Menu

home Faaborg

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Faaborg

Vi kender området omkring Faaborg særdeles godt. Vores ejendomsmæglere har et fantastisk kendskab til indkøbsmuligheder, institutioner, skoler, fritidstilbud, og kultur- og erhvervsliv i lokalområdet. Vores mæglere er desuden lokalt engagerede, og de har her igennem et stort netværk. Vi er derfor den helt rette ejendomsmægler, hvad enten du ønsker at købe eller sælge bolig.

Vores forretning er centralt beliggende i Faaborg. Denne fantastiske beliggenhed giver stor synlighed i bybilledet, vores vinduesudstilling ses derfor hver dag af mange potentielle købere. I vores boligforretning bliver du mødt af professionelle og engagerede ejendomsmæglere, som står klar til at hjælpe din bolighandel sikkert i hus. Ved at sætte din bolig til salg hos home i Faaborg får du markedets bedste pris på din bolig. Vi opnår de højeste gennemsnitlige priser, mindste afslag og de højeste udbud på vores boliger. Ligeledes får du en flot boligpræsentation på home.dk. Du får, kort fortalt, byens bedste markedsføring gennem home Faaborg.

Vi har et stærkt samarbejde med en home køberrådgiver, som rådgiver omkring køb af bolig i Faaborg, Åstrup, Vester Åby, Horne, eller Bøjden. Find boliger til salg i disse områder i vores udstilling, i vores forretning eller på home.dk og tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Kontakt os i dag på telefon: 63212700, og lad Danmarks stærkeste ejendomsmægler stå for din bolighandel.

Vis mere

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Salg og køb via home

  "Da vi skulle sælge vores bolig, kontaktede vi flere ejendomsmæglere for en vurdering. Valget faldt på home, da vi mente deres vurdering var realistisk. Vi havde en meget faglig/saglig drøftelse om pris, salg m.v. med ejendomsmægler Claus Lopdrup. Han informerede om markedssituationen og gav os et reelt bud på, hvad vores hus var værd. Vi synes at hele processen er blevet håndteret meget professionelt, det gælder både udbudsmaterialet, papirarbejdet, fotograferingen m.v. helt frem til den afsluttende tinglysning. Gennem hele salgsprocessen har Claus optrådt meget professionelt og holdt os løbende orientret om, hvor vi var i processen. Da salget faldt på plads, blev huset solgt til den pris som han havde forudsagt. Salget af vores bolig hang sammen med, at vi skulle købe ny bolig. Vi havde kig på en bolig som home havde til salg. Det betød at vi igen havde samarbejde med home og Claus, men nu optrådte han i rollen som sælgers mægler. Igen fremstod Claus meget professionelt, selv om han nu havde en anden rolle over for os. Vores oplevelse af begge forløb betyder, at vi kun kan anbefale home til andre potentielle sælgere og købere".

 • Nu glæder vi os til at flytte i eget hus

  "Efter 5 turbulente år med modgang er det i efteråret 2012 lykkedes at blive godkendt til at låne til huskøb, og siden at finde drømmeboligen i Søtoften 27, et dejligt kvarter i Fåborg, hvor vi har tæt til skole og institutioner, tæt til en hyggelig by og alligevel langt fra storbyens ræs. I første omgang havde vi fundet et hus, vi ville have, men da det blev solgt tilbød Claus fra Home i Fåborg at finde et andet efter de kriterier vi havde med hensyn til beliggenhed, indretning, stand, købspris m.m. Vi havde en god dialog løbende, og efter blot 2 måneder ringede Claus; NU var huset fundet. Vi kom på en fremvisning, og få dage efter skrev vi under på en købsaftale. Vi har taget meget af Claus's tid men føler, at vi er blevet rigtig godt behandlet, og har fået den hjælp og vejledning, vi har haft brug for".

 • Professionel og tillidsfuld rådgivning

  "Da jeg efter mange lange overvejelser endelig havde truffet den svære beslutning om, at sælge min andelsbolig, kontaktede jeg home Faaborg, idet det for mig var alt afgørende, at jeg følte mig i trygge og kompetente hænder. Igennem hele processen - som takket være deres høje kompetencer skulle vise sig at blive forholdsvis kort - har såvel Susanne som Claus været meget hjælpsomme, tålmodige og yderst professionelle i hele deres tilgang til handlen. Jeg er af den klare overbevisning, at deres professionelle og saglige anbefalinger og håndtering af sagen gjorde, at min bolig blev solgt på under 2 måneder. Efter salget af min bolig har jeg endvidere haft stor gavn af den rådgivning, jeg har modtaget fra dem i forbindelse med køb af en anden bolig. På baggrund af denne oplevelse vil jeg til enhver tid anbefale home Faaborg til alle, jeg kender".

 • God vejledning

  "Jeg har været meget tilfreds med at benytte home som ejendomsmægler ved salg af min ejendom i Strandgade 2 i Faaborg. Jeg har fået god vejledning, altid beredvillige svar på mine spørgsmål. Både Claus og Susanne har været tålmodige og flinke når jeg stillede mine spørgsmål måske op til flere gange. Jeg har følt mig meget tryg under hele salgsforløbet".

Praktisk information

/

Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Når du bestiller en salgsvurdering, giver du tilladelse til at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en dialog om salg af boligen.

/

Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo