Menu

home Esbjerg - Strandbygade

Åbningstider

Luk åbningstider

Velkommen hos home Esbjerg

Når du vælger home Esbjerg som din ejendomsmægler, kan du være sikker på, at vi arbejder intensivt på at sælge din bolig. Vi har et meget stort køberkartotek, og vores ejendomsmæglere er de mest sælgende i Esbjerg – vi sælger næsten dobbelt så meget som vores nærmeste konkurrent. Desuden er vi er blandt de mæglere, der giver mindst i afslag, samtidig med at vi har nogle af de korteste liggetider på vores boliger. 

Hos home Esbjerg har vi mange attraktive boliger til salg. Hos os finder du villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse, fritidsboliger, og landejendomme til salg i Esbjerg, Varde, Bramming og Ribe, samt nærområderne til disse byer, som inkluderer Hjerting, Solbjerg, Marbæk, Fourfeldt, Sædding m.fl.

Vi har afdelinger i Esbjerg, Varde, Bramming og Ribe – alle fire forretninger arbejder tæt sammen om din bolighandel, men trods det betaler du kun for ét salær. Hos os arbejder vi med konceptet ”solgt eller gratis”. Dvs. du har ingen udgifter til fotograf, opstartspakke, osv. Du betaler først i det øjeblik, at handlen er i hus.

Vi har køberrådgivere i en af vores afdelinger. Det betyder, at du kan få en professionel rådgivning, hvis du har brug for hjælp til dit boligkøb. Vores køberrådgivere er ejendomsmæglere med en særlig uddannelse i at rådgive købere.

Vi står klar til at assistere dig i både salg og køb af bolig. Kontakt os og få en snak med en af vores dygtige og passionerede ejendomsmæglere omkring din bolighandel.

Mød os

Her finder du os

Det siger vores kunder

 • Gennemgående en god service og positiv oplevelse

  "Vi har købt, hvad vi håber bliver drømmehuset. Som førstegangskøber, kan det være lidt af en jungle at købe hus. Men vi vil i den forbindelse give de varmeste anbefalinger af home som mæglerkæde. Velforberedte ansatte var klar med grundige fremvisninger. Hurtig respons på mobil og mail, i forbindelse med spørgsmål. Gennemgående en god service og positiv oplevelse "

  Simone & Lasse

 • God service under hele købsprocessen

  "Som køber er vi blevet mødt af professionelle mæglere, der har haft et bredt kendskab til markedet og ikke mindst ejendommen. Vi vil særligt fremhæve Martin Bachmann, som har ydet os en virkelig god service, hvor vi under hele købsprocessen har følt os trygge, og vores ønsker er blevet imødekommet. home - og ikke mindst Martin Bachmann - får vores varmeste anbefaling, når man som køber skal ud og finde sit drømmehus".

  Christina & Kenneth

 • Salget gik over al forventning

  "Salget gik over alle forventninger! Professionel håndtering hele forløbet igennem, god dialog og ingen dumme overraskelser. Vi har følt os i trygge hænder og kan klart anbefale home Esbjerg".

  Emil og Dorthe

 • Det handler om tryghed og tillid

  "Vi valgte at sætte vores hus til salg hos home, da vi kunne fornemme, at de ville gøre en ekstraordinær indsats for at sælge netop vores hus. Det handlede for os om tryghed og tillid til at home kunne sælge vores hus, istedet for blot at sætte det ind på nettet og lade tingene gå sin gang. Selve forløbet og salget har fungeret rigtig godt, og der har været god opmærksomhed fra home Esbjerg. Det endte i sidste ende også med at vi købte hus gennem dem, og enderne nåede til sidst med at nå sammen. Vores varmeste anbefalinger af home Esbjerg".

  Trine og Anders

 • Fantastisk hjælp og vejledning

  "Vi har i forbindelse med vores første huskøb fået en fantastisk hjælp og vejledning af home i Esbjerg. Vi har hele vejen igennem forløbet fået god vejledning og aldrig været i tvivl om hvad næste skridt er. home i Esbjerg kan varmt anbefales. "

  Christian og Regina

 • Vi følte os i gode hænder

  "Vores køb igennem home Esbjerg har været rigtig godt, og vi har været meget tilfredse med vores mægler. Han har været meget professionel og har guidet os rigtig godt i gennem købet, som førstegangskøbere. home Esbjerg var altid til at få fat på og kunne altid komme med et svar på de spørgsmål, vi måtte have. Det er fedt at have en mægler, som står klar, og som lytter til os som førstegangskøbere. Det giver stor tryghed. Vi har virkelig følt os i gode hænder hos home Esbjerg. Vi vil klart anbefale home til andre, købere såvel som sælgere. Tak for et godt samarbejde".

  Anna og Jahan

 • Hurtigt og yderst professionelt salg

  "Vores salg igennem home, Esbjerg er forløbet yderst professionelt hele vejen igennem. Vores hus blev solgt på 3 uger med alle vores ønsker opfyldt. Medarbejderne, uanset titel, er imødekommende og kompetente. Vi vil uden tvivl benytte home igen og anbefale dem til andre. Sidst men ikke mindst: Tak for det gode samarbejde. Vi føler os i trygge hænder og sætte pris på home Esbjergs store faglighed og venlighed".

