home Herlev

Luk åbningstider

Velkommen hos ejendomsmægler home Herlev

Vi sætter pris på personlig betjening. Derfor prøver vi så vidt muligt at arrangere det sådan, at det er de samme personer, der står for dit salg gennem hele forløbet. Det vil sige alle møder, fremvisninger af boligen til mulige købere, udfærdigelse af papirer ved det endelige salg osv.

Alle medarbejdere er professionelle og veluddannede og har deres daglige gang i alle Lone Bøegh Henriksens 11 forretninger i Hillerød, Kgs. Lyngby, Virum, Holte, City, Bagsværd, Søborg, Herlev, Teglholmen, Ballerup og Smørum samt vores Servicecenter. Det sker for at sikre et tæt samarbejde mellem filialerne og for at styrke mæglerens tilknytning til hele lokalområdet.

Uanset, om du søger en ny bolig eller overvejer at sælge, er vi klar til at rådgive dig. Ring, mail eller kom ind i forretningen. Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine ønsker og behov.

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Kgs. Lyngby v/ Lone Bøegh Henriksen A/S

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 15 boliger

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Vi følte os i trygge hænder

  "Da vores rækkehus skulle sælges, var vi ikke i tvivl om, at home skulle have chancen. Som boligsøgende virkede mæglerne hos home altid seriøse, punktlige og nemme at komme i kontakt med. Så da vi selv skulle sælge, fik vi home Herlev til at stå for salget - og de skuffede ikke. Igennem hele processen følte vi os i trygge hænder. De leverede kompetent sparring og feedback efter hvert åbent hus og fremvisning. Derudover var de altid nemme at komme i kontakt med, via mail, app, telefon eller SMS. Salget gik hurtigt og smertefrit, og det har været en fornøjelse at sælge hus igennem home Herlev".

 • Hurtig, kvalificeret og imødekommende behandling

  "Med home har jeg fået en hurtig, kvalificeret og imødekommende behandling, i forbindelse med salg af min lejlighed. Et kvalificeret personale har siddet klar, til hurtigt at kunne besvare mine spørgsmål, og de har samtidigt gjort processen simpel. Jeg har følt mig i trygge hænder fra første møde, og igennem hele samarbejdet. Jeg vil klart anbefale home Herlev til enhver, der søger kompetent vejledning og hjælp til salg af bolig."

 • Tak for et timet og perfekt femstjernes salgsforløb

  "Vi valgte i foråret efter mange gode år i vores hus på Højsletten, at planlægge en flytning til Kolding. Dette krævede, at vi i mellem de mange salgsannoncer, skulle vælge en ejendomsmægler som vi havde tiltro til, kunne gennemføre et salgsforløb, som vi var tilfredse med. Vi er i dag meget tilfredse med, at vi valgte home Herlev. Max Doberck og Mads Verner-Lassen har præsteret en fremragende indsats, for at få solgt vores hus. De elementer, der betyder noget for salgsforløbet, har home fuldt ud levet op til. Interessen fra home har under hele forløbet været super, med gode, hurtige kontakter og tilbagemeldinger efter hver fremvisning. homes salgsmateriale med 7-punktsplanen, gav os et perfekt og klart overblik over de mange tiltag og elementer der ligger i hele salgsforløbet. Vi giver med glæde vores bedste anbefalinger til fremtidige sælgere. Tak til Max og Mads for et timet og perfekt femstjernet salgsforløb".

 • home Herlev hjalp os sikkert igennem et hurtigt salg

  ”home Herlev har for os været professionelle igennem hele håndteringen af vores hussalg, med fokus på at skabe en personlig og nærværende relation til os som sælgere. I et vildt boligmarked, hjalp home Herlev os sikkert igennem et hurtigt salg, med masser af information undervejs samt en god og personlig relation med vores mægler, og resten af det effektive team."

 • Jeg kan ikke være andet end tilfreds

  "Tusind tak for hjælpen med salget af Herlev Bygade 2,1. 4. Salget er gået nemt og hurtigt, og jeg kan ikke være andet end tilfreds! I er rigtig dygtige på hver jeres måde, og rigtig grundige i jeres arbejde. Tak til Heena, for en god og grundig forklaring af det hele. Du har været så sød hele vejen og er dygtig til det, du laver. Tak til Max for et hurtigt og trygt salg. I er dygtige og arbejder så godt sammen. Jeg kan ikke andet end at anbefale home i Herlev. Hvis jeg skal sælge igen på et tidspunkt, er det dem jeg vil bruge."

 • Det er gået slag i slag

  "Herlev er meget mere end store veje, det kan være natur for alle pengene. Min mand og jeg har i en længere periode været på udkig efter et af klyngehusene i Cowboybyen. Vi har i 20 år boet i et rigtig dejligt hus ved Amager Strand, men nu er børnene flyttede hjemmefra, og huset er blevet for stort til vores behov, så nu vil vi gerne lave et skifte i vores liv fra stranden til skoven. En dag cyklede jeg i området ved Cowboybyen, og pludselig så jeg ’Til Salg’ skiltet, og opdagede med det samme, at det præcist er hvad min mand og jeg er ude efter. Et par timer efter havde jeg lavet aftale med home i Herlev, og samme dag var min mand og jeg ude at se huset. Hans første reaktion da han så huset var: ’Sikken Perle, her må vi bo’. Derefter er det gået slag i slag, og ca. 2 uger efter vi så huset, havde vi købt det. Vi har haft stor tillid til home i Herlev, de har været professionelle, ærlige og helt igennem lette at samarbejde med".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller