Menu

home Grenaa - Norddjurs

Åbningstider

 • *I øvrigt efter aftale
Luk åbningstider

Velkommen hos home Grenaa

home Grenaa er en del af home-kæden. Vi hjælper dig med at få købt eller solgt din bolig. Vi består af et lille team, som har et indgående kendskab til lokalområdet. Vores unge og friske ejendomsmæglere formår at tænke anderledes, og på den måde opnår vi stærke resultater.

Vi gør alt vi kan for at give dig en troværdig i rådgivningen af vores kunder, hvilket også kan ses af vores høje kundetilfredshed. Vi altid leverer kvalitetsarbejde til henholdsvis vores købere og til vores sælgere.

Hos home Grenaa har vi en aktiv markedsføring, især på de digitale medier, for netop at opnå større synlighed af vores boliger og ikke mindst af forretningen i Grenaa.

Vi har som ejendomsmæglere naturligvis et fantastisk kendskab til vores markedsområde, og dermed har vi altid pulsen på boligmarkedet i nærområdet.

Vi har forskellige boligtyper til salg i Gjerrild, Bønnerup, Bønnerup Strand, Fjellerup, Kolind og Grenaa m.fl. Disse boliger kan du med fordel se her på siden eller i vores forretning. Som sælger kan du naturligvis sætte din bolig til salg hos vores mægler. Du skal blot kontakte os, så hjælper vi dig hurtigt videre.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Altid velforberedt og positiv

  "Har lige solgt vores hus gennem home Grenaa/Sofie. Altid velforberedt og positiv, så vil varmt anbefale dem til andre der skal have solgt i Grenaa og omegn".

  Linda & Matti

 • Ekspertise på højeste plan

  "Lejligheden solgt på 4 dage!! Ekspertise på højeste plan. Ikke et øjeblik er man i tvivl om, hvor man står, og alle dokumenter bliver gennemgået, indtil man er helt med. Klart de største anbefalinger herfra".

  Jørgen Rasmussen

 • Professionelt, ærligt og seriøst

  "Professionelt, ærligt og seriøst - stor ros herfra, vores bolig blev solgt på kun 3 uger."

  Sanne & Peter

 • Super samarbejde

  Sikke et smukt efterårsvejr for Dorthe og Martin at overtage deres nye hjem i! Dorthe og Martin takker for et super samarbejde! Stort tillykke med huset og held og lykke fremover fra home!

  Dorthe & Martin

 • Tak for en god handel

  Her ses sælger Inge ved overdragelsen af ejendommen til køberne Nina og Mads! Nina og Mads takker for en god handel – det har været en fornøjelse! Vi siger tak og ønsker al held og lykke til begge parter!

  Inge, Nina & Mads

 • Alle er yderst tilfredse

  Endnu en ejendom er solgt og overdraget til køber Kirsten, som her ses sammen med sælgerne Bodil og Jan! Alle parter er yderst tilfredse og takker for et godt samarbejde. Vi siger tak fra home!

  Kirsten, Bodil & Jan

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.