Velkommen hos home Tønder

Din lokale ejendomsmægler

Hos home i Tønder sørger vi for, du kommer godt hjem med din bolighandel!

Vi har et stort kendskab til lokalområdet i hele Tønder kommune. Vi sætter en stor ære i at give den absolut bedste service, når vi skal sælge din bolig.

Du kan derfor altid forvente en kompetent, ordentlig og høj faglig behandling, hvor vi møder vores kunder i øjenhøjde med et smil på læben.

Vi vil gøre alt for, at din bolig bliver set af mange interesserede købere, vi har derfor altid fokus på en effektiv markedsføring online, herunder på de sociale medier. Med god sparring med dig som sælger får vi sikret en stærk og individuel markedsføring, som når bredt ud, både lokalt og nationalt.

Vores ’hjem’ ligger i centrum af Tønder by, midt i gågaden tæt på p-pladsen. Her kan du nemt komme en tur forbi vores forretning på Vestergade 7 og få en professionel og seriøs boligsnak med os.

Stærkt lokalt kendskab
Vi har mange års erfaring indenfor salg af alle slags boligtyper i hele Tønder kommune. Vi formidler salg af sommerhuse, helårs- og fritidsgrunde, villaer, rækkehuse m.m.

Vi beskæftiger os med salg af boliger/sommerhuse i følgende byer: Tønder, Jejsing, Møgeltønder, Højer, Abild, Skærbæk, Brøns, Rejsby, Ballum, Bredebro, Døstrup, Løgumkloster, Rømø, Toftlund og Arrild.

Grundig og kyndig køberrådgivning
Har du brug for køberrådgivning i forbindelse med dit boligkøb, kan vi henvise dig til en af homes mange køberrådgivere med tryghedsmærke, der kan hjælpe dig med gennemgang af alle dokumenter, give dig et økonomisk overblik og vurdere din købspris m.m.

Denne rådgivning kan være en stor hjælp, og ikke mindst, en stor tryghed for dig i forbindelse med et boligkøb.

Kontakt os i dag, eller kig forbi forretningen
Tøv ikke med at give os et ring, hvis du går med salgstanker. Ring, mail eller kom forbi forretningen, så kan du ganske uforpligtende få drøftet dine boligtanker med os.

Kom godt hjem!
Allan Nielsen, indehaver

Mød os hos home Tønder

Allan Nielsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Jesper Redlefsen

Salgskoordinator

Lasse Damm Clausen

Ejendomsmægler MDE

Didde Cornelsen

Trainee

Ulf Rogge

Køberrådgiver

Allan Nielsen

Jesper Redlefsen

Lasse Damm Clausen

Didde Cornelsen

Ulf Rogge

Åbningstider

Praktisk information