Velkommen hos home Sæby-Læsø

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Sæby – Læsø arbejder vi 24/7 med bolighandel. Vi har et stort markedsområde og formidler køb og salg af landejendomme, villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, sommerhuse, helårsgrunde m.m. via vores ejendomsmægler i Sæby og Læsø området.

I vores flotte mæglerforretning i Købmandsgården bliver du mødt af ejendomsmæglere fra Sæby, som alle er fagligt dygtige. Vores ejendomsmæglere i Sæby og Læsø er lokale, og har dermed en stor berøringsflade og et stort lokalkendskab som ejendomsmægler i Sæby og Læsø.

Ejendomsmægler Sæby og Læsø

Når du henvender dig til vores ejendomsmægler i Sæby, garanterer vi for et professionelt boligsalg. Vi sørger for et professionelt og effektivt salgsarbejde når din bolig skal sælges i Sæby og Læsø området.

Vi har en bred og synlig markedsføring, hvor vi løbende annoncerer i lokale aviser og på boligsiden samt på boligsites i Norge, hvor vi hvert år finder mange købere til sommerhuse på Læsø og i området omkring Sæby. Din bolig bliver med flot boligvideo præsenteret og synliggjort over for mange interesserede boligkøbere, hvilket fremmer salg af sommerhuse og fritidshuse i Sæby og Læsø.

Hos ejendomsmægler home Sæby Læsø finder du den rette ejendomsmægler i Sæby til et professionelt salg af din bolig. Vi tilbyder et stort køberkartotek, som dækker hele boligmarkedet i Nordjylland. Køberkartoteket kan du med fordel tilmelde dig online, herved får du tilsendt mails direkte til din indbakke med boliger, der passer til dine ønsker og behov.

Se også byens flotteste boligudstilling i vores forretning.

Vi glæder os til at se dig i forretningen.

Mød os hos home Sæby - Læsø

Henrik Thomsen

Ejendomsmægler og indehaver

Charlotte Skræm

Ejendomsmægler

Kenneth Johansen

Ejendomsmægler

Ditte Bojesen

Sagsbehandler

Pia Havbro

Køberrådgiver

Henrik Thomsen

Charlotte Skræm

Kenneth Johansen

Ditte Bojesen

Pia Havbro

Åbningstider

Praktisk information