30 års erfaring og agerer derfor med stor ekspertise og autenticitet i enhver bolighandel.

Vi er engageret i lokalsamfundet, og vi har derfor altid en finger på pulsen – når det kommer til det lokale boligmarked.

Hos Home Herning har vi et stort netværk af købere og sælgere. Det resulterer i, at vi altid har mange spændende boliger til salg. Vi sælger villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, sommerhuse, boligprojekter samt fritidsgrunde og landejendomme. Boligerne har vi til salg i og omkring Herning - Snejbjerg, Lind, Gjellerup, Hammerum, Gullestrup, Tjørring, Studsgård, Sunds, Kibæk, Vildbjerg og Aulum m.fl.

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Kontakt vores køberrådgiver i dag og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig sikkert i nyt hus.

Tag kontakt til os allerede i dag og få en åben og ærlig snak med en kompetent mægler. Vi står altid til rådighed, og hvis du vælger os, er det kun starten på en række af gode beslutninger – Det kan du stole på!

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Sælgers mand 150 %

  Rie: "Min mor og jeg har haft et godt og tæt samarbejde med HOME Herning gennem Per Kofoed i det forløb vi har haft. Vi kontaktede HOME i okt. 2016, da mor måtte overveje at sælge huset efter far´s død. Da salget nærmest stod for døren i forbindelse med, at der også skulle laves ny rentetilpasning på kreditlånet, kom vi i en svær komplikation med banken. Straks trådte Per Kofoed til og ydede meget mere, end man bør forvente af en ejendomsmægler og ved underskrift af salgskontrakten havde mor sparet mellem 30 - 35.000 kr. i gebyr til banken. Yvonne: "Per - du har hele vejen igennem vores forløb givet mig en tryghed og vished om, at du var der for mig, og at hussalget skete på mine præmisser, tak for alt det ekstra, du har gjort for mig, uden betaling. Jeg fortryder ikke, at du stod for mit hussalg"

  Rie og Yvonne Sørensen

 • home var det rigtige valg

  "I forbindelse med vi satte huset til salg, havde vi besøg af en række ejendomsmæglere. Både for at sikre en realistisk vurdering, men også for at få en ejendomsmægler, vi havde tillid til. Valget faldt på Per Kofoed fra home, da han fremstod yderst kompetent, sagde tingene lige ud og havde en klippefast tro på at han kunne sælge huset til den aftalte pris. De første, som var ude og se huset efter blot et par dage på markedet, endte også med at købe det, så meget tyder på vi valgte rigtigt. Generelt havde vi en positiv oplevelse af hele salgsprocessen. Vi kan derfor kun medgive Per Kofoed og home vores varmeste anbefalinger".

  Christian og Vivi Grewy Kattenhøj

 • Solgt på kun 1 uge

  "Vi vil, som meget tilfredse sælgere af vores dejlige hus, gerne medgive Per Kofoed de bedste anbefalinger. Vi følte fra det første møde, at den rette kemi var til stede, og at hans åbenlyse engagement, kunne være medvirkende til et hurtigt salg. Dette viste sig også at holde stik, da vores hus blev solgt på blot 1 uge, og det endda uden at have været annonceført i dagbladene. Vi takker samtidig Per for hans hjælpsomhed i en hektisk periode, hvor ikke alt var lige åbenbart for os".

  Birgit og Bjarne

 • Hurtigt salg

  "Allerede fra begyndelsen blev det klart, at Per Kofoed med respekt for husets indretning og byggestil så nogle gode muligheder i huset. Med baggrund i disse blev der lavet en plan for det videre forløb, hvilket meget hurtigt resulterede i et salg. Per Kofoed og home har igennem hele forløbet holdt en tæt og personlig kontakt omkring forløbet og de ting, der skulle ske".

  Birgit Rosgaard

 • Vi er ovenud tilfredse med samarbejdet

  "Vi har i vinteren 2016/17 både købt og solgt hus gennem ejendomsmægler Per Kofoed hos HOME Herning. Som huskøbere fik vi en professionel og omhyggelig service, hvor vi følte os trygge og velinformerede. Efterfølgende valgte vi HOME Herning til at sælge vores andet hus, fordi Per Kofoed fremlagde en klar og veltilrettelagt plan for hussalget, som vi havde tillid til kunne gennemføres pga. Pers vedholdenhed, lange erfaring og dybdegående kendskab til Hernings boligmarked. Huset blev solgt på blot 9 dage. Både som købere og sælgere vil vi fremhæve stor fleksibilitet og indsats fra mægler. Per Kofoed stod til rådighed med fremvisninger, svar på spørgsmål, præsentation af bud og indgåelse af handel på alle tidspunkter af dagen/ugen. Vi er ovenud tilfredse med samarbejdet og giver hermed Per Kofoed og Home Herning vores bedste anbefalinger".

  Jane & Peter Skyum

Praktisk information

Book gratis salgsvurdering

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder dig, der overvejer at sætte din bolig til salg hos home. Såfremt du ønsker din bolig vurderet til andet formål, f.eks. familieoverdragelse, belåning mv., skal vilkårene for vurderingsopgaven aftales direkte med den lokale home-mægler.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du opretter et køberkartotek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, når der er nye boliger til salg, som matcher dine ønsker.