Velkommen hos home Aabenraa

Din lokale ejendomsmægler

home Aabenraa er en ejendomsmægler med mange års erfaring inden for salg af boliger i lokalområdet. Indehaverne, Jesper Lützen og Karsten Frehr, er begge født, opvokset og bosat i området. Forretningen består af et energisk og engageret team, som forstår at møde deres kunder i "øjenhøjde", og som brænder for den gode handel og sætter en ære i at levere et godt mæglerarbejde for både købere og sælgere.

Stort lokalkendskab

Det store lokalkendskab og den kærlighed de to indehavere har til området kan sammenlignes med en tilskuer til en fodboldkamp: Den tolvte mand på banen. Man kan ganske enkelt ikke sælge en bolig uden at kende området, og det gør de!

Hos home Aabenraa bliver din bolig mere synlig, fordi vi sikrer en stærk og individuel markedsføring, som ses såvel lokalt som nationalt. Vi leverer en ærlig og relevant sparring til sælger, og dette er med til at optimere salget. Vi har bl.a. 52 salgsfif, som kan gøre en forskel i forbindelse med dit salg.

Også grundig og uforpligtende køberrådgivning

Vi samarbejder med en køberrådgiver i en anden home forretning, og vi kan derfor tilbyde dig kyndig rådgivning, når du ønsker at købe bolig. Køberrådgivning tilbydes af erfarne ejendomsmæglere, der er særligt uddannede i at rådgive købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Vi har mange attraktive villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger samt andre boligtyper til salg i:

Aabenraa

Bylderup-Bov

Felsted

Hellevad

Kruså

Løjt Kirkeby

Padborg

Rødekro m.fl.

Disse boliger kan du med fordel se her på siden, og du kan naturligvis samtidig sætte din egen bolig til salg hos en af vores dygtige mæglere. Kontakt din ejendomsmægler i Aabenraa allerede i dag og få en uforpligtende snak.

Mød os hos home Aabenraa

Jesper Lützen Christensen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

Karsten Frehr

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

Benjamin Swingler

Ejendomsmægler, MDE

Lena Warberg Nissen

Sagsbehandler, Markedsføring- og SoMe ansvarlig

Maja Stenomgaard Østerby

Sagsbehandler

Mette Bjerre Klingenberg

Ejendomsmægler, Køberrådgiver, MDE

Jesper Lützen Christensen

Karsten Frehr

Benjamin Swingler

Lena Warberg Nissen

Maja Stenomgaard Østerby

Mette Bjerre Klingenberg

Åbningstider

Praktisk information