Velkommen hos home Skibhusvej

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Skibhusvej har vi specialiseret os i salg af villaer og rækkehuse. Vi har et stort lokalkendskab dels i vores primære områder, men også til forretningens øvrige opland.  Vores dynamiske ejendomsmæglerteam besidder mange forskellige kompetencer, der kan matche alle behov i forbindelse med køb eller salg af bolig.

Masser af boliger i det lokale

home Skibhusvej har villaer og rækkehuse til salg i mange områder, bl.a. Kochsgadekvarteret, Åløkkekvarteret, Åløkke, Centrum, City, Odense C, Bymidten, H.C. Andersen kvarteret, Gerthasminde, Munkebjerg, Munkebjergkvarteret, Agedrup, Bullerup, Lunden m.fl.

Grundig og uvildig køberrådgivning

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Har vi vækket din interesse, er du mere end velkommen til at ringe, maile eller til at komme forbi forretningen til en uforpligtende snak med en af vores ejendomsmæglere. Uanset opgavens størrelse, forsikrer vi dig om, at din bolighandel er i kompetente og trygge hænder. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Mød os hos home Skibhusvej

Henrik Christoffersen

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

Martin Larsen

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

40202216

mlar@home.dk

Anders Bromark

Ejendomsmægler, MDE

44126051

abro@home.dk

Kristina Hess Møller

Ejendomsmægler, MDE

Jaqline Vinther

Salgstrainee

Iben Nørregaard Basballe

Køberrådgiver, Ejendomsmægler MDE

23309743

ibba@home.dk

Ulf Rogge

Køberrådgiver, Ejendomsmægler MDE

Åbningstider

Praktisk information