Menu

home Galten - Skovby

Luk åbningstider

Velkommen hos home Galten-Skovby

Går du i salgstanker? Så lad en ejendomsmægler fra home Galten stå for dit boligsalg. Vores ejendomsmæglere har mange års erfaring inden for bolighandel, og vores mæglere har ligeledes et indgående kendskab til områder som Skovby, Låsby & Gudekvarteret – og sælger alt fra villaer, rækkehuse, landbrug- og landejendomme i Galten og Harlev-området. Desuden er vi eksperter i forældrekøb af ejerlejligheder.

Vores ejendomsmæglere gør altid en aktiv indsats for at få solgt din bolig til den bedste pris og naturligvis så hurtigt som muligt. Ligeledes bestræber vi os på, at du får den bedst mulige kundeoplevelse – vi er først tilfredse, når du er tilfreds!

home Galten er en del af et stærkt netværk i Østjylland. Vi har i alt 15 home-forretninger og 100 kollegaer, der arbejder tæt sammen om din bolighandel i home Århus Østjylland v. ansvarlig indehaver, Annette Rønne.

Dette netværk bevirker, at du får en række fordele som kunde herunder, når du skal finde et nyt hjem, og når din bolig skal markedsføres. Vi sørger for, at din bolig bliver markedsført bredt, dvs. på Facebook, i aviser, i vores boligforretning og naturligvis på home.dk. Således sikrer vi, at boligen bliver set af flest potentielle købere, og at det dermed øger chancerne for et effektivt salg af din bolig.

I home Århus Østjylland har vi eget Service Center. Det er din garanti for, at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenue sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder. Desuden har vi tilknyttet dygtige specialister med juridiske kompetencer og ligeledes ejendomsmægler med et højt kompetenceniveau, som kan tilbyde professionel og uvildig køberrådgivning.

Kontakt din lokale ejendomsmægler i Galten i dag, og lad os hjælpe dig godt videre.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/

home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller