Velkommen hos home Ejby-Aarup

Din lokale ejendomsmægler

Vi vil være din foretrukne ejendomsmægler i Ejby & Aarup, og den position arbejder vi hver dag hårdt på at gøre os fortjent til. Vores mæglere brænder for det, de laver, og sætter en ære i at være kompetente, ordentlige og tilgængelige. På den måde sætter vi rammerne for den bedste bolighandel i Ejby og omegn for dig.

Gennem vores store netværk arbejder vores ejendomsmæglere i home Ejby-Aarup hårdt på at hjælpe dig med at indfri dine boligdrømme. Vores mission er, at gøre vores kunder glade og skabe størst mulig værdi for dig. Ikke mindst bestræber vores mægler sig på, at give dig størst mulig tryghed gennem din bolighandel.

Har du spørgsmål til lokalområdet, kan vi helt sikkert hjælpe. Vi hører ofte om de små hyggelige lejligheder og de skønneste liebhaverboliger i områderne omkring Ejby før nogen andre.

Find din nye bolig her på home.dk eller besøg vores mæglere i home Ejby-Aarup. Vi vil meget gerne vise dig alle de spændende boliger, vi har til salg.

Så uanset, om du søger en ny bolig eller overvejer at sælge, er vi klar til at rådgive dig. Ring, mail eller kom ind i forretningen og få en uforpligtende snak med os, og lad os sammen finde netop den bolig, der passer bedst til dine behov. Vi glæder os til at se dig og få en snak om dine boligønsker og behov.

Mød os hos home Ejby-Aarup

Arne Blomstrøm

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

Michelle Brandstrup

Ejendomsmægler MDE

Rikke S. Svensson

Ejendomsmægler, MDE

Anne Christensen

Intern sælger

Mathias Bak Eriksen

Trainee

Iben Nørregaard Basballe

Køberrådgiver

Arne Blomstrøm

Michelle Brandstrup

Rikke S. Svensson

Anne Christensen

Mathias Bak Eriksen

Iben Nørregaard Basballe

Åbningstider

Praktisk information