Menu

home Frederiksberg

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen til home Frederiksberg

home Frederiksberg har en unik placering på hjørnet af Allégade og Gammelkongevej med Frederiksberg Rådhus som nabo. Denne beliggenhed giver forretningen en god eksponering, da tusindvis af mennesker hver dag passerer forbi. Vores forretning har ligget på Allégade i mange år, og vi er derfor godt lokalt forankret.

Vi har et unikt samarbejde i home kæden, og vi har ligeledes et solidt lokalkendskab.

Vores team består af færdiguddannede ejendomsmæglere med et højt fagligt niveau, som sidder klar til at give dig en kompetent og professionel rådgivning ved køb og salg af boliger.

Vores forretning dækker hele Frederiksberg, og vi har mange spændende og lækre boliger til salg i Frederiksberg Have, Smallegade, Gammel Kongevej, Allégade, på Skt. Thomas Plads samt mange andre populære steder i byen.

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte vores ejendomsmægler på Frederiksberg på telefon: 33 23 18 18. Vi glæder os til at få en snak med dig.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

Bestil salgsvurdering

Udfyld dine kontaktoplysninger og info om boligen, du gerne vil have vurderet, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du siger ja til at komme i home KøberKartotek, accepterer du, at home må sende dig mails, når der er boliger, som opfylder dine ønsker.