Velkommen hos home Middelfart

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Middelfart har vi et indgående kendskab til Middelfart og det omkringliggende område. Vi er specialister i alle faser i en bolighandel og er derfor den ideelle ejendomsmægler, du kan alliere dig med, hvad enten du påtænker at købe eller sælge. I vores forretning bliver du mødt af et veluddannet personale, som sætter en ære i at være kompetente, ordentlige og tilgængelige for dig som kunde.

Din personlige ejendomsmægler

Når du kontakter home Middelfart, får du en personlig ejendomsmægler, som tager hånd om din bolighandel. Det er en fordel for dig, uanset om du er køber eller sælger. Vi sætter en ære i at give dig en realistisk vurdering af din bolig, og ligeledes bestræber vi os altid på et effektivt salg – vi følger op på alle henvendelser.

Vi sørger ligeledes for tryghed i forbindelse med dit boligsalg, og du vil opleve, at der altid er sammenhæng mellem det, vi siger, og det vi gør! Alle vores ejendomsmæglere kender og har set din bolig, på den måde sikrer vi den mest professionelle fremvisning og oplevelse af din bolig.

Få også kyndig køberrådgivning

Vi har et tæt samarbejde med en home køberrådgiver, som rådgiver omkring køb af bolig i Middelfart, Strib, Vejlby Fed, Asperup, Båring, Brenderup samt andre steder. Find boliger til salg i Middelfart-området i vores udstilling i vores forretning eller på home.dk og tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Desuden har vi et godt køberkartotek, som du med fordel kan skrive dig op i. Ved at gøre dette får du mails hver gang, der kommer en bolig til salg, som passer til dine ønsker.

Kontakt os i dag

Vi ønsker at være din foretrukne ejendomsmægler. Kontakt os allerede i dag, og lad os hjælpe dig med at få købt eller solgt din bolig.

Mød os hos home Middelfart

Nikolaj Klinge

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurdering for RD

Mikkel Bundgaard Valentin

Ejendomsmægler, MDE

Mette Krause

Sagsbehandler

Iben Nørregaard Basballe

Nikolaj Klinge

Mikkel Bundgaard Valentin

Mette Krause

Iben Nørregaard Basballe

Åbningstider

Praktisk information