Menu

home Herlev

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos ejendomsmægler home Herlev

Vi sætter pris på personlig betjening. Derfor prøver vi så vidt muligt at arrangere det sådan, at det er de samme personer, der står for dit salg gennem hele forløbet. Det vil sige alle møder, fremvisninger af boligen til mulige købere, udfærdigelse af papirer ved det endelige salg osv.

Alle medarbejdere er professionelle og veluddannede og har deres daglige gang i alle Lone Bøegh Henriksens 10 forretninger i Hillerød - Fredensborg, Kgs. Lyngby, Virum, Holte, City, Bagsværd, Søborg, Herlev, Teglholmen og Ballerup - Smørum samt vores Servicecenter. Det sker for at sikre et tæt samarbejde mellem de 9 filialer og for at styrke mæglerens tilknytning til hele lokalområdet.

Vi tilbyder naturligvis også home Køberrådgivning. Finder du ikke boligen hos os, er vi klar til at hjælpe dig med den juridiske rådgivning og handlens berigtigelse. Hos home Lone Bøegh Henriksen, har vi 2 køberrådgivere som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere.

Uanset, om du søger en ny bolig eller overvejer at sælge, er vi klar til at rådgive dig. Ring, mail eller kom ind i forretningen. Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine ønsker og behov.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Mægler vandt på udstråling og entusiasme

  Gennem 29 år havde Lisbeth og Frank Andersen været glade for at bo i deres halve dobbelthus i Herlev med hvad dertil hører af vedligeholdelse. "Men for nylig er vi også blevet sommerhusejere, og at vedligeholde to huse og to haver er forholdsvis tidskrævende," fortæller Frank Andersen. "Vi kontaktede tre lokale ejendomsmæglere, og valget faldt ret let på Regine Ørholt Liljengren fra home Herlev. Hun var den mest entusiastiske og professionelle, og desuden har hun en stor udstråling og vindende personlighed".

  Lisbeth og Frank Andersen

 • Hurtigt salg i Herlev

  "Det tog i alt 37 dage, så det må siges at være en hurtig handel. Jeg accepterede et beskedent afslag. Til gengæld var det rigtigt dejligt, at det kom til at gå så hurtigt. Det var godt arbejde fra Malenes side, og jeg er meget tilfreds med hendes håndtering af opgaven. KRISEÅRENE PÅ BOLIGMARKEDET er endegyldigt et overstået kapitel". I det mindste her i området, hvor der for alvor er kommet gang i flyttemekanismerne igen. Det oplevede Henrik Johansen for nylig, da han skulle have solgt sit hus på en villavej Herlev. Han inviterede to forskellige ejendomsmæglervirksomheder til at byde ind på salgsopgaven, og valget faldt på forretningschef Malene Sveistrup fra home Herlev. ”Det var primært fordi hun virkede mest seriøs og fuld af energi og engagement. Vi havde god kemi, og jeg var overbevist om, at hun nok skulle klare opgaven hurtigt,” siger han.

  Henrik Waldemar Johansen

 • Den rigtige køber til den rigtige bolig på det rigtige tidspunkt

  På anbefaling fra sin bankrådgiver fik han kontakt med ejendomsmægler Dine Sørensen fra home, som vurderede boligen. ”Og hun mente faktisk, at jeg kunne sælge den for mere, end jeg selv forventede, så det var en god nyhed, siger han. Dine Sørensen indfriede alle løfter og leverede en rigtig flot service. Jeg fik solgt lejligheden hurtigere, end jeg havde drømt om, og endda til en bedre pris, så jeg er særdeles tilfreds".

  Erik Valeur

 • Herlev-lejlighed solgt efter første Åbent Hus-arrangement til den rigtige pris

  "Jeg kontaktede et par lokale ejendomsmæglere for at høre mere om det nuværende prisniveau samt om mulighederne for et salg. Og mit valg faldt med det samme på ejendomsmægler Dine Sørensen fra home, som var den klart mest troværdige og seriøse af de inviterede. Desuden var hun meget optimistisk omkring prisen, fordi hun med sit store lokalkendskab vidste, at der var mange interesserede til en lejlighed som vores. Ejendomsmægleren kastede sig straks over opgaven med stor entusiasme, og allerede ved det første Åbent Hus-arrangement, blev der fundet en køber – til stort set samme pris, som lejligheden var købt til kort før priserne faldt voldsomt under krisen. Vi har stor ros til Dine Sørensen, som er en ildsjæl. Hun er fagligt dygtig og meget seriøs i sit arbejde. Vi havde under det korte forløb en rigtig god dialog, og hendes optimisme smittede. Vi vil til enhver tid anbefale andre boligsælgere at tage et møde med hende".

  Lis Helmark

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Gem til køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.