  Mikkel og Anette

 • Solgt på 9 dage

  "Professionel rådgivning – stor energi – home er fantastisk til at spotte de rigtige kundeemner – efter 1 åbent hus – 2 fremvisninger – solgt på 9 dage. Stor tak til Michael og home teamet fra Esbjerg".

  Hanne og Jørgen

 • Aktivitet omkring lejligheden fra dag et

  "Vi vil sige tak til Martin, sikke en professionalisme og engagement du har lagt for dagen for at få vores lejlighed solgt. Da vi valgte at tiden var inde til at sælge, valgte vi at kontakte home, så de kunne give en salgsvurdering. Fra første møde med Martin var vi ikke i tvivl om at vælge home. Fra dag et, var der et engagement, som vi er sikre på smitter af på aktuelle købere. Der var derfor aktivitet omkring lejligheden fra dag et, og der skulle ikke gå mange dage før Martin ringede om en mulig køber. Vi kan derfor klart anbefale home Esbjerg og kun sige tak for et hurtigt salg".

  Torben Nielsen og Pernille Kristiansen

 • home har altid været til rådighed

  "Vi har været godt tilfreds med home Esbjerg og synes, vi har haft et godt samarbejde med Michael Jensen. home har altid været til rådighed, når vi har haft brug for at tale med dem. Vi vil gerne anbefale home til andre".

  Ninna og Jeppe

 • home er nøglen til et godt salg

  home kom og skulle vurdere vores hus. De gav os en følelse af, at vi næsten havde verdens dejligste hus, - og home var klar, ikke noget med at vente et par dage på vurderingen, nej, de havde allerede gjort deres forarbejde, så huset blev faktisk sat til salg allerede samme dag. Man er som sælger ikke i tvivl om, hvor dybt professionelle og seriøse home er. De lytter og informerer, så man virkelig har følelsen af, at man sælger sit hus i et tæt samarbejde. Netop information kan man som sælger ikke få for meget af - og det ved home, ja selv en fredag aften kl. 20.00 kontaktede home os og fortalte nyt. Vi havde faktisk så meget kontakt med home, at vi havde følelsen af, at de nærmest kun havde vores hus til salg. homes slogan er " Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler ", og det er de nu blevet. Vi har tidligere solgt hus / sommerhuse og har ikke haft nær den samme professionelle oplevelse. Vi er ikke i tvivl - home er nøglen til et godt salg - så næste gang vi skal sælge vil vi - phone home.

  Lone og Gert

 • Solgt til prisen på kun 3 uger

  "Vi kan kun anbefale home. Vi har handlet igennem home to gange, og har fået professionel behandling begge gange. Sidst ved et hussalg, hvor vi solgte på bare 3 uger, og så endda til prisen. Især tak til Michael fra home Esbjerg".

  Thor og Laila

 • Solgt til prisen på under en måned

  "Stor ros til home og især Martin for gennem hele forløbet at være professionel og velforberedt. Alle på kontoret hos home har været utroligt venlige og har fulgt alt op med opringninger, samt mails med grundige forklaringer og gode råd. Vi er ovenud tilfredse og home solgte vores lejlighed til udbudte pris på under en måned. Vi vil klart anbefale home og bruge jer, hvis vi får brug for at sælge igen".

  Anette og Ole

 • Professionel rådgivning i særklasse!

  "Vi har 3 gange været yderst tilfredse kunder hos home Esbjerg. De to første gange i forbindelse med salg af hus og sidste gang som købere. Som sælgere oplevede vi en yderst professionel rådgivning og et flot serviceniveau fra mægleren. Vi oplevede hver gang at få en ærlig og konkret rådgivning, som vi kunne bruge i forhold til de valg, vi som sælgere skulle træffe. Tilmed oplevede vi fra hele "home-teamet" en ægte interesse for, at vores hussalg skulle lykkes. Da vi gik i gang med at lede efter et nyt "drømmehus", oplevede vi igen en meget professionel og ærlig rådgivning hos home. Vi oplevede, at mægleren ved hver fremvisning ikke alene havde detaljeret viden om hvert hus, men også kunne komme med idéer til mulige ombygninger. Vi har både som sælgere og købere følt, at vi har været i trygge hænder og kan varmt anbefale home".

  Mette & Bjarne

Praktisk information

Book gratis salgsvurdering

En gratis salgsvurdering er en ydelse vi tilbyder dig, der overvejer at sætte din bolig til salg hos home. Såfremt du ønsker din bolig vurderet til andet formål, f.eks. familieoverdragelse, belåning mv., skal vilkårene for vurderingsopgaven aftales direkte med den lokale home-mægler.

Info om boligen der skal vurderes

Bolig info

Når du booker en salgsvurdering, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, SMS og telefon med henblik på en drøftelse af den pågældende ejendom og eventuelle vurdering.

Opret køberkartotek

Kom i KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Kontaktinfo

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Når du opretter et køberkartotek, giver du tilladelse til, at home må kontakte dig via e-mail, når der er nye boliger til salg, som matcher dine ønsker.