Menu

home Faaborg

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Faaborg

Vi kender området omkring Faaborg særdeles godt. Vores ejendomsmæglere har et fantastisk kendskab til indkøbsmuligheder, institutioner, skoler, fritidstilbud, og kultur- og erhvervsliv i lokalområdet. Vores mæglere er desuden lokalt engagerede, og de har her igennem et stort netværk. Vi er derfor den helt rette ejendomsmægler, hvad enten du ønsker at købe eller sælge bolig.

Vores forretning er centralt beliggende i Faaborg. Denne fantastiske beliggenhed giver stor synlighed i bybilledet, vores vinduesudstilling ses derfor hver dag af mange potentielle købere. I vores boligforretning bliver du mødt af professionelle og engagerede ejendomsmæglere, som står klar til at hjælpe din bolighandel sikkert i hus. Ved at sætte din bolig til salg hos home i Faaborg får du markedets bedste pris på din bolig. Vi opnår de højeste gennemsnitlige priser, mindste afslag og de højeste udbud på vores boliger. Ligeledes får du en flot boligpræsentation på home.dk. Du får, kort fortalt, byens bedste markedsføring gennem home Faaborg.

Vi har et stærkt samarbejde med en home køberrådgiver, som rådgiver omkring køb af bolig i Faaborg, Åstrup, Vester Åby, Horne, eller Bøjden. Find boliger til salg i disse områder i vores udstilling, i vores forretning eller på home.dk og tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Kontakt os i dag på telefon: 63212700, og lad Danmarks stærkeste ejendomsmægler stå for din bolighandel.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo