Velkommen hos home Kerteminde-Munkebo

Din lokale ejendomsmægler

Når du sætter din bolig til salg hos home Kerteminde-Munkebo, får du et professionelt og erfarent team af ejendomsmæglere og interne medarbejdere med et solidt lokalkendskab, som vil skabe rammerne for en tryg og sikker bolighandel.

Vores forretning er beliggende centralt midt i Kerteminde by med flotte udstillingsvinduer. Vi har en lys og flot forretning med god mulighed for eksponering af de boliger, som vi har til salg. Vores boligforretning er en del af home. Vores boligforretning er en del af home Simon Gavnbo & Oliver Laursen,  som tillige ejer home Nyborg. Vores stærke samarbejde gør, at vi opnår en bredere kontaktflade og ligeledes et godt netværk til boligkøbere på hele Østfyn.

Via dette netværk kan vi tilbyde en bred markedsføring af din bolig i henholdsvis vores forretning på home.dk og på Facebook m.m. Det sikrer, at boligen når ud til flest potentielle købere, og det øger dermed chancen for, at boligen bliver solgt.

Vi formidler salg af alle typer boliger på hele Østfyn.

Kontakt os, hvis du er interesseret i at købe eller sælge bolig. Kontaktoplysninger på vores ejendomsmæglere finder du her på siden. Vi glæder os til at hjælpe din bolighandel trygt i hus.

Mød os hos home Kerteminde - Munkebo

Oliver Laursen

Indehaver, Ejendomsmægler, Projektansvarlig

Simon Gavnbo

Indehaver, Ejendomsmægler

Caroline Myrup Laakkonen

Ejendomsmægler

Hanne Bilde

Ejendomsmægler

Naja Thrane

Køberrådgiver, Ejendomsmægler & HA jur.

Christoffer Rasmussen

Trainee

Laura Høiberg Nielsen

Trainee

Oliver Laursen

Simon Gavnbo

Caroline Myrup Laakkonen

Hanne Bilde

Naja Thrane

Christoffer Rasmussen

Laura Høiberg Nielsen

Åbningstider

Praktisk information