home Galten - Skovby billede
 • Søndergade 22
 • 8464 Galten
Luk åbningstider

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning v/ Morten Elmgaard & Carsten Andersen

Velkommen hos home Galten-Skovby

Overvejer du at sælge din bolig, så kontakt home Galten-Skovby for en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Vi har mange års lokal erfaring inden for køb og salg af fast ejendom og er samtidig byens ældste ejendomsmæglerforretning.

Vi har stor erfaring med salg af villaer, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger, byggegrunde samt nedlagte landbrug og lystejendomme.

Vi dækker området fra 8462 Harlev i øst, vores forretning ligger centralt i 8464 Galten / Skovby og vi dækker også 8670 Låsby i vest. Vores mange års lokal erfaring sikrer dig den bedste pris og giver dig de optimale forudsætninger for et perfekt boligsalg. Vi er tilgængelige og har fremvisninger alle ugens 7 dage. Hos os får du en personlig ejendomsmægler i øjenhøjde, der er med dig hele vejen til ejendommen overdrages til de nye ejere. Dette er med til at give os en høj kundetilfredshed og dig en god og tryg oplevelse.

Hos home har vi et dygtigt Servicecenter til at klare hele efter-salget for os. Det er din garanti for at sagsbehandlingen kører top professionelt, at frigivelse af dit provenu sker rekord-hurtigt, og at din sag altid er i trygge hænder.

Kontakt din lokale ejendomsmægler i Galten i dag, og lad os hjælpe dig godt hjem !

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 47 boliger

Mød os

Her finder du os

Udvalgte kundeudtalelser

 • Vi fik lynhurtig tilbagemelding efter fremvisning

  "Vi kan varmt anbefale home Galten. Vi fik en professionel betjening af Henrik S. Jacobsen. Vi havde et godt samarbejde, kunne kontakte ham, når vi havde spørgsmål osv., og vi fik lynhurtigt tilbagemelding efter fremvisning. Tak Henrik for din hjælp med salg af vores hus".

 • Dejligt forløb med masser af overskud

  "Sælger: Vi er så taknemmelige for hjælpen omkring boet efter vores mor. I har været super gode til at informere og vejlede os. Vi kan kun give jer vores allerbedste anbefalinger. 14 dage tog det – Fantastisk! Køber: Henrik er virkeligt bare SÅ rar og kan hjælpe på begge sider af bordet. Virkeligt flot arbejde! Dejligt forløb, med masser af overskud, hjælp og aftaler!"

 • Alle hos home Galten har været meget serviceminded

  "På trods af at Henrik (Mægler) selvfølgelig var sælgers rådgiver, så var han rigtig god til at forklare processen for os på en måde, så vi ikke følte, vi sad over for en sælger, men at vi sad overfor en, der ville hjælpe os bedst muligt igennem processen. Det gør, at Henrik fremstår meget troværdig og så hjælper det jo altid, når man handler med folk, som er så serviceminded som alle hos home Galten vi har været i kontakt med, har været".

 • Mægleren fik enderne til at nå sammen

  "Vi har købt hus gennem ejendomsmægler Henrik S. Jacobsen fra home Galten/Skovby og han får vores bedste anbefalinger med på vejen. Henriks arbejde er kendetegnet ved ordentlighed, løsningsorienteret og fleksibel. Han fik enderne til at nå sammen og bandt en fin sløjfe mellem sælger, køber og købers mægler.

 • Vi havde ubetinget tillid til mægleren

  "På alle møder en dygtig, respektfuld og oplagt mægler, som vi kom til at sætte stor pris på og havde ubetinget tillid til. Henrik er bare fantastisk, mæglerfirmaet ligeså".

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, og helt uforpligtende.
 1. Eller