home Ejerlejlighedsbutikken

Luk åbningstider

Velkommen hos home Ejerlejlighedsbutikken Odense - salg af lejligheder i Odense

Overvejer du at købe eller at sælge din lejlighed eller ejerlejlighed i Odense? Så er home Ejerlejlighedsbutikken den helt rette ejendomsmægler til opgaven. Vores team består af kompetente og erfarne ejendomsmæglere, som står klar til at hjælpe din bolighandel sikkert i hus. 

Vi beskæftiger os udelukkende med salg og vurdering af ejerlejligheder, ideelle anparts- og andelsboliger. Vi er derfor specialister inden for ejerlejligheder, villalejligheder og andelsboliger.

Solid erfaring med bolighandel i lokalområdet

Gennem årene har vi oparbejdet en solid erfaring inden for bolighandel af disse boligtyper i lokalområdet. Vi dækker hele Odense, og især Skibhuskvarteret, Hunderupkvarteret, havnen, samt Studiebyen. Her har vi mange spændende og lækre boliger til salg. Find din drømmebolig på home.dk eller se vores mange boliger, vi har til salg i boligforretningen på Albani Torv 2 i Odense C.

Også grundig og uvildig køberrådgivning

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi naturligvis home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere.

Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Vores andre afdelinger i Odense

Skal du sælge i en anden del af byen? Se alle home ejendomsmæglere i Odense her

Køberrådgivning leveres af køberrådgiver fra home Ejby-Aarup v/ Arne Blomstrøm

Nyeste boliger til salg & leje

Se alle 68 boliger

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Professionel tilgang til salg og markedsføring

  "Vi sender en stor tak til Martin og Jonas fra home Ejerlejlighedsbutikken for deres store hjælp i forbindelse med salget af vores nu forhenværende lejlighed. Lejligheden har været udbudt før, men vi har denne gang oplevet en særlig professionel tilgang til salg og markedsføring. Vi er yderst tilfredse med den service, vi har mødt fra alle medarbejdere hos home. Mange tak for hjælpen".

 • Reel og troværdig mægler

  "Efter at have indhentet tilbud fra HOME og en konkurrerende virksomhed valgte jeg Martin Larsen som min mægler ved salget af min lejlighed, og jeg er ikke blevet skuffet. Martin har i hele salgsperioden været reel og troværdig samt vist initiativ og beslutsomhed. Især det seneste forslag fra Martin, der førte til salg af lejligheden, har jeg påskønnet".

 • Solgt efter kun 2 fremvisninger

  "Jeg har gennem hele salgsforløbet af min lejlighed følt, at jeg og min lejlighed var i gode hænder ved Jonas. Han har gennem hele forløbet været godt forberedt, god til at rådgive, hurtig til at svare på spørgsmål og levere en passende orientering om udviklingen i processen, hvad enten det drejede sig om fremvisning eller den afsluttende fase. At han så prissatte lejligheden højest af de mæglere, som jeg havde ude og vurdere, var kun et plus, som dog havde været lige meget, hvis det ikke havde været fordi, at han kunne bakke det op ved et salg efter kun 2 fremvisninger – endda til en højere pris end hvad lejligheden var udbudt til. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Jonas og home Ejerlejlighedsbutikken".

 • Mægleren er troværdig, imødekommende og reel

  ” Jeg er en meget tilfreds sælger. Min home mægler Jonas Hostrup er virkelig en super mægler - troværdig, imødekommende, reel, ihærdig og et meget imødekommende væsen. Jeg kan og vil absolut anbefale Jonas til venner og bekendte.”

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Få hjælp til dit boligkøb - fra start til slut

Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig.

Udfyld dine kontaktinfo samt hvor du påtænker at købe bolig. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 1. Eller