Menu

home Glostrup - Albertslund

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Glostrup-Albertslund

Hos home Glostrup/Albertslund er vores team sammensat af professionelle, dygtige og engagerede ejendomsmæglere, som tilbyder kyndig rådgivning i forbindelse med køb og salg af bolig.

Vi yder altid en proaktiv salgsindsats, når din bolig skal sælges. Det gør vi bl.a. via en flot markedsføring af boligen online og i trykte medier og gennem vores store opdaterede køberkartotek.

Vi dækker områderne Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund. Se vores mange attraktive boliger, som vi har til salg på home.dk eller i vores lyse og moderne boligforretning på Hovedvejen 126 i Glostrup. Vi har åbent alle hverdage samt søndage i vores forretning. Kig forbi og få en uforpligtende snak med vores mæglere.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi naturligvis home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere med speciel uddannelse i at vejlede købere. Vores køberrådgivere beskæftiger sig udelukkende med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Solgt i løbet af 25 dage

  "Allerførst en stor tak for en virkelig god behandling til Emilie, Rasmus og Nicolaj. Vi har hele vejen igennem følt, at I arbejdede for os, og vores ønsker vedr. salget af vores hus. Vi havde boet 30 år i Vores hus i det dejlige Ejby, og ønskede at ændre boligtype til lejlighed. Vi havde ikke haft kontakt til ejendomsmæglere i mange år, så det var vanskeligt at vælge den rette mæglerkæde. Vi oplevede meget hurtigt, at mange ejendomsmæglere sætter forventningerne til sælgers pris på huset og salgstid meget positivt op, for så, efter en periode, at anbefale en prisnedsættelse. Vi kontaktede home i Glostrup, og bad dem om at sælge vores hus, og om at anbefale en fair pris, både for køberen og sælgeren, efter at vi havde prøvet to andre lokale mæglere. Vi har haft en positiv oplevelse med home, idet vi følte, at mæglerne levede op til det, der var stillet os i udsigt, både med at holde den pris, der var stillet os i udsigt, og at arbejde aktivt for os i deres salgsteam. Huset blev solgt i løbet af 25 dage, og vi er sikre på, at køberen har fået et rigtigt dejligt hus og have i Ejby. Disse linier er skrevet, for måske at kunne hjælpe en anden boligsælger med at vælge en ejendomsmægler, hvis firma har reageret mest professionelt, ud fra vores vurdering. home Glostrup har også et ungt salgsteam, som virkelig har været Deres opgave voksent. Tusind tak for et flot stykke arbejde, og en god oplevelse til Jer alle 3".

  Jørgen og Ina Schubert

 • Trygt og effektivt forløb

  "Vi kan varmt og trygt anbefale "home Glostrup/Albertslund" til andre, der står overfor at skulle sælge/købe bolig. Vores forløb hos home, har været effektivt og med følelsen af at være i trygge hænder. For os har det været vigtigt at kunne komme i kontant med mægler hurtigt, når spørgsmål eller undren opstod. Dette har home levet op til på alle områder. En speciel tak, til mægler Nikolaj Sander, for det store opfølgende arbejde, i at finde den bolig der passede bedst til os. De bedste anbefalinger fra os".

  Jesper og Julie Joy

 • Jeg er super tilfreds

  "Min købsoplevelse home home Glostrup & Albertslund har været super god. Emilie har gennem hele forløbet været sød og imødekommende samt altid været supernem at komme i kontakt med, hvis jeg havde spørgsmål eller lignende. Eftersom jeg er førstegangs køber, har det været rigtig dejligt og trygt hele vejen igenne. Alt i alt er jeg en super tilfreds køber."

  Annika Maass

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet.

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder til dig, som overvejer at sælge din bolig hos home. Vi laver også gerne vurderinger til andre formål, eksempelvis familieoverdragelse, belåning m.v. Vilkårene aftales med ejendomsmægleren inden vurderingen foretages.

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.