Menu

home Faaborg

Luk åbningstider

Velkommen hos home Faaborg - din lokale ejendomsmægler i Faaborg

Hos home Faaborg hjælper vi dig trygt i hus med både boligkøb og boligsalg. home Faaborg er et stærkt mægler team med engagement, energi og erfaring inde for alle typer af ejendomssalg. Det vigtigste for os er kundeservice i topklasse. Vores strukturerede arbejdsgange og stærke samarbejde blandt vores tre forretninger på Sydfyn gør det muligt at tilbyde dig som kunde en tæt dialog, ro og plads til dit boligsalg.

Her i forretningen er vi lokale mæglere i Faaborg, men betragter hele Sydfyn som vores hjemmebane, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge villa i Faaborg, Åstrup, Vester Åby, Horne, Svanninge, Millinge, Pejrup, Faldsled, Håstrup, Jordløse, Øster Hæsinge, Brobyværk, Diernæs, Katterød, Korinth eller Bøjden.

Solgt eller Gratis

Når du hyrer os som dine ejendomsmæglere i Faaborg, er det ud fra konceptet ’Solgt eller Gratis’. Det betyder, at du som kunde ikke har nogle udgifter, hvis boligen ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på, at vi har den rette forudsætning for at sikre dig det bedste salg af bolig.

Hos home Faaborg ajourfører vi vores kunder i en unik landsdækkende kundeportal, som vi kan udnytte i dit boligsalg. Vi tilbyder en markant online og lokal markedsføring i forbindelse med køb og salg af villaer, således at disse når ud til flest mulige potentielle købere.

Vi sælger landbrugsejendomme, fritidshuse og lejligheder, men har du en villa, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores mægler med speciale i salg af villa i hele Faaborg.

Vi er dit lokale ejendomsmægler team – vi vil også være dit foretrukne.

 

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo

/ home Køberrådgivning

Udfyld dine kontaktinfo og skriv lidt omkring dine ønsker til en kommende bolig, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak.

  1. Eller