Menu

home Gilleleje

Åbningstider

 • Udenfor åbningstid efter aftale
Luk åbningstider

Velkommen hos home Gilleleje

Hos home Gilleleje går vi meget op i, at vores kunder altid er tilfredse. Vi er altid tilgængelige og fleksible i forhold til møder, fremvisninger m.m. Vi arbejder sammen med tre andre home forretninger i området. Det gør os i stand til at nå en bred skare af købere og sælgere. Sammenlagt har vi over 65 års erfaring, og vi har solgt sommerhuse og helårsboliger på Nordkysten i over 50 år. Uanset, om du skal købe eller sælge, er vi et godt valg, vi er eksperterne i området – Hos os får du den mest erfarne ejendomsmægler i lokalområdet.

Home Gilleleje er en kompetent og troværdig partner, når dit hus skal sælges, eller når du skal finde en ny bolig. Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, der står klar til at hjælpe med professionel rådgivning, når du skal købe bolig.

I vores magasin finder du villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, sommerhuse, landejendomme, helårsgrunde og fritidsgrunde.

Boligerne finder du i Gilleleje, Smidstrup, Udsholt Strand, Blistrup, Alme, Græsted, Esbønderup, Esrum, Munkerup, Dronningmølle, Rågeleje, Vejby Strand, Vejby, Tisvildeleje, Holløse, Holløselund, Tibirke, Ramløse Sand og i Tinkerup.

Du er altid velkommen til at ringe, maile eller komme forbi forretningen, hvis du har spørgsmål eller evt. har brug for at få en snak om boligmarkedet med os.

Vi ser frem til at høre fra dig

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Solgt på 13 dage

  Vi har været tilfredse med salget af vort sommerhus, som vi har haft i 54 år. Første møde med en veloplagt home-medarbejder, Mie Søgård, gav os indtryk af, at være i særdeles kompetent selskab. Alt er forløbet til vor fulde tilfredshed, og vi kan kun anbefale home til andre i samme situation.

  Ole og Ellen

 • Hurtigere salg end forventet

  ”Vi har været rigtigt tilfredse med hele forløbet med vores salg. Huset blev også solgt meget hurtigere end vi havde forventet. Vi kan varmt anbefale Lars Bøgelund og hele teamet hos home”

  Mariann og Ebbe Larsen

Praktisk information

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet

Udfyld info om boligen, du ønsker at få vurderet

Kontakt information

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Gem til køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser

Du skal sige ja til at home gerne må kontakte dig pr. e-mail, når der er nye boliger til salg.

Du skal sige ja til at home godt må kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en bolig